Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıkla ilerlesin inşallah canımEvet canm 5. Gün beta 26. Teşekkür ederim herkese nasip olsun inşallah
Ve kalkıp yine test yapmamAy kısslaaaarrr kısssslaaarr benim heyecandan uyuyamamam şakaa mıııığğğğ
Allah'ım hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım Ben de korkudan kaygıdan yatamadım bu gün nasipse ikinci kanı vericem. Umarım artırmıştır değer nedense içim bir tuhafAy kısslaaaarrr kısssslaaarr benim heyecandan uyuyamamam şakaa mıııığğğğ
Ah kuzum inşallah herşey yolundadır nasip olmadı ki şöyle 5. Ayda falann tesadüfen öğrenmemiz masallah konulduğu ana kadar herşeyi tetikte takip ediyoruz dua etmekten başka elden gelen bişey yok Allaha sığınıcaz verende alanda da odur inşallah sağlıkla sıhhatle kavuştursun hepimiziAllah'ım hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım Ben de korkudan kaygıdan yatamadım bu gün nasipse ikinci kanı vericem. Umarım artırmıştır değer nedense içim bir tuhaf
Elini karnına yok ya Allah ya Rahman ya Rahim ya Kaviyyu ya Kadir de kuzum sürekli ben başından beri buralarda görmüştüm hep elim karnımda tekrarlayıp duruyorum biraz rahatlatıyor salavatta çek bol bol inşallah bişey olmayacakAllah'ım hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım Ben de korkudan kaygıdan yatamadım bu gün nasipse ikinci kanı vericem. Umarım artırmıştır değer nedense içim bir tuhaf
Amin canım insanın kayıpları olunca aynı olacak korkusu biniyor üzerine elbet ki nasipte varsa önüne birşey duramaz yeter ki Allah'ım nasip etsin. Ama nefis işte umarım hepimiz için herşey çok güzel ilerlesin dualarım hepimiz için Kan sonucunu heyecanla beklicemAh kuzum inşallah herşey yolundadır nasip olmadı ki şöyle 5. Ayda falann tesadüfen öğrenmemiz masallah konulduğu ana kadar herşeyi tetikte takip ediyoruz dua etmekten başka elden gelen bişey yok Allaha sığınıcaz verende alanda da odur inşallah sağlıkla sıhhatle kavuştursun hepimizi
Tamam canım sağol Allah razı olsunElini karnına yok ya Allah ya Rahman ya Rahim ya Kaviyyu ya Kadir de kuzum sürekli ben başından beri buralarda görmüştüm hep elim karnımda tekrarlayıp duruyorum biraz rahatlatıyor salavatta çek bol bol inşallah bişey olmayacak
yazıcam kuzum ilk buraya yazıcamAmin canım insanın kayıpları olunca aynı olacak korkusu biniyor üzerine elbet ki nasipte varsa önüne birşey duramaz yeter ki Allah'ım nasip etsin. Ama nefis işte umarım hepimiz için herşey çok güzel ilerlesin dualarım hepimiz için Kan sonucunu heyecanla beklicem
Ne zaman gidersin cnm çok heyecanlıyazıcam kuzum ilk buraya yazıcam
Selamlar, ekim grubundaydım. Aralık grubuna geldım. İnş sonuna kadar mutlulugumu sizlerle paylaşabılırım.Amin canım insanın kayıpları olunca aynı olacak korkusu biniyor üzerine elbet ki nasipte varsa önüne birşey duramaz yeter ki Allah'ım nasip etsin. Ama nefis işte umarım hepimiz için herşey çok güzel ilerlesin dualarım hepimiz için Kan sonucunu heyecanla beklicem
Dualarımız seninle inşallah pozitifi görür buraya bomba gibi dönersinYanımda olduğun ve bana moral vermeye çalıştığın için teşekkür ederim
Biraz sessizliğe bürünsem iyi olacak arkadaşlar kimsenin moralini bozmak istemem
Kan sonucum çıktığında paylaşırım
Şimdiden pozitifi gören ya da görecek tüm arkadaşlarıma tebriklerimi iletiyorum. Kalın sağlıcakla
Kuzum tutunma belirtisidir belki. Umutsuz olma hemen leke gelipte pozitif alanımız çok. Sen bekle çok artmazsa testini ver yarınKızlar ben elendim. Leke geldi bugün. Maalesef sanırım tutmadı. Normalde salı günü kan günüm ama bugün lekeler gelmeye başladı. Galiba olmadı
Bugün 8. Gün normal mi acaba. Telaş yaptım üzüldüm. Emekler boşa gitti diye.Kuzum tutunma belirtisidir belki. Umutsuz olma hemen leke gelipte pozitif alanımız çok. Sen bekle çok artmazsa testini ver yarın
Ohhoo bnm günlerdir lekelerim var korkma belki de tuttu ondan geliyorKızlar ben elendim. Leke geldi bugün. Maalesef sanırım tutmadı. Normalde salı günü kan günüm ama bugün lekeler gelmeye başladı. Galiba olmadı
Ay inşallah ya. Sabah şok oldum görünce. İnşallah yerleşiyordur bebeğim benimledirOhhoo bnm günlerdir lekelerim var korkma belki de tuttu ondan geliyor
Merakla bekliyorum sizin sonucunuzuBen testimi verdim bekliyorum bakalım artttı mı düştü mü tüm belirtiler yok oldu
Ne renkti cnm aktı mı peçeteye mi geldi silerken?Ay inşallah ya. Sabah şok oldum görünce. İnşallah yerleşiyordur bebeğim benimledir