- 9 Nisan 2022
- 356
- 428
- 33
- 36
Canim testini sağlık ocağında mı yaptırdın orda testler bazen yanlış çıkıyor inşallah hepimiz güzel haber alışız ben 4 bebeğimi kaybettim hamile olduğuma bile doya doya sevinemiyorum oldu ama bakalım diye hep sevincimi bile yaşayamıyorumBende aynı durumdayım daha öncede boş gebelik geçirdim birde bu sefer arada yanlış kan tahlili olunca eşimde çok stres yaptı çarşamba günü gideceğiz inşallah kese için inşallah güzel haberi veririz hepimiz
Sağol canım ben de sana gerçekten inşallah sonunu da güzel getirir kucağımıza alırız. Değerin gayet güzel benceYaa öyle mi diyorsun. Efocum bu arada sana nasıl sevindim
Beni listeye eklemiş miydinizTamamm bekliyorum kızlar tamam. En azından 8. Güne kadarya dua edin bana bak bi çoğunuz hamilesiniz sizin duanız kabul olur. Bende geleyim aranıza tamam mııııı?
Ya onlar neyi biliyor ki. Ben hergün kas içine (kalçadan) progestan iğne vurulmaya gidiyorum. Daha tüp bebek hakkında bir bilgisi yok ancak mesai bitsin kafasını yaşıyor takılma canımİyi akşamlar kızlarrrr nasılsınız? Ben bugün sağlık ocağına gittim iğnemi yaptırmaya oradaki hemşire değerimi çok düşük buldu modum düştü endişelenmeye başladım. Transfer dahil 12. Gün yapmıştım 157 çıkmıştı. Of acaba düşük mü değer gerçekten
Hayırlı olsun canım maşallahİnşallah öyle umuyorumm bir kan testim yanlış çıktı ama son betam 1126 çarşamba günü kese için çağırdı inşallah sağlıkla görürüz keseyi kalp atışını
Bilmiyorum ki valla kaçırmış olabilirim :)Beni listeye eklemiş miydiniz
Evet eklemişim.Beni listeye eklemiş miydiniz
Canım 7. gün idrar için erken, evet çıkanlar var ama herkeste çıkmıyor, en iyi sonuç her zaman kan testidir. Onun haricinde belirtisi olmayıp gebe kalan çook kişi var, belirtilere takılma. Güzel yorcaz herşeyi olumsuz düşünmek yok tamam mıArkadaşlar bugün trasferimin 7.günü transfer günü hariç sabah erken gebelik testi yaptım hiçbirşey çıkmadı bugün baya bir moralim bozuldu. Ben Belirti yaşamadım bu güne kadar bugün adet olma ağrısı yaşıyorum. Normalde adetim cuma günü idi takvime göre. Bugün kasığımda ağrı sancı benim her zaman öyle olurdu adet dönemimde. Bilmiyorum bana biraz moral Verebilecek olanınız vat mı? Normal mi yaşadığım bu durum. Testte negatif çıktı. Böyle olup olumlu çıkan var mı. Bende terleme felan yok sadece üşüme var ama ben zaten kolay ısınan biri hiç olmadım.
Aynen benimde adet günlerime yakın sancılarım oldu adet sandım hiç umutlu değildim hiç belirtim yoktu. Pozitifi görünce şok oldum inşallah senin de öyle olur belirti arama ve üşümek bence belirtiArkadaşlar bugün trasferimin 7.günü transfer günü hariç sabah erken gebelik testi yaptım hiçbirşey çıkmadı bugün baya bir moralim bozuldu. Ben Belirti yaşamadım bu güne kadar bugün adet olma ağrısı yaşıyorum. Normalde adetim cuma günü idi takvime göre. Bugün kasığımda ağrı sancı benim her zaman öyle olurdu adet dönemimde. Bilmiyorum bana biraz moral Verebilecek olanınız vat mı? Normal mi yaşadığım bu durum. Testte negatif çıktı. Böyle olup olumlu çıkan var mı. Bende terleme felan yok sadece üşüme var ama ben zaten kolay ısınan biri hiç olmadım.
Çıktı çok şükür beta 250 umarım en kısa sürede sizinde güzel haberlerinizi alırız insallahEn iyisini yapmışsınız beklemenin hiç anlamı yok. İnşallah herşey sorunsuz ilerler İnşallah sağlıkla alırsın kucağına
Benimde 5. Denemem yaş 39 oldu. Yaşta stres nedeni olmaya başladı ama haklısınız her sonuca hazırlıklı olup hayata küsmemek gerekir
İnşallah sizin sonucunuz pozitif çıkarbu arada sonuç çıkmadımı hala
Tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallahProxeed plus dışında kullandığımız diğer vitaminler pek işe yaramadı size hangi vitaminleri verdi atarmısınız bana zamanınız olursa
Beni de ekler misin pınarcım 13. Aralık transfer tarihimEvet eklemişim.
canım bilimsel ayrıntısını çok bilemiyorum maalesef ama daha iyi sperm seçimi yapabilmek için bir yöntem diye özetlenebilir.Merhaba ben de brükselde hüsamettin beyin hastasıyım sürece yeni başladık henüz yumurta toplanmadı iğnelerimi yapıyorum bugün kontrolde 4 5 adet toplanabilir yumurta gördüğünü söyledi doktorum cuma ya da cumartesi toplayacak inşallah bizim de sağlıklı embriyolarımız olursa genetik teste yollayacağız ama mikroçipten bahsetmedi bize doktorumuz o nedir acaba bilgi verebilir misiniz
Hayır özel hastanede yaptırdım aslında 77-266-169-985 çıktı nasıl olduğunu bizde anlamadık sonra başka hastanede 1126 çıktı bir daha vermedim artık varsa kese görünür bu hafta diye… çok üzüldüm canım inşallah bu yolda imtihanın bitmiştir Allah seni en güzel şekilde evladınla mükâfatlandırır bu defaCanim testini sağlık ocağında mı yaptırdın orda testler bazen yanlış çıkıyor inşallah hepimiz güzel haber alışız ben 4 bebeğimi kaybettim hamile olduğuma bile doya doya sevinemiyorum oldu ama bakalım diye hep sevincimi bile yaşayamıyorum
Canım embriyolarin kaçıncı gün embriyosu ?Benimde bir tanesi 1. Kalite diğeri 3. Kalite embriyoydu şuan ikiz mi bilmiyorum ama Allah hayırlısını nasip etsin. Eğilmeyin uzanmayın bir yere çok fazla kafana takma benim belirtim üşüme ile başladı kasık ağrım da vardı bazen gün boyu ağrım olurdu bazen bir günü çok rahat geçirirdim ama transferin 4.günü çok üşüdüm kalp çarpıntım oldu ve uykum geldi devamlı hala aynı aslında eminim sende buraya pozitifim diye yazacaksın. Hergün okudum ben yazılanları ve bende yazdımdarısı bekleyen herkese
Eklemişsin canım baktımBilmiyorum ki valla kaçırmış olabilirim :)
Tekrar yazarsanız transfer tarihinizi kontrol ederim.
Eklerim tabiBeni de ekler misin pınarcım 13. Aralık transfer tarihim
Hadi inşallah diyelim o zaman güzel sonuçlaraEklerim tabi
Hoşgeldiniztransfer tarihlerimiz aynı
Ya harika sağlıkla kucağına al inşallahÇıktı çok şükür beta 250 umarım en kısa sürede sizinde güzel haberlerinizi alırız insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?