Çok sevindim adınaİnanılmaz bir şey oldu 0 lanmasını görmemiz gerekiyor diye tekrar kan ver demişti doktorum bugün verdim ve 1126 çıktı…. O günkü değerim yanlış çıkmış demek ki hastaneden kaynaklı hala inanamıyorum nasıl böyle bir şey olduğuna
Rabbimin mucizesini görüyorsunuz degil mi Allahim gözlerim doldu o kadar mutlu oldum ki adınıza sanırım sayfamız bugün biraz mod dusuklugu yaşıyor mesajınız çok motive edecek bizleri sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunİnanılmaz bir şey oldu 0 lanmasını görmemiz gerekiyor diye tekrar kan ver demişti doktorum bugün verdim ve 1126 çıktı…. O günkü değerim yanlış çıkmış demek ki hastaneden kaynaklı hala inanamıyorum nasıl böyle bir şey olduğuna
Sonucunu bekliyoruzzzzz masalllahKızlar bende yaptım bugün transfer hariç 5.gün dondurulmuş embriyo 2 adet şuan kan vermeye geldim bakalm artık
Eki Görüntüle 3353514
İkinci kan sonucunuzdan sonra ilaçlarınızı bırakmışmiydiniz pekiİnanılmaz bir şey oldu 0 lanmasını görmemiz gerekiyor diye tekrar kan ver demişti doktorum bugün verdim ve 1126 çıktı…. O günkü değerim yanlış çıkmış demek ki hastaneden kaynaklı hala inanamıyorum nasıl böyle bir şey olduğuna
Belki ondan demiştir çok sorgulamıyorum ne derse o diyorum şimdilikCanim nar gabizlik yapar belki ondan demiştir çekirdeklerini yutmadan yiye bilirsin bence
İnş ilaç filan kullanmamıştır sın canım adet olmak içinİnanılmaz bir şey oldu 0 lanmasını görmemiz gerekiyor diye tekrar kan ver demişti doktorum bugün verdim ve 1126 çıktı…. O günkü değerim yanlış çıkmış demek ki hastaneden kaynaklı hala inanamıyorum nasıl böyle bir şey olduğuna
İlk değerin kaçtı Allah sağlıkla kavuşmanı kısmet etsinİnanılmaz bir şey oldu 0 lanmasını görmemiz gerekiyor diye tekrar kan ver demişti doktorum bugün verdim ve 1126 çıktı…. O günkü değerim yanlış çıkmış demek ki hastaneden kaynaklı hala inanamıyorum nasıl böyle bir şey olduğuna
Merhabalar. Hayır maalesef devam ediyor. Beta hcg artışları normal ama lekelenme sürüyor hala. Coraspirin kullanimini kestim. Haftada iki kez progestan igneye başladım. Azaldı ama devam ediyor. Bazen kahverengi bazen kırmızı da olabiliyor. Doktorum olabilir endişelenme diyor ama ben yine de endişeliyim.Merhaba sizin lekelenmeler bitti mi tamamen ?
Anladım geçmiş olsunMerhabalar. Hayır maalesef devam ediyor. Beta hcg artışları normal ama lekelenme sürüyor hala. Coraspirin kullanimini kestim. Haftada iki kez progestan igneye başladım. Azaldı ama devam ediyor. Bazen kahverengi bazen kırmızı da olabiliyor. Doktorum olabilir endişelenme diyor ama ben yine de endişeliyim.
Herkesin yapısı farklı tabii ki ama insan nedense kendine yoldaş arıyorMerhabalar. Hayır maalesef devam ediyor. Beta hcg artışları normal ama lekelenme sürüyor hala. Coraspirin kullanimini kestim. Haftada iki kez progestan igneye başladım. Azaldı ama devam ediyor. Bazen kahverengi bazen kırmızı da olabiliyor. Doktorum olabilir endişelenme diyor ama ben yine de endişeliyim.
KızlarrrrrrrrKızlar bende yaptım bugün transfer hariç 5.gün dondurulmuş embriyo 2 adet şuan kan vermeye geldim bakalm artık
Eki Görüntüle 3353514
MaşallahKızlarrrrrrrr
Değerim 26
Maşallah cnm çok güzel değerinKızlarrrrrrrr
Değerim 26
Sağlıkla gelsin minikKızlarrrrrrrr
Değerim 26
İnşallah sağlıkla alırız kucağımızaAnladım geçmiş olsun
İnşallah sorunsuz doğar miniklerimiz
Benim de lekelerim var değerim de normal çıktı yarın 2.yi vericem dediğin gibi benim doktorum da normal dedi 5 tane Progestan iğne verdi 4ünü yaptım ama hala devam ediyor
Aynenn öyle onu ben de fark ettim fitilden sonra bir şeyler oluyorHerkesin yapısı farklı tabii ki ama insan nedense kendine yoldaş arıyorben sanki fitil kullanmasam bişey akmayacak çünkü fitili kullandıktan sonra akıntı geliyor ve hep kahverengi,üzerinden saatler geçiyor duruyor tekrar fitil kullanana kadar..
Kaç çıkmıştıki başta canım hayırlı olsun bu aradaİnanılmaz bir şey oldu 0 lanmasını görmemiz gerekiyor diye tekrar kan ver demişti doktorum bugün verdim ve 1126 çıktı…. O günkü değerim yanlış çıkmış demek ki hastaneden kaynaklı hala inanamıyorum nasıl böyle bir şey olduğuna
Tebrik ederim canım sağlıkla al kucağınaKızlarrrrrrrr
Değerim 26
Maşallah harika bir geri dönüş olmuşİnanılmaz bir şey oldu 0 lanmasını görmemiz gerekiyor diye tekrar kan ver demişti doktorum bugün verdim ve 1126 çıktı…. O günkü değerim yanlış çıkmış demek ki hastaneden kaynaklı hala inanamıyorum nasıl böyle bir şey olduğuna
Yaa hayırlı olsun canım benim inşallah değerin kat be kat artarKızlarrrrrrrr
Değerim 26
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?