Sende bana yazarsın özelde senın değeri birde gözümde kaçar görmemEvet inşaAllah değerin yükselir ama olmazsa bir hayır vardır vakti saati gelmemiştir en azından başka embriyon var bunları düşün her zorlukla bir kolaylık vardır Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur emin ol. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun canım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Tabi elbetteSende bana cevapı özelde yazarsın bakmazsam görmezsem birde merak ediyorum ınshAllah güzel haber verırısın
Canım benim inşallah pazartesi kan testinde mucize olur ve yükselişe geçersin. Sıkma canını bu yol dikenli bir yol biz normal yoldan hamile kalan kadınlardan çok daha güzel ve özeliz. Hakkından hayırlısı olsun inşallahKızlar ben sizle vedalşmaya geldim artık benım süreçim bitdi , size bol şanslarkendinize iyi bakın
Evet orda dondrulmuş embrıyom var ya onda dolayı deyişmek istemıyorumTabi elbettepeki 2. Süreci aynı hoca ile mi devam edeceksiniz
Taze embriyo canım 4.gün embriyolarıHayırlı olsun canım. Senin tazemi dondurulmusmu embriyon?
Amın ınshaallah ama artık onda umut etmıyorum kendımı 2 cı deenemye hazırlamak ıstyorım psıokoljık , evet çok doğru söyledınızCanım benim inşallah pazartesi kan testinde mucize olur ve yükselişe geçersin. Sıkma canını bu yol dikenli bir yol biz normal yoldan hamile kalan kadınlardan çok daha güzel ve özeliz. Hakkından hayırlısı olsun inşallah
Aynı gün transfer olmuşuz ondan merak ettim. İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırızTaze embriyo canım 4.gün embriyoları
5. Gün canmCanimmmm masallaaaah kaçıncı günün bugün
Hayırlı olsun canım kaçırmışım yazdığını5. Gün canm
77 idi 8.gün çok teşekkür ederim amin inşallah size de inşallahİlk değerin kaçtı Allah sağlıkla kavuşmanı kısmet etsin
Benim hiçbir belirtim yoktu betam 1000 den fazla hala daha yok moralinizi hiç bozmayın :))Merhaba kızlar ben 13 aralıkta 5. Gün embriyosu taze transfer oldum ama ilk 1-2 gün çok hafif ağrılar olmuştu daha sonra hiçbir yerimde hiçbir belirti hissetmedim hatta sürekli unutuyorum transfer olduğumu. Böyle olup da pozitif gören var mı belirtileri okuyunca moralim bozuluyor bende hiçbir değişiklik yok ( sadece progestanlardan dolayı gaz )
Ya bana estrofem hariç diğerlerinde saat konusunda bir şey demediler. Sadece akşam fitilini yatarken al sabaha kadar rahim iyice emsin dedi. Öğlen okulda olduğum için ona da okulda al 15 dk oturman yeter rahim alacağı kadarını alır dediler. Okula giderken düzenliydi saatlerim de. Şimdi transferin 4. Günündeyim bu hafta izinliydim saatler karıştı umarım sıkıntı olmazBişey soracam karından progestan ve fitil kullanan arkadaşlar,hergün aynı saatte mi yapıyorsunuz benim doktorum hergün aynı saatte yap dedi her bir iğne arasında tam 12 saat olmalı.
Sabah bana uygun oluyordu okula gittiğim için
Okula gitmeden yapıyorum fitili yatıyorum üzerine 15 dk kalkıyorum buraya kadar sorun yok ama haftasonu sorun oluyor
Kalktığım saat 6.30 haftaiçi gibi,bu defa da geri yatamıyorum tatil günü de perişan olmuş oluyorum 3 ay böyle olursa çok yorucu olacak benim için.
Size öyle bir şey dendi mi nasıl yapıyorsunuz ? Öğlen geldiğimde yapayım dersem bu defa 12 saat sonrası yine gece uykuma denk gelecek ve yine kalkınca uyuyamam ben,ki sabah 10 a kadar mutlaka yapmış ol dedi
İçime su serptinizBenim hiçbir belirtim yoktu betam 1000 den fazla hala daha yok moralinizi hiç bozmayın :))
Canım. Umarım hepiniz güzel sonuç alırsınız. Ah ne çekiyoruz bir biz bir de Allah bilir… ben daha ocakta başlayacağım ama sizleri okudukça bazen iyi oluyorum bazen kötü. Rabbim keşke ana rahmine kendiliğinden gelen bir embriyo nasip etseydi de bizler bunca acıya, yorgunluğa, umutsuzluğa tahammül etmeseydik. Keşkelerim öyle fazla ki ama elden gelen bir şey yok . İyiki bilim var iyiki bebeği olmayanlara bebek şansı tanıyan bilim var.Eveet yine bir gün daha bittibu sefer gün bitimi biraz gözyaşlı oldu kızlar, ya olmazsa korkusu başladı, bir embriyom olmuştu o da transfer oldu. Bunları düşünüp düşünüp ağladım durdum. Sadece buraya yazışımı kimseye söyleyemeyişim bile içime dert oldu bi de ona ağladım. Acaba bhcg mi yükseliyor ne bu duygusallık aaa
Sonra nasıl devam etti peki merak ettim. Bende 7. Gün hcg baktırdım negatif çıktı acaba yükselir mi. Doktor çok ümitli konusmadi aslında o yüzden çok üzgünüm.Ben ilk transferde 7. Gün test tçyapmıştım negatifti 13 gün kan verdiğimde 35 çıkmıştı
Evet canm 5. Gün beta 26. Teşekkür ederim herkese nasip olsun inşallahHayırlı olsun canım kaçırmışım yazdığınıtransferden sonraki 5. gününde mi pozitif gördün? Bhcg kaç?
Amin canım aminnn Rabbim sana da nasip etsin hemencik inşallahCanım. Umarım hepiniz güzel sonuç alırsınız. Ah ne çekiyoruz bir biz bir de Allah bilir… ben daha ocakta başlayacağım ama sizleri okudukça bazen iyi oluyorum bazen kötü. Rabbim keşke ana rahmine kendiliğinden gelen bir embriyo nasip etseydi de bizler bunca acıya, yorgunluğa, umutsuzluğa tahammül etmeseydik. Keşkelerim öyle fazla ki ama elden gelen bir şey yok . İyiki bilim var iyiki bebeği olmayanlara bebek şansı tanıyan bilim var.Hakkımızda hayırlısı böyleymiş. İyi kötü girdiniz bu sürece umarım ilk denemede hepimiz pozitif görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?