Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hiç olmadı cnmSizin ne zaman lekelenmeleriniz oldu benim 5.gün embriyom ve bugun transferimin 6.günü yarın tam 1 hafta olacak işte. Benim akıntım var ama beyaz süt gibi. Bilgisi olan bilgilendirebilir mi beniii![]()
![]()
Hepiniz lekelenmeden bahsediyorsunuz kaç gündür dedim bakayım bende ne var beyaz süt gibi akıntıBende hiç olmadı cnm
Hepiniz lekelenmeden bahsediyorsunuz kaç gündür dedim bakayım bende ne var beyaz süt gibi akıntı![]()
Benide ekler misiniz 11 aralık transfer. 3. gün embriyosu dondurulmuş 2 adet test günüm 20 AralıkTabloyu yenilenmiş görelim de içimiz açılsın![]()
Benim var ama fitil akıntısı ve kahverengiHepiniz lekelenmeden bahsediyorsunuz kaç gündür dedim bakayım bende ne var beyaz süt gibi akıntı![]()
Yok canım kafama takmıyorum çok şükür sadece meraktan sordumİlla olucak değil canım kafanı takma
Bende fitil yok yani ben kullanmıyorum fitil. Siz ne firili kullanıyorsunuz pekiBenim var ama fitil akıntısı ve kahverengi
Nasıl peki var mı herhangi bir belirti nasıl gidiyorHayırlı olsun canım benim de 14 aralık oldu trasferim
Ay canımmm ne kadar sevindim anlatamam hayırlı olsun inşallah şükürler olsunKızlarım 10. Gün kan testi sonucum
Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun eve gidip şükür namazı kılıcaz şimdi eşimleAllah hepinizden razı olsun siz olmasaydınız çok daha zor olurdu herşey iyiki varsınız iyiki tanıdım hepinizi
gözyaşlarımla yazıyorum ama bu sefer mutluluktan
Allah emek veren gönlünde bu hasreti taşıyan herkese tez zamanda kolaylıklarla nasip etsin inşallah hep dualarımdasınız
Veeee BEN ANNE OLUYORUMMMM![]()
Ay mükemmelllll inşallah ben de bu hafta giderim keseye haftaya da kalp atışıBenimki ikinci 140 dı 11.gün 900 çıktı çarşamva kese için çağırdı cnm
Progestan transferden sonra başladım hem karından enjeksiyon hem fitilBende fitil yok yani ben kullanmıyorum fitil. Siz ne firili kullanıyorsunuz peki
Oo maşallah kolay gelsin vallaProgestan transferden sonra başladım hem karından enjeksiyon hem fitil
Ee ben görüyorum orada bir şey sankiKızlar bend yok dimi yarın test vericem bugün 10. Günüm![]()