Tebrik ederim kuzum maşallahHerkese merhaba. 6 Aralık'ta iki embriyo transferi oldum. Bugün 12. Betahcg değerim 515 çıktı. İkiz mı tuttu bilemedim. Sizlerin kaç acaba
İnşallah kuzumBebiş bence canım hayırlısı ile inşaAllahTest günün ne zaman
İkiz bnce hayırlı olsunHerkese merhaba. 6 Aralık'ta iki embriyo transferi oldum. Bugün 12. Betahcg değerim 515 çıktı. İkiz mı tuttu bilemedim. Sizlerin kaç acaba
Ayy inşallah canım benim inşallahSonucun güzel olacak canım benim hiç merak etme
Bende varımmmTopiğimizde taaaam 21 hamile vaaaaaaaarrrr
Artsın eksilmesin inşalllaaaaaaaahhh
Merhaba, benimde ilk denemem bugün negatif sonuçlandı, ikinci transfer hemen yapılıyor mu bir sonraki ay için? Ben doktoru aradım muayeneye gel adetin 20.günü dedi ama transfer olacak mı yada dinlenme olacak mı bilrmrdimSelam kızlar benim değerim düşdü 21 idi bugun 6 ya dusdu malesef, 2 cı transfere baslıycam ocakda ınshaallah
Hamile misinnnnBende varımmm
Eger Perşembe cuma dediyse çarşamba da çıkar sanırım ama 3. Gün embriyosu ise biraz daha geç tutunma olabiliyormuş onu da hesap et hayırlısı ile inşaAllah sonucun pozitif olsun canım dualarım seninleİnşallah kuzumperşembe cuma verirsin demişti doktorum ama ben çarşamba müsaitim. Çarşamba vericem 8. gün oluyor kuzum varsa birşeyler çıkar herhalde demi
En iyisini yapmışsınız beklemenin hiç anlamı yok. İnşallah herşey sorunsuz ilerler İnşallah sağlıkla alırsın kucağınaBizde aynı şeyden muzdariptik öyle ekstra bir takviye falan almadık önce eşim ameliyat oldu birkaç ay ilaç kullandı düzelmeleri oldu ama 1 sene sonunda gebelik elde edemeyince tüp bebeğe başladık 11 aralıkta transfer oldum dün erken gebelikte silik çizgi çıktı çarşamba test vereceğim inşallah
Benimde 5. Denemem yaş 39 oldu. Yaşta stres nedeni olmaya başladı ama haklısınız her sonuca hazırlıklı olup hayata küsmemek gerekirEvet malesef zorlu Bi süreç yarısı beklemekle geçiyor zaten.Sizi anlayabiliyorum.Benim 4.denemem 7 senedir uğraşıyoruz( hem esimde hemde bende sorun vardi )ve bu arada yaşımızda 45 oldu.Bende bir ara çocuk defterini kapatmistim.Son tedavim sırasında anı bir şekilde babamı kaybetmiştim ondan sonra herseye küstüm 4 sene biraktim. Ama baktım eşim çok istiyor tekrar ayağa kalkmak zorunda hissettim.Yasiniz kaç bilmiyorum ama ben bu yaşta tekrar mücadele edebiliyorsam herkes edebilir.Yorulucaz üzülecegiz dinlenicez ama tekrar ayağa kalkicaz.Strese girmeyin onuruna bırakın emin olun hersek yoluna giriyor.
Tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallahBizde aynı sekilde bahcecideki üroloji doktoru bülent beyde tedavi gördük bi kaç vitamin verdi ama yine de tedavisiZ olmadı tedavi ile oldu şükür
Bende kan versem bugün çıkarmı acaba transfer günüyle birlikte 6.günüm 5.gün iki embroyo dondurulmuşBen 8.gün evde test yaptım Çıkmadı kanda verdim çıktınasipte varsa olur sabret kanda ver cnm inşallah gebe olduğunu öğrenirsin
Selam benım doktorum regl ol gel muayıne edelım yapalım dedı evet yapılıyor ama ben 1 ay dınlesın ıstyorım vucudum onda diğer reglda gidcemMerhaba, benimde ilk denemem bugün negatif sonuçlandı, ikinci transfer hemen yapılıyor mu bir sonraki ay için? Ben doktoru aradım muayeneye gel adetin 20.günü dedi ama transfer olacak mı yada dinlenme olacak mı bilrmrdim
Amin ınshAllah sende Mehmet hocadasınbana haber verırısın sonucunu mutlakaAllahim sağlıcakla hayırlısıyla kolaylığıyla nasip etsin inşallah
benim bir sorum olucak adet gecikmemden dolayi hastaneye gittigimde LH degerim 18,9 çıktı. Daha onceden de kontrollerimde tuplerim açik oldugunu falan ogrenmistim. bizim bu ay ilk gorusmemiz var bahceciyle. sizce lh degeri yuksekligi tedavi surecini cok etkiler mi uzatirmi?Kızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK @whiterabbit 23 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo @ShErlok92 9 ARALIK 2 Embriyo @Maviyasemin 1 ARALIK pinar7834 13 ARALIK E Esra2015 5 ARALIK M mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK @b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK @flower00 30 KASIM @Htc1059 8 ARALIK @yarinsiz 4 ARALIK @Dfn1903 4 ARALIK Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK @Aliece 7 ARALIK 2 Embriyo @pofolperisi 11-15 ARALIK M Merii1010 11 ARALIK @Maviboncuk58 9 ARALIK @Meryembess 11 ARALIK 2 Embriyo @mrsdeniz1111 6 ARALIK 2 Embriyo @ffffffff 6 ARALIK @sutlac40 12 ARALIK @seygok 22 ARALIK @nehirgibi99 5 ARALIK @Lilaa91 5 ARALIK @dunyadabiri 5 ARALIK G gunes916 9 ARALIK M mucize12 11 ARALIK @gzmist34 15 ARALIK @Bidebayilistersenferiha 6 ARALIK @Ebkebk 25-26 ARALIK @Edebiyatcii 4 ARALIK 2 Embriyo @Mukaddes33 4 ARALIK 2 Embriyo @brcdrsn 5 ARALIK @Efo2023 7 ARALIK @MrsDerya 7 ARALIK @kubrakubra06 16 ARALIK @chapter 11 ARALIK 2 Embriyo namuzmr 12 ARALIK pastakek 4 ARALIK Mrs-cicek 4 ARALIK @Papatya_30 4 ARALIK G gunesh9 5 ARALIK @mrsbussy 11 ARALIK @huzur 7735 4 ARALIK @Kivirbas95 20 ARALIK @Sneeuwvlok 14 ARALIK @evamaysa 11 ARALIK 2 Embriyo @ayfers 9 ARALIK @Suzi17 12 ARALIK 2 Embriyo @Gulumse90 21 ARALIK 2 Embriyo @Turkan mammadova 4 ARALIK @maviportakalcicegi 7 ARALIK @Garipserce 11 ARALIK 2 Embriyo @yasemin9191 14 ARALIK
Beklemeden yaptırmak en güzeli canım diğer adetinde yaptır bencede umarım pozitif olur bu seferSelam benım doktorum regl ol gel muayıne edelım yapalım dedı evet yapılıyor ama ben 1 ay dınlesın ıstyorım vucudum onda diğer reglda gidcem
Amin canım çok teşekkür ederim 5. Gündü benimki, en kötü 10. gün bir daha veririm bir şekildeEger Perşembe cuma dediyse çarşamba da çıkar sanırım ama 3. Gün embriyosu ise biraz daha geç tutunma olabiliyormuş onu da hesap et hayırlısı ile inşaAllah sonucun pozitif olsun canım dualarım seninle
InshAllah canımBeklemeden yaptırmak en güzeli canım diğer adetinde yaptır bencede umarım pozitif olur bu sefer
Ayyyyy resmen bende öyle olmuştum inşallah bebiş seninle kuzumYaaa ay hadi inşallah canım bugünde aşırı belim ağrıdı, normalde adet günüm bugün. Adet gelemiyor diye ağrı belime vurdu diye düşündüm ama inşallah bebiştir tabi, ve gece su gibi uyandım
LH degeri 18.9 tup bebek surecini uzatiyor mu ???Kızlar herkese merhaba. İnşallah herkes hayırlısıyla hayırlı bir evlada kavuşur. Ben aralık ayı transfer olacaklar diye bir başlık göremediğim için açtım burayı. Aralık ayında transfer olacakları bekliyorum
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM@Mystery306 14 KASIM @nevra07 16 ARALIK 2 Embriyo @tadella 8 ARALIK @whiterabbit 23 ARALIK @nazlidrc 4-5 ARALIK @Safransari 23-25 KASIM @Semsem21 27-30 KASIM @Umut9692 6 ARALIK ilaybelis 7 ARALIK 2 Embriyo @ShErlok92 9 ARALIK 2 Embriyo @Maviyasemin 1 ARALIK pinar7834 13 ARALIK E Esra2015 5 ARALIK M mucize12 11 ARALIK @fsrgnr 20 ARALIK 2 Embriyo @zxcjkl 5 ARALIK @Glsm89 4 ARALIK @b1k2 1 ARALIK 2 Embriyo @kbrkddd61 14 ARALIK @flower00 30 KASIM @Htc1059 8 ARALIK @yarinsiz 4 ARALIK @Dfn1903 4 ARALIK Mujdem1825 2 ARALIK @anneolmakkistiyorumm 29 ARALIK @Aliece 7 ARALIK 2 Embriyo @pofolperisi 11-15 ARALIK M Merii1010 11 ARALIK @Maviboncuk58 9 ARALIK @Meryembess 11 ARALIK 2 Embriyo @mrsdeniz1111 6 ARALIK 2 Embriyo @ffffffff 6 ARALIK @sutlac40 12 ARALIK @seygok 22 ARALIK @nehirgibi99 5 ARALIK @Lilaa91 5 ARALIK @dunyadabiri 5 ARALIK G gunes916 9 ARALIK M mucize12 11 ARALIK @gzmist34 15 ARALIK @Bidebayilistersenferiha 6 ARALIK @Ebkebk 25-26 ARALIK @Edebiyatcii 4 ARALIK 2 Embriyo @Mukaddes33 4 ARALIK 2 Embriyo @brcdrsn 5 ARALIK @Efo2023 7 ARALIK @MrsDerya 7 ARALIK @kubrakubra06 16 ARALIK @chapter 11 ARALIK 2 Embriyo namuzmr 12 ARALIK pastakek 4 ARALIK Mrs-cicek 4 ARALIK @Papatya_30 4 ARALIK G gunesh9 5 ARALIK @mrsbussy 11 ARALIK @huzur 7735 4 ARALIK @Kivirbas95 20 ARALIK @Sneeuwvlok 14 ARALIK @evamaysa 11 ARALIK 2 Embriyo @ayfers 9 ARALIK @Suzi17 12 ARALIK 2 Embriyo @Gulumse90 21 ARALIK 2 Embriyo @Turkan mammadova 4 ARALIK @maviportakalcicegi 7 ARALIK @Garipserce 11 ARALIK 2 Embriyo @yasemin9191 14 ARALIK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?