Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cumartesı olucam canım, 3 ocak felan sanırımolacak olacak içini ferah tutt test günün ne zaman
çizgilerin guzelligii pekiiiiiEki Görüntüle 3356342
Kızlar 5.gün bugün çok bariz çift çıktı ama böyle olup negatif olan var mı daha çok erken mi sevinmek için ne yapacağımı bilemedim
Tek embriyo 5.gün dondurulmuş. Ben hala inanamıyorum eşime söylemedim az önce yaptım daha yarın hemen kan vermeye gitmeliyim sanırımçizgilerin guzelligii pekiiiiicanım ama çok güzel hayalet çizgi de degil ben hiç zannetmiyorum kesinlikle pozitif Allah’ın izniyle
çift transfer mi peki
Peki adetin ilk günü ne zmndi acaba doktor yumurtaniz çatlayıp catlamadigini soylemedimi yani yumurta catlamadan transfer olmaz diye biliyorumCanım sanırım dün benim yumurtam çatladı aşırı akıntım vardı zaten dün kontrole gittim ilaçlarıma ek olarak sadece progestan dex iğneyi verdi bugün iğneyi yaptım transfer günü de bir tane yapıp gidicem ve prednol verdi benim de transfer salı günü kesinleşti insallahiğne kullanmadım çatlasın diye
Kuzum 1 saat önceden orda olmamı istedi doktorum sakın altına yapacak gibi gelme sabah lavabona gir buraya gelince 1 saatin içinde 3 4 bardak su iç yeterli dedi transferden sonra koştur koştur tuvalete kalkma yarım saat bekle dedi birde sabah nidicard diye bı ilaç verdi onu iç dediAyyyy dualarımız seninle Allahim hayırlı sonuçlar almanı da nasip etsin
Peki giderken sıkışık gitmemiz haricinde dikkat etmemiz başka bir şey var mi
5.gün çok güzel çıkmış canım değerin de güzel çıkar inşallahTek embriyo 5.gün dondurulmuş. Ben hala inanamıyorum eşime söylemedim az önce yaptım daha yarın hemen kan vermeye gitmeliyim sanırım
Ben progestan dex iğneyi transferden 2 gün önce tek yapicamCanım sanırım dün benim yumurtam çatladı aşırı akıntım vardı zaten dün kontrole gittim ilaçlarıma ek olarak sadece progestan dex iğneyi verdi bugün iğneyi yaptım transfer günü de bir tane yapıp gidicem ve prednol verdi benim de transfer salı günü kesinleşti insallahiğne kullanmadım çatlasın diye
Transferden sonra dinlenme zamanıııı beslenmene de dikkat et yiyebilirsen avakado cig kabak çekirdeği yeKuzum 1 saat önceden orda olmamı istedi doktorum sakın altına yapacak gibi gelme sabah lavabona gir buraya gelince 1 saatin içinde 3 4 bardak su iç yeterli dedi transferden sonra koştur koştur tuvalete kalkma yarım saat bekle dedi birde sabah nidicard diye bı ilaç verdi onu iç dedi
Kuzum seninle ilaclarimiz aynı estrofem günde 4 kere folik asit ekopirin prednol günde 1 d vitamini progestan dex oksopar ve monodox diye ilaç verdi transfer olmadan kes ilacı dedi bugün son kez içtim bide transfer sabahı nidicard iç dediCanım sanırım dün benim yumurtam çatladı aşırı akıntım vardı zaten dün kontrole gittim ilaçlarıma ek olarak sadece progestan dex iğneyi verdi bugün iğneyi yaptım transfer günü de bir tane yapıp gidicem ve prednol verdi benim de transfer salı günü kesinleşti insallahiğne kullanmadım çatlasın diye
Herkesin tedavi süreci farklı demekki umarım güzel pozitif sonuçlar alırızBen progestan dex iğneyi transferden 2 gün önce tek yapicam
İnşaallah5.gün çok güzel çıkmış canım değerin de güzel çıkar inşallah![]()
Cnm ben onları adetin ikinci gününden beri yiyorum sakın kesme kabak çekirdeği çok önemli dedi avakoda ve ananas bir porsiyon mutlaka günlük ye dediTransferden sonra dinlenme zamanıııı beslenmene de dikkat et yiyebilirsen avakado cig kabak çekirdeği ye![]()
Çok heyecanlıyım yaaa benim de 4gunum kaldı transferden sonra beklemek en zoru sanırımKuzum seninle ilaclarimiz aynı estrofem günde 4 kere folik asit ekopirin prednol günde 1 d vitamini progestan dex oksopar ve monodox diye ilaç verdi transfer olmadan kes ilacı dedi bugün son kez içtim bide transfer sabahı nidicard iç dedi
Aynn valla inşallah cnmmHerkesin tedavi süreci farklı demekki umarım güzel pozitif sonuçlar alırız![]()
Masallahhhh ne güzel cikmiss cnm.hayirli olsunEki Görüntüle 3356342
Kızlar 5.gün bugün çok bariz çift çıktı ama böyle olup negatif olan var mı daha çok erken mi sevinmek için ne yapacağımı bilemedim
Aaaa bende transfer zamanını bekliyorum yemek icinCnm ben onları adetin ikinci gününden beri yiyorum sakın kesme kabak çekirdeği çok önemli dedi avakoda ve ananas bir porsiyon mutlaka günlük ye dedi
Galibaaaa şimdiden çok heyecanlıyım nasıl geçecek günler ben hasta oluyorum moralim bozuldu oksurek burun akıntısı başladıÇok heyecanlıyım yaaa benim de 4gunum kaldı transferden sonra beklemek en zoru sanırım![]()
Tabi tabi başla kuzum bir avuç çiğ kabak çekirdeği 1 porsiyon avakado ve 1 parsiyon ananasAaaa bende transfer zamanını bekliyorum yemek icinbende başlayayım bari ve ananası da ilk defa duydum