Bekle bencede cano ben yaptım morelım bozuldu keske almasaydım test dedım. Ama yarın kan verıcem cunku test sonucunda morelm baya bozulmstuBelirtim yok kuzum. Ayaklarım üşüyor bir kaç gündür sadece belirti midir bilmiyorum. Ben test yapmayı istedim ama arkadaşlar bekle dediler bekliyorum o yüzden
Ay yerim binlerce MaşaAllah sağlıkla gelsin kuzum2.600 dü galiba canım alttan muayene etti gözüktü 15 gün sonra dedi kalp atışı için kesin oldun diye ama haftaya ben burda başka bi doktora bidaha gitmeyi düşünüyorum
7.gündü cnm7 veya 8. Gun evde gebelık testı yaptıhında cıkmadımı canım. Kan testı kaçıncı gun verdın.
Bıde belırtıj varmıydı benım alt karnımda sıcaklık var agrı oluyo bıde
Anladım cok teşekkur ederım. Kb sordum ama Ben de bugun Idrarda yapıp cıkmayınca Cok morelım bozuldu ondan7.gündü cnm
Kızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK @whiterabbit 23 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo @ShErlok92 9 ARALIK 2 Embriyo @Maviyasemin 1 ARALIK pinar7834 13 ARALIK E Esra2015 5 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK Glsm89 4 ARALIK @b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK @flower00 30 KASIM @Htc1059 8 ARALIK @yarinsiz 4 ARALIK @Dfn1903 4 ARALIK @Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK @Aliece 7 ARALIK 2 Embriyo @pofolperisi 11-15 ARALIK M Merii1010 11 ARALIK @Maviboncuk58 9 ARALIK @Meryembess 11 ARALIK 2 Embriyo @mrsdeniz1111 6 ARALIK 2 Embriyo @ffffffff 6 ARALIK @sutlac40 12 ARALIK @seygok 22 ARALIK @nehirgibi99 5 ARALIK @Lilaa91 5 ARALIK @dunyadabiri 5 ARALIK @gunes916 9 ARALIK @mucize12 11 ARALIK @gzmist34 15 ARALIK @Bidebayilistersenferiha 6 ARALIK @Ebkebk 25-26 ARALIK @Edebiyatcii 4 ARALIK 2 Embriyo @Mukaddes33 4 ARALIK 2 Embriyo @brcdrsn 5 ARALIK @Efo2023 7 ARALIK @MrsDerya 7 ARALIK @kubrakubra06 16 ARALIK @chapter 11 ARALIK 2 Embriyo @namuzmr 12 ARALIK pastakek 4 ARALIK @Mrs-cicek 4 ARALIK @Papatya_30 4 ARALIK @gunesh9 5 ARALIK @mrsbussy 11 ARALIK @huzur 7735 4 ARALIK @Kivirbas95 20 ARALIK @Sneeuwvlok 14 ARALIK @evamaysa 11 ARALIK 2 Embriyo @ayfers 9 ARALIK @Suzi17 12 ARALIK 2 Embriyo @Gulumse90 21 ARALIK 2 Embriyo @Turkan mammadova 4 ARALIK @maviportakalcicegi 7 ARALIK @Garipserce 11 ARALIK 2 Embriyo @yasemin9191 14 ARALIK C Cett 23 ARALIK @1649y 25 ARALIK @Nalandgn 13 ARALIK @SabrveDua 15 ARALIK @Colorfull48 4 OCAK @ykdeniz 14 ARALIK @Ftm00 12 ARALIK 2 Embriyo
Canım benim utanman yada sana benim derdim var daha büyük demek için değil gerçekten kendini bırakmaman için tekrar başlaman için ben yılmadım 5 yıldır yılmadan kimseye aldırmadan eşimi de arkama alarak allaha güvenerek önümüzde bakalımCanım ya çok üzüldüm inşallah bu sefer herşey gönlünce olur inşallah bu sefer meleğin sana tutunur ve sağlıklı bı şekilde kucağına alırsın mesajını okuyunca utandım inanki ne hikayeler var
Hiç üzülme cnm bide 7.gün normalde de çok erken zaten çıkan var evet ama çıkmayanda çok en iyisi kan testiAnladım cok teşekkur ederım. Kb sordum ama Ben de bugun Idrarda yapıp cıkmayınca Cok morelım bozuldu ondan
Merhaba bende 13 aralık transferiyim 5.gün dondurulmuş çift embriyo bende dayanamayıp 6.gün yaptım negatif çıktı çok moralim bozuldu ama idrarda çıkmayıp kanda çıkanlar varmış bi umut bekliyorum 9 yada 10.gün kan vericemMerhaba Arkadaslar Kasım Transferındeydm burayı yenı gördüm 13 Aralıkda çift transfer oldum.
7. Gunumdeyım Idrar trstı yaptım Negatıf cıktı Morelım bozuldu 13. Aralıkda transfer olanlar sızde durumlar nedır. Yarın kan test vercem
12. Gün benim 96 çıkmıştı moralinizi bozmayın ilaçları düzenli kullanın değerler yükseliyorİyi akşamlar kızlarrrr nasılsınız? Ben bugün sağlık ocağına gittim iğnemi yaptırmaya oradaki hemşire değerimi çok düşük buldu modum düştü endişelenmeye başladım. Transfer dahil 12. Gün yapmıştım 157 çıkmıştı. Of acaba düşük mü değer gerçekten
Evet vala kımınde 5. Gun cıkıyo ya ondan yaptım bende. InsaAllah yarın kan verıcemHiç üzülme cnm bide 7.gün normalde de çok erken zaten çıkan var evet ama çıkmayanda çok en iyisi kan testi
İnan benımde cok morelım bozuldu 2 gundur perişan oldum. Keske yapmasaydım dedım. Bende yarın kan verıcem artık cunku cok agladım bugun yaMerhaba bende 13 aralık transferiyim 5.gün dondurulmuş çift embriyo bende dayanamayıp 6.gün yaptım negatif çıktı çok moralim bozuldu ama idrarda çıkmayıp kanda çıkanlar varmış bi umut bekliyorum 9 yada 10.gün kan vericem
Moral bozmaktansa bencede yaptır cnm az da olsa varsa çıkar zatenİnan benımde cok morelım bozuldu 2 gundur perişan oldum. Keske yapmasaydım dedım. Bende yarın kan verıcem artık cunku cok agladım bugun ya8. Gun yarın.
Transferın yapıldıgı gunde sayılıyo bana hemsıre oyle demıstı size yapıldıgı gun sayılmıyomumdedı kuzu. Cuma normalde benım kan testı gunum
Aynen dogru canomMoral bozmaktansa bencede yaptır cnm az da olsa varsa çıkar zaten
Benim sayılmıyo sanırım çünkü cumartesi test günüm bide transferim oğleden sonra yapıldı diğerleri hep sabah olmuştu cuma akşamından önce eşimde yaptırmak istemiyor yarın pozitif alırsan banada umut olur alırsın inşallahİnan benımde cok morelım bozuldu 2 gundur perişan oldum. Keske yapmasaydım dedım. Bende yarın kan verıcem artık cunku cok agladım bugun ya8. Gun yarın.
Transferın yapıldıgı gunde sayılıyo bana hemsıre oyle demıstı size yapıldıgı gun sayılmıyomumdedı kuzu. Cuma normalde benım kan testı gunum
Bu arada sen kaçıncı gün transferiydinİnan benımde cok morelım bozuldu 2 gundur perişan oldum. Keske yapmasaydım dedım. Bende yarın kan verıcem artık cunku cok agladım bugun ya8. Gun yarın.
Benim sayılmıyo sanırım çünkü cumartesi test günüm bide transferim oğleden sonra yapıldı diğerleri hep sabah olmuştu cuma akşamından önce eşimde yaptırmak istemiyor yarın pozitif alırsan banada umut olur alırsın inşallah
Bende Çarşamba gunu akşam yapıldı canım transfer de Bakalım cuma kendı doktorumda verıcem yarında bı saglık ocagında verıcem suan hossettıgım agrılar ınsaAllah bebegımdırBu arada sen kaçıncı gün transferiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?