Bence de seninki ikiz cnmBenimki niye 561.60ikiz geliyor sanırım Hayırlı olsun tebrik ederim
Benimki 561.60Beta HCG en düşük kaç olmalı kan verince sonuca baktığımda kaç pozitif demektir biri 25-26 yazmış mesela biri 130 140 falan anlamıyorum
Teşekkür ederim canım Allah bağışlasın bebeğini sanırım ikiz annesi olacağımBence de seninki ikiz cnm
Benim ilk gebeliğim ikizdi 12.gün 580 çıkmıştıhayırlı olsun
Benimkiler kocaman oldu 1.sınıfa gidiyorlar artıkBenimki 561.60
Teşekkür ederim canım Allah bağışlasın bebeğini sanırım ikiz annesi olacağımAllah herkese bu heyecanı nasip etsin
Ay canım benim Allah bağışlasın kuzucuklarını henüz annelik duygusu başlamadı garip bir heyecan var dünden bu yanaBenimkiler kocaman oldu 1.sınıfa gidiyorlar artık
Allah kucağına almayı nasip etsin annelik çok güzel bir duygu hele ki ikiz anneliği
Canim daha çok erken umutsuzluğa kapılma sabırla bekleKızlar merhaba
Bugün 7. günüm 3 gün sonra kan vereceğim. Az önce erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı
Ben ilk transferde 7. Gün test tçyapmıştım negatifti 13 gün kan verdiğimde 35 çıkmıştıCanim daha çok erken umutsuzluğa kapılma sabırla bekle
BilemiyorumBen ilk transferde 7. Gün test tçyapmıştım negatifti 13 gün kan verdiğimde 35 çıkmıştı
Benim hiç cesaretim yok. Sizinle aynı gün transfer olduk. Ama bugün negatif gördünüz diye negatif olacak diye bir şey yok. Yükselir ya da kanda çıkar yani bilemezsinizz. Ben kan vermek istiyorum haftasonu ama bizim buradaki hastanedekiler çok gıcık. Hafta içini bekleyemediniz mi vs diyorlar o yüzden pazartesi günü vercem. Size tavsiyem erken şuan canınızı sıkmayınBilemiyorum
Bugün zaten çok iyi değildi benim için. Hala da öyle devam ediyor. Olumsuzu çağırır moddayım Allah yardım etsin ne diyelim. Kendime çok üzülüyorum
Kuzummmm harika haberMerhaba arkadaşlar 4 Aralık da transfer işlemim gerçekleşti. 2 embriyo konulmuştu 1 tanesi 1.kalite diğeri 3.kalite transfer sonrası 2 gün kasık ağrısı baya oldu sonrasında yavaşladı ama hergün hissettim kasık ağrısını çok dikkat ettim bol su içtim meyve bol sebze yemeği çiğ fındık çiğ badem çiğ kabak çekirdeği.. sonrasında tavuk ve nohut,kuru fasulye ıspanak balık tükettim çok fazla yatmadım yattığım zaman sırt üstü ve sol yanıma yatarak uyudum. Hareketlerime çok dikkat ettim asla eğilmedim kendimi zorlama yapmadım 11.gün beta HCG 561.60 olmuştu şuan 2 haftalık hamileyimAllah herkese nasip etsin bu heyecanı çok kafaya takmadan sakince geçirin bu heyecanlı 12 günü ayrıca kasığımda batmalar hiç bitmedi çok üşüdüm kalp çarpıntım oldu belirtilerim böyleydi
Dualarımız seninle canım benim yarın inş buraya çok ama çok enerjik bi şekilde sonucunu yazmanı bekliyor olacağızKuzummmm harika habersağlıkla sıhhatle ilerlesin
Ya beşinci gün öğrenenlerde var ama sanki biraz erken gibi geldi. Negatif olur da modunuz düşerse peki?Benim yarın 5. gün olacak, erken gebelik testi içinde çok erken demi kızlar ay yapasım geliyor benimde
Yanımda olduğun ve bana moral vermeye çalıştığın için teşekkür ederimBenim hiç cesaretim yok. Sizinle aynı gün transfer olduk. Ama bugün negatif gördünüz diye negatif olacak diye bir şey yok. Yükselir ya da kanda çıkar yani bilemezsinizz. Ben kan vermek istiyorum haftasonu ama bizim buradaki hastanedekiler çok gıcık. Hafta içini bekleyemediniz mi vs diyorlar o yüzden pazartesi günü vercem. Size tavsiyem erken şuan canınızı sıkmayın
Canimmmm masallaaaah kaçıncı günün bugünKızlarrrrrrrr
Değerim 26
Canım inşallah valla bende de heyecan tavan Allah hayırlısını versin pozitifler umut olmaya devam ediyor bakalım inşallah Allah yüzümüze gülsünDualarımız seninle canım benim yarın inş buraya çok ama çok enerjik bi şekilde sonucunu yazmanı bekliyor olacağız
Canım biliyorum kolay değil ama kendini bırakma bak testte çıkmayıp pozitif gören arkadaşlar var belki yeni tutunuyor değerin yeni yükselecek ümitsiz olma Rabbim çok büyük seni çok iyi anlıyorum dualarım seninle insaAllah kan sonucun pozitif olurYanımda olduğun ve bana moral vermeye çalıştığın için teşekkür ederim
Biraz sessizliğe bürünsem iyi olacak arkadaşlar kimsenin moralini bozmak istemem
Kan sonucum çıktığında paylaşırım
Şimdiden pozitifi gören ya da görecek tüm arkadaşlarıma tebriklerimi iletiyorum. Kalın sağlıcakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?