Adet olacakmışım gibi bi de arada sıcak bastı ama sıcak basması aldığımız ilaçların hormonu yükseltmesinden olurBelirtileriniz neydi
İlk günden yerleşiyor demek ki maşallahYa kızlar çok korkuyorum bana bir şey söyleyin daha transferin ilk günü kasıklarıma batmalar oluyor alt karın bölgem ağrıyor normal mi yaşayan var mı ? Doktoruma sormalı mıyım
İlk adeti oluyorsun sonra 2. Adette başlanıyor ama bende kist olmuştu 60 günde adet olmuştumKızlar bir şey sorucapım 2 cı tup bebek için ne kadar ara veriliyor 1 regl oldun mısal 2 cı reglda oluyımu başlamak ?
Öyle mi dersiiiin kuzum inşaallah öyledir ben korktumİlk günden yerleşiyor demek ki maşallahyani bence
İnşallah öyledir ben de öyle olmadı ama öyle olup pozitif alanı çok duydumÖyle mi dersiiiin kuzum inşaallah öyledir ben korktum
Artık onu yqpmayı düşünüyorum bakalımİlk adeti oluyorsun sonra 2. Adette başlanıyor ama bende kist olmuştu 60 günde adet olmuştum
Çok üzgünüm cnm aslında güzelde artmıştıKızlar benim bugün test günümdü 49,8den 2 gün sonra en az 100 görmemiz gerekirken değerim 43 çıktı muhtemelen kimyasal haber vereyim dedim sizlere de. İnşallah sizinkiler sağlıkla kat kat artarak devam eder. Bi süre kk detoksu yapacağım bir sonraki transfer sürecinde görüşürüz Allaha emanet çiçekler
Ah canımKızlar benim bugün test günümdü 49,8den 2 gün sonra en az 100 görmemiz gerekirken değerim 43 çıktı muhtemelen kimyasal haber vereyim dedim sizlere de. İnşallah sizinkiler sağlıkla kat kat artarak devam eder. Bi süre kk detoksu yapacağım bir sonraki transfer sürecinde görüşürüz Allaha emanet çiçekler
30 dan sonra gözükür sanırım canım erken ile onun arasında çok fark yok bence ilkinde benim ikisinde de çıkmıştı beta az iken silik şekildeKızlarım su normal kaset testler var ya beta kaç olunca onlarda görünüyor bilen varmı
Çok üzgünümKızlar benim bugün test günümdü 49,8den 2 gün sonra en az 100 görmemiz gerekirken değerim 43 çıktı muhtemelen kimyasal haber vereyim dedim sizlere de. İnşallah sizinkiler sağlıkla kat kat artarak devam eder. Bi süre kk detoksu yapacağım bir sonraki transfer sürecinde görüşürüz Allaha emanet çiçekler
Bende yaptım az önce işten gelince sabah akşam test yapıyorum ya iyice paranoyak oldum erken gebelik yapıyordum şimdi bide normal olanı yapayım dedim30 dan sonra gözükür sanırım canım erken ile onun arasında çok fark yok bence ilkinde benim ikisinde de çıkmıştı beta az iken silik şekilde
Hissetmiş gibi böyle söyledinCanım ya seninle beta değerlerimiz benzer. Diğerlerine göre düşük bizimki bu beni endişelendiriyorbenim bi arkadasım da birkaç ay önce tüp bebek yaptırdı. Onunki 100 200 400 diye ilerlemiş. Aslında gayet normal ilerlemiş. Ama kadınlar kulübünü okuduğunda diğerlerininki 100den birden 300e 400e çıkıyormuş. O yüzden o da kendini kıyaslayıp üzülüyormuş. O yüzden kıyas yapma kendi artışınla ilgilen dedi ama insan yüksek değerleri daha güven verici buluyor bu bir gerçek. Benim de kafam karışık
Canım öyle deme kötüyü çağırmaHissetmiş gibi böyle söyledininşallah yanılırsın artar ama ben de korkuyorum yarın 2.testimi vereceğim hakkımızda hayırlısı ama ben hazırım sanırım benim de düştü lekelerim iyice arttı,göğüs hassasiyetim sıcak basmaları her şey gitti sanki
Bence de kötü düşünme modunu düşürmeHissetmiş gibi böyle söyledininşallah yanılırsın artar ama ben de korkuyorum yarın 2.testimi vereceğim hakkımızda hayırlısı ama ben hazırım sanırım benim de düştü lekelerim iyice arttı,göğüs hassasiyetim sıcak basmaları her şey gitti sanki
Yarın test günün zaten canım kafana takma inş pozitif sninkideBende yaptım az önce işten gelince sabah akşam test yapıyorum ya iyice paranoyak oldum erken gebelik yapıyordum şimdi bide normal olanı yapayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?