Onu ben de merak ediyorum ama ilk gebeliğimden hatırladığım kadarıyla hayır ücret vermiyoruz,o zaman diğer gidişlerimizde vermiştik,kalp cinsiyet vs.Canım tekrar test istedi. Erken yaptığım için üç gün sonra yap dedi. Onun sonucuna göre belki yine ister ya da çağırır
Canım sana şunu soracağım şimdi biz ilk muayene için ücret ödedik ya şimdi gidersek kese için yine ödeme yapacak mıyız
Merve sen misin acabaCanım tekrar test istedi. Erken yaptığım için üç gün sonra yap dedi. Onun sonucuna göre belki yine ister ya da çağırır
Canım sana şunu soracağım şimdi biz ilk muayene için ücret ödedik ya şimdi gidersek kese için yine ödeme yapacak mıyız
Ayyy seni çağırdı mı keseye . Ay ne güzel bir haberOnu ben de merak ediyorum ama ilk gebeliğimden hatırladığım kadarıyla hayır ücret vermiyoruz,o zaman diğer gidişlerimizde vermiştik,kalp cinsiyet vs.
Ama bugün bana isterseniz kendi belirlediğiniz bi doktora da gidebilirsiniz kese için dedi,sanırım dedim onun için de ücret alınacak ondan ya da çok yoğun artık gebelik takibi yapmıyor
Cuma günü kese için gidiyorum bakalım ne olacak
Yok cnm yaAyyy seni çağırdı mı keseye . Ay ne güzel bir haberikizmi acaba
Hadi gözün aydın cnmYok cnm yahesapladı cuma günü görülür dedi hemşiresi bi Salı dedi bi cuma sonra cumaya karar verdi
Yaaa ay hadi inşallah canım bugünde aşırı belim ağrıdı, normalde adet günüm bugün. Adet gelemiyor diye ağrı belime vurdu diye düşündüm ama inşallah bebiştir tabi, ve gece su gibi uyandımO bende de olmuştu canım ay inşaAllah tutunmuştur
Allah razı olsun darısı bekleyen isteyen herkesin başına inşallahHadi gözün aydın cnm
TebriklerBende pozitif haberi aldım .11 inde transfer olmuştum değerim 133 çıktı
Aminn canım, bende cumartesi olacagım sizlerle paylaşırım duanızı eksik etmeyinTransferden çıktım dua edin lütfen
Bebiş bence canım hayırlısı ile inşaAllahYaaa ay hadi inşallah canım bugünde aşırı belim ağrıdı, normalde adet günüm bugün. Adet gelemiyor diye ağrı belime vurdu diye düşündüm ama inşallah bebiştir tabi, ve gece su gibi uyandım
Bizde aynı sekilde bahcecideki üroloji doktoru bülent beyde tedavi gördük bi kaç vitamin verdi ama yine de tedavisiZ olmadı tedavi ile oldu şükürCanlar biz morfoloji ve ileri hareket düşüklügü nedeniyle tedaviye başadık benimle aynı sorunu yaşayan varsa yazabilirmi neler yaptınız hangi takviyeleri vitaminleri vs. Kullandınız ?
İnşallah sonuç güzel olur pozitif haberler verirsiniz
normalde şimdiye kadar çıkmış olması gerekmez mi bi arasanızmı acaba
Tabiki buraya yazacağım hemen :)Olmuştur inşallah yaaaa Mustafa hocamız çok iyi başarılı bir mor kalp doktoru :) bana haber edin sonucu lütfen
MasallaaaaaahhhhTopiğimizde taaaam 21 hamile vaaaaaaaarrrr
Artsın eksilmesin inşalllaaaaaaaahhh
Canım sonucuna kaç gün kaldıSeninle birlikte 22 oldu meryemcimmm
Dua et bize sonuç bekleyenlere
Allahim sağlıcakla hayırlısıyla kolaylığıyla nasip etsin inşallahSelam kızlar benim değerim düşdü 21 idi bugun 6 ya dusdu malesef, 2 cı transfere baslıycam ocakda ınshaallah
Daha çok var ya. Pazartesi test günüm. Doktorum 12. Gün yaptırıyoCanım sonucuna kaç gün kaldı
Sonucun güzel olacak canım benim hiç merak etmeDaha çok var ya. Pazartesi test günüm. Doktorum 12. Gün yaptırıyo
Bende aynı durumdaydım 13 ünde transfer oldum öksürürken hapşırırken çok korktum ama geçti şükür bende de kasıklarımda ağrı ve karnımda batma var, sanki karnımda da bir baskı var inşallah tutunma belirtisidirKızlar transfere çok hasta girmiştim hala çok öksürük ve hastalık halindeyim. Her öksürdüğümde korkuyorum tutunamayacak diye bununla ilgili bir şey biliyor musunuz öksürük çok etkiler mi ? Belirtilerim kasıkta batma ve ağrı olarak var hatta ayaklarımı komple uzatmama bile müsade etmeyen bir batma. Terleme vs hastalıktan dolayı diye düşünüyorum ama başka belirtim sanırım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?