- 25 Haziran 2010
- 4.992
- 4.502
- 358
Ne yaptın cnm ?Ve kalkıp yine test yapmam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yaptın cnm ?Ve kalkıp yine test yapmam![]()
Peçeteye silerek geldi. Açık pembe renkNe renkti cnm aktı mı peçeteye mi geldi silerken?
Bence tutunma belirtisi korkma inşallah tutunmuştur benim de başlarda pembe gibiydi sonra kahveye döndü günlerdir de varPeçeteye silerek geldi. Açık pembe renk![]()
Sizce Zeki bey'e söylemeli miyim. Bide ben direkt kendisi ile görüşemiyorum. Hep hemşireler yanıtlıyor. Gerçi hemşireler de yeteri kadar bilgi veriyorlar amaBence tutunma belirtisi korkma inşallah tutunmuştur benim de başlarda pembe gibiydi sonra kahveye döndü günlerdir de var![]()
Bence ara ben aramıştım kan sulandırıcıları bıraktırdı ilkinde direkt kendisi konuştu sonrakilerde hemşireler.Dr talimatıyla söylüyorlar zaten ne yapılacağını merak etme ama aramalısın.Sizce Zeki bey'e söylemeli miyim. Bide ben direkt kendisi ile görüşemiyorum. Hep hemşireler yanıtlıyor. Gerçi hemşireler de yeteri kadar bilgi veriyorlar ama![]()
Benim özel bi durumum var beta düzenli yükseldi ve kimyasal oldu benim 4 düşüğüm oldu başka bi durumSonra nasıl devam etti peki merak ettim. Bende 7. Gün hcg baktırdım negatif çıktı acaba yükselir mi. Doktor çok ümitli konusmadi aslında o yüzden çok üzgünüm.
Seni çok iyi anlıyorum serum tedavisi almanı tavsiye ederimSelamlar, ekim grubundaydım. Aralık grubuna geldım. İnş sonuna kadar mutlulugumu sizlerle paylaşabılırım.
Nisanda kımyasal gebelık yasadım. Kasım ayında da 980 beta dan tam 4 gun sonra kese kontrolune gıdecekken sabah anı kanamayla kaybettım.
Kromozon testı yaptırmıstık, sımdı ise wes yaptırdık ama sonuc cıkmamasına rahmen doktorum rahım kalınlıgı cok ıyı deneyelım dedı.
Haftaya cumartesi transfer olucam.
3 yıl onceden donmus vardı, birde ekim ayında taze transferdi ordan donmuş vardı. 5. gun.
Ikısınıde transfer edecekler.
Sonuç aynı olur diye çok dusuncelıyım. Umıtlenıp cok yıkıldım.
Çok iyi cnm normal demekki böle bi anda çok artmasıVallahi arttmış
10.gün 65
13.gün 396
Lekelerim artmıştı adet belirtilerim de gitmişti ama nasip eden Rabbim ediyor ümidinizi yitirmeyin Allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar
Ayrıca️ hiçbir belirtim yok lütfen belirti arayıp üzmeyin kendinizi.
![]()
Canım seninki yine ikiz sankiVallahi arttmış
10.gün 65
13.gün 396
Lekelerim artmıştı adet belirtilerim de gitmişti ama nasip eden Rabbim ediyor ümidinizi yitirmeyin Allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar
Ayrıca️ hiçbir belirtim yok lütfen belirti arayıp üzmeyin kendinizi.
![]()
Sizde benim gibi stres yapıyorsunuzKızlar günaydınnn 6. Gün ve tüm belirtiler gitti sanırım olmadı9. Veya 10. Gün kan versem çıkar mı ?
Ararım ya bakalım ne dicekBence ara ben aramıştım kan sulandırıcıları bıraktırdı ilkinde direkt kendisi konuştu sonrakilerde hemşireler.Dr talimatıyla söylüyorlar zaten ne yapılacağını merak etme ama aramalısın.
Demek ki cnm 12den sonra hızlanıyorÇok iyi cnm normal demekki böle bi anda çok artması![]()
Ayy yok cnm yaCanım seninki yine ikiz sanki![]()
Canım gördüm yorumunu da pembe leke yerleşme de olabilir. Erken gebelik testi yapsan çıkar aslında yarın da kan verirsin. Nöbetçi eczaneden alabilirsin bence çıkarSizde benim gibi stres yapıyorsunuz![]()
Ay bide bunlar da ikiz olsa bir daha çocuk telaşesine düşmezsiniz. Rabbim sonuna kadar sağlıklı ilerlemeyi nasip etsinAyy yok cnm ya
Bence tutunup tutunmamakta kararsızdıdüşük başladı sonra hızlandı
![]()
Denizperisiii bebeğim sen evham olma diye sana çektiğim zorlukları anlatmadım hiçCanım gördüm yorumunu da pembe leke yerleşme de olabilir. Erken gebelik testi yapsan çıkar aslında yarın da kan verirsin. Nöbetçi eczaneden alabilirsin bence çıkar![]()
Allah bin kere razı olsun ama gönlüm bu defa tekten yana ilklerim ikiz tamamdırAy bide bunlar da ikiz olsa bir daha çocuk telaşesine düşmezsiniz. Rabbim sonuna kadar sağlıklı ilerlemeyi nasip etsin![]()
![]()