Öğle yapcamSen bilirsin yine ama ilaca devam et 2 gün sonra kan ver düşerse bırak ilacı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğle yapcamSen bilirsin yine ama ilaca devam et 2 gün sonra kan ver düşerse bırak ilacı
Ya bak beni de sen gaza getirdin şimdiYa hayırlı olsun Çok erken olmasına rağmen maşallah transferi 11 Aralık’ta mı oldun gaza getirmeyin ben de test yaparım şimdi
Yok anam yok ben sebep olmayayım ama yani şuan düşünüyorum yapsam mı ama yapmayacağım şunun surasında 3 günüm kalmış ayın 20 sine 4 değil 3 lütfenYa bak beni de sen gaza getirdin şimdi
Yaa senin üç benim sekiiiiiiizzzzzzYok anam yok ben sebep olmayayım ama yani şuan düşünüyorum yapsam mı ama yapmayacağım şunun surasında 3 günüm kalmış ayın 20 sine 4 değil 3 lütfen
benimde travmaBenimde 5.gün 5aa ama ben gününden önce vermeye korkuyorumm test özellikle hep negatif gördüğüm için travma bende… hayırlısı olsun inşallah kat be kat artar
Geçiyor ya çok düşünme bilmiyorum var daha ama benim içinde ne bilim geçti sanki zaman bilmiyorum yine se aman ne diyorum benYaa senin üç benim sekiiiiiiizzzzzz
Güzel günlerimiz çok yakın inşallahbenimde travma
Evet canım idrar testinde görmüştüm sonra 2 yaptıgımda görmedim buraya yazmıştım sabahda erken gebelik testi yaptım çıktı sonra kan verdimAyy hayırlı olsun canım İdrar testi yaptın mı peki canım
Mericim ben listede seni güncelleyeceğim ama adını bulamıyorum. Yani şöyle düzenlemeden önce görünüyor düzenle dediğimde ismin yok. Ben mi körüm anlayamadımEvet canım idrar testinde görmüştüm sonra 2 yaptıgımda görmedim buraya yazmıştım sabahda erken gebelik testi yaptım çıktı sonra kan verdim
Kuzum ben baktım yazıyor adımMericim ben listede seni güncelleyeceğim ama adını bulamıyorum. Yani şöyle düzenlemeden önce görünüyor düzenle dediğimde ismin yok. Ben mi körüm anlayamadım
Ben sevmem şimdi de canım istemiyor eskisi gibi yiyip içiyorum ama kilo aldım anlamsızca bugün pantolonum o kadar sıkıyordu ki trafikte ışıkta durduğum anda düğmemi açtım yoksa patlayacaktım anlamadım vitaminden mi oldu yemem içmem aynıYavvv kızlar siz bu süreçte hamur işi bişeyler yiyor musunuz ben çok severim ve canım hep öyle şeyler istiyor ama normalde de isterdi zaten biraz yemeye düşkünümde yesek bişey olur mu ya
Özelde 30 dk da çıkıyor yakınında varsa ona git pahalı da değil yani benim gittiğim hastanede öyle en azındanDün sabah 9 da verdiğim kan sonucu hala e nabızda yok. Mecbur tekrar kan vermeye gidiyorum. Bogle olması biraz düşündürdü beni hiç oyrenmesem mi diye. Ama doktor da sonucu soruyor.
Merhaba, yaaa çooook sevindim hayırlı olsun gözünüz aydın Allah hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah yanlış hatırlamıyosam sizi Ekim transfer grubundan biliyorum var mıydınız o grupta ben de Ekim ayında transfer olmuştum ama maalesef negatif şimdi ikinci transfer için beklemedeyim bu sefer ki transferiniz nasıl oldu doğal siklus mı ilaçlı transfer mi acabakızlar 156 çıktı ben inanamıyorum bu şaka mı? Hayatımda buraya bunu yazacağımı hiç düşünmedim bile şoktayım ben
Bir özel hastane var oraya da güvenmiyorum doğrusu. Doktorumun oldugu klinikte vermeye gidiyorum 2 saat de onu beklerim. Dün geceden beri de uyuyamadım bu saate kadar belki 100 kere kontrol ettim ama yokÖzelde 30 dk da çıkıyor yakınında varsa ona git pahalı da değil yani benim gittiğim hastanede öyle en azından
Belirtileriniz neydiBen sevmem şimdi de canım istemiyor eskisi gibi yiyip içiyorum ama kilo aldım anlamsızca bugün pantolonum o kadar sıkıyordu ki trafikte ışıkta durduğum anda düğmemi açtım yoksa patlayacaktım anlamadım vitaminden mi oldu yemem içmem aynı
Hareketsiz de değilim okula da gidiyorum
Benimde 10 günüm var 26 sında teste çağırdılar bu 2. Denemem çok merak ediyorum yaOfffff günler geçmiyo ya. Daha 10 gün var benim teste