Ben 6.gün yaptım şükür ki pozitifi gördüm ama negatif görme ihtimalimin çok yüksek olduğunu bilerek yaptım kendimi hazırlamıştımKızlar bişey sorucamda transferden sonra en erken ne zaman idrar testi yaptınız? Sabırsızlanıyorumda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 6.gün yaptım şükür ki pozitifi gördüm ama negatif görme ihtimalimin çok yüksek olduğunu bilerek yaptım kendimi hazırlamıştımKızlar bişey sorucamda transferden sonra en erken ne zaman idrar testi yaptınız? Sabırsızlanıyorumda
Teşekkür ederim cevapladığın için . İzmir in en iyi doktorlarından birinde tedavi görüyorum bilgisine asla lafım yok ama hiç şu yasak ya da bunları yaparsan iyi olur demiyo hatta eşim sigara kullanıyo bu dönemde bıraksın mı dedim yuvarlak cevaplar verdi sağlık açısından genel olarak içmese iyi tabii falan gibi . Eşimde bırakmadı içiyo hala 4 gün sonra opu var içmeye devam ediyoYasakti canım
Ben 5. Günü yaptım. Daha erken çıkmaz nasıl olsa diye çıktıKızlar bişey sorucamda transferden sonra en erken ne zaman idrar testi yaptınız? Sabırsızlanıyorumda
İzmir’de doktorunuz kimTeşekkür ederim cevapladığın için . İzmir in en iyi doktorlarından birinde tedavi görüyorum bilgisine asla lafım yok ama hiç şu yasak ya da bunları yaparsan iyi olur demiyo hatta eşim sigara kullanıyo bu dönemde bıraksın mı dedim yuvarlak cevaplar verdi sağlık açısından genel olarak içmese iyi tabii falan gibi . Eşimde bırakmadı içiyo hala 4 gün sonra opu var içmeye devam ediyo
İsrael Aruh . Alanında çok iyi yanlış anlaşılmasın lütfen sadece çok rahatİzmir’de doktorunuz kim
Bende teanferden sonra yarın işe başlicam dinlendim hep hareketsizde kalmadım ama çok hareket ettiğimde ya da yemek yaptığımda kasıklarımda ağrı oluyo 2 gündür başka bi sıkıntım yok çok şükürEvet canım. Transferin ilk iki günü biraz bel ağrım vardı ama yatmaktan bence iki gündür de rahatsız edici bi bas ağrısı var. Ama belirti ile alakalı değildir diye düşünüyorum canım serumu hekimle.konussan iyi olur canim. Bana doktorum son kursunumuz dedi bu serum için ne kadar anlamlı bilmiyorum tabi. Sen nasılsın nasıl geçiyor günlerim ağrın sizin var mı canım
Benimde5. Gündeyim içimde engel olamadığım acayip bir yapma isteği var
Benimde 3. Günüm ama meraktan ölücem5. Gündeyim içimde engel olamadığım acayip bir yapma isteği var
Yaaa ne güzel darısı başımızaBen 6.gün yaptım şükür ki pozitifi gördüm ama negatif görme ihtimalimin çok yüksek olduğunu bilerek yaptım kendimi hazırlamıştım
Ayyy ne güzel yaaa bende yapsam çıkarmı acaba ama henüz 3. GündeyimBen 5. Günü yaptım. Daha erken çıkmaz nasıl olsa diye çıktı
Daha çok erken benimki deli cesaretiydi gerçekten bence bekleAyyy ne güzel yaaa bende yapsam çıkarmı acaba ama henüz 3. Gündeyim
Ben 10 gün rapor aldım canım evdeyim daha yani ya içimden bir ses 7. Gün git kanda baktır diyor diğer ses bekle diyor . Eşimde evden çıkamazsın 10. Güne kadar bekle ve sabret diyor .Bende teanferden sonra yarın işe başlicam dinlendim hep hareketsizde kalmadım ama çok hareket ettiğimde ya da yemek yaptığımda kasıklarımda ağrı oluyo 2 gündür başka bi sıkıntım yok çok şükür
Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz benim iş yerimin yanında sağlık ocağı var kan vermemek için nası dayancam bilmiyorum
Sizinki ikimi yoksa tek embriyo transferimi acabaDaha çok erken benimki deli cesaretiydi gerçekten bence bekle
Tek embriyo canım haftaya kese göreceğiz inşallahSizinki ikimi yoksa tek embriyo transferimi acaba
İnşallah hayırlı güzel haberler alırsınızTek embriyo canım haftaya kese göreceğiz inşallah
Hepimiz alalım inşallahİnşallah hayırlı güzel haberler alırsınız
Rica ederim canım. Erkekler bize göre bu konularda maalesef daha rahat canım. Benim doktorum da genel anlamda benim için konuşmuştu eşim için pek bişi dememisti canimTeşekkür ederim cevapladığın için . İzmir in en iyi doktorlarından birinde tedavi görüyorum bilgisine asla lafım yok ama hiç şu yasak ya da bunları yaparsan iyi olur demiyo hatta eşim sigara kullanıyo bu dönemde bıraksın mı dedim yuvarlak cevaplar verdi sağlık açısından genel olarak içmese iyi tabii falan gibi . Eşimde bırakmadı içiyo hala 4 gün sonra opu var içmeye devam ediyo
Var canım hayırlı olsun benim 5.gün böyle çıkmıştıKızlar ben bişi yaptım Eki Görüntüle 3358783 Bugun 7. Günüm yapar yapmaz böyle oldu testler. Yarın bidaha yapicam bakalım.