- 2 Aralık 2023
- 530
- 309
- 23
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi ekledimCanm bende yazdım ama ekledin mi bilmiyorum 15 aralık transfer oldum 1 embriyo
Kız yapmaaaa bekle sakın yapma@Mrs-cicekilaybelis tamam bekleyeceğim net kararım budur
bir daha da ağzımdan duymayacaksınız test mest diye 10. Güne kadar :) kızlar iyiki varsınız kalp kalp
![]()
Canım sen çok temiz kalplisin insallah dua edermisinCanımmm korkma vallahi bende öyleydim. Bu işler hiç belli olmuyor rahatla artık
Canım sen ne zaman yapmıştın test evde. Benımde transferımın 7. Gunu bugun cıkmadıdaYa bak işte aynen böle devam kesinlikle yapma test ben 8.günde bile çıkmadı bazen cıkmayabiliyor çok üzülüncede bebişi etkiliyor yarın sabah yap yada hiç yapma kan ver daha iyi![]()
Dualarım seninleKızlar ben sabah test verdim yeni çıktı
7. gün bhcg: 0.34 yani negatif
Hepinize teşekkür ediyorum
Pozitif arkadaşları tebrik ediyorum tekrardan
Bekleyenler içinde bir sürü belirtim vardı ama belirti önemli değilmiş onu anladım.
Allaha emanetsiniz
pinar7834
Yapmıyorummmm yapmıyoruuuumm bebişim :))Kız yapmaaaa bekle sakın yapma
Allahım en yakın zamanda tekrar denemeyi ve hayırlı, sağlıklı bir gebelik geçirmenizi nasip etsinKızlar ben sabah test verdim yeni çıktı
Bekleyenler içinde bir sürü belirtim vardı ama belirti önemli değilmiş onu anladım.
Allaha emanetsiniz
pinar7834
Cnm ben ilk önce kanı verdim 60 çıktı sonra idrarı deneyeyim hatıra kalsın dedim çıkmadı idrar testeCanım sen ne zaman yapmıştın test evde. Benımde transferımın 7. Gunu bugun cıkmadıda![]()
7 yada 8 di cnmCanım sen ne zaman yapmıştın test evde. Benımde transferımın 7. Gunu bugun cıkmadıda![]()
Belirtim yok kuzum. Ayaklarım üşüyor bir kaç gündür sadece belirti midir bilmiyorum. Ben test yapmayı istedim ama arkadaşlar bekle dediler bekliyorum o yüzdenpinar7834 cajım merhaba aynı gun transfer olmuşuz belırtılerın varmı.
Ben evde yaptımds test bıse cıkmadı yarın kan verıcem![]()
Aha benden bir tane daha geldipinar7834 test günümüz aynı bende bi erken bi normal gebelik teste aldırdım anneme
test bana bakıyor ben ona ahhahaha çok erken farkındayım ama meraktan da çatlayacağım
![]()
Canımın içiKızlar ben sabah test verdim yeni çıktı
Allaha emanetsiniz
pinar7834
Kızlar ben sabah test verdim yeni çıktı
Allaha emanetsiniz
pinar7834
7 veya 8. Gun evde gebelık testı yaptıhında cıkmadımı canım. Kan testı kaçıncı gun verdın.Cnm ben ilk önce kanı verdim 60 çıktı sonra idrarı deneyeyim hatıra kalsın dedim çıkmadı idrar teste