Karından mı kalçadan mı canım ?İlaçlarıda kes dedı ama prosgesyorn 1 defa vur estoferm kullanma dedı
İlaçları kesmesi de tuhaf aslında iki gün sonra ki değer artabilir çok örneği var bu iki gün sizin için çok zor geçecek ama dua imkansızın belini kırar 4 defa tüp bebek onlarca tedavi görmüş biri olarak sizi çok iyi anlıyorumİlaçlarıda kes dedı ama prosgesyorn 1 defa vur estoferm kullanma dedı
Benimki ilaçlara devam iki gun sonra tekrarla dediİlaçlarıda kes dedı ama prosgesyorn 1 defa vur estoferm kullanma dedı
Benımkı ne bılıyım çok olumusz bakdı ( regl ol gel konusalım dedıBenimki ilaçlara devam iki gun sonra tekrarla dedi
İkinci kan sonucunu bekleseydi ya senin kaçıncı gün embriyosuydu niye birden böyle kestirip attı ki doktorun geç tutunma durumu olamaz mıymışİlaçlarıda kes dedı ama prosgesyorn 1 defa vur estoferm kullanma dedı
Valla eşim sokdı orda avmur ağlayda bılmedım içmde kaldı . IndhAllah 2 cı olurİlaçları kesmesi de tuhaf aslında iki gün sonra ki değer artabilir çok örneği var bu iki gün sizin için çok zor geçecek ama dua imkansızın belini kırar 4 defa tüp bebek onlarca tedavi görmüş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum
Amin canım inşallahCanım MaşaAllah gözün aydın insaAllah sağlıkla katlanarak artar değerin sağlıkla kucağına alırsın
Önemli olan artması kuzum kalbini ferah tutCanm ya normalde bakıyorum 10.gun ortalama 200civari çıkıyor milletin az geldi bana inşallah guzel ilerler
inşaAllah aksine değerin artar doktor da dumur olur ne kadar kolay konuşuyorlar. Benim bir doktor arkadaşım çok çocuk istiyordu neyse zaman geçti tesadüf hamile kaldı kendi doktor ve diğer doktorlar da hiç umitlenme dediler hep bu normal bir gebelik olmayacak diyorlardı kendi de dahil bu yüzden eşine bile söylememişti. Bir gün ben onu çeke çeke kadın doğum bölümüne götürdüm bir bakar mısınız dedim ki bebeğin ultrasonda kalp atışını gördük o şok halini unutmuyorum. Bazen doktorların dedikleri tutmaya biliyor yeter ki Allah nasip etsinBenımkı ne bılıyım çok olumusz bakdı ( regl ol gel konusalım dedı
Bı mucize olur inşallah canım bende burdakileri görmesem su koyuverirdim ama bizim gibi olup sağlıklı gebelik elde eden çokBenımkı ne bılıyım çok olumusz bakdı ( regl ol gel konusalım dedı
İnşallah canım 2gun daha bakalım nasıl geçecek ne zormuşÖnemli olan artması kuzum kalbini ferah tut
Doktor öğle umutsuz konuşdukı (Bı mucize olur inşallah canım bende burdakileri görmesem su koyuverirdim ama bizim gibi olup sağlıklı gebelik elde eden çok
Yaa canımm üzülme vardır bundada bir hayır ama neden ilaçları kesti daha ilk test sonucun değil mi? Ne kadar kolay söylüyorlar şak diyeBenımkı ne bılıyım çok olumusz bakdı ( regl ol gel konusalım dedı
InshAllah amın ama öğle kolau dedı kes ılacları regl ol gel , yanı artmaz dedı , bugun 80-100 olmalı ımıs kımyasal bu . Sorqda moralınızı bozmuyun dıyorinşaAllah aksine değerin artar doktor da dumur olur ne kadar kolay konuşuyorlar. Benim bir doktor arkadaşım çok çocuk istiyordu neyse zaman geçti tesadüf hamile kaldı kendi doktor ve diğer doktorlar da hiç umitlenme dediler hep bu normal bir gebelik olmayacak diyorlardı kendi de dahil bu yüzden eşine bile söylememişti. Bir gün ben onu çeke çeke kadın doğum bölümüne götürdüm bir bakar mısınız dedim ki bebeğin ultrasonda kalp atışını gördük o şok halini unutmuyorum. Bazen doktorların dedikleri tutmaya biliyor yeter ki Allah nasip etsininsaAllah değerin katlanarak artar canım
Evet ılk bılmıyorumkı ama ben kullanmak istyorımYaa canımm üzülme vardır bundada bir hayır ama neden ilaçları kesti daha ilk test sonucun değil mi? Ne kadar kolay söylüyorlar şak diye(
Doktor niye böyle yapıyor yaDoktor öğle umutsuz konuşdukı (
5 cı gun embyosu 2 tane , bugunde 11 cı gun dedı olmaz. Ne bılıyom belke cok gormus boyle ondamıİkinci kan sonucunu bekleseydi ya senin kaçıncı gün embriyosuydu niye birden böyle kestirip attı ki doktorun geç tutunma durumu olamaz mıymış
İşde onlar belkede okadar bu haber verıyorlıkı arrtık kolay onlaraDoktor niye böyle yapıyor ya
Doktorlardan iyisini bilemeyiz canım kullanma dediyse kullanma çünkü hormon ilaçları bunlar Allah korusun sağlığın tehlikeye girer sen daha önemlisinEvet ılk bılmıyorumkı ama ben kullanmak istyorım
Cnm yanlış anlama ama saçmalamış yani benim 17 ile öğrendim gayette doğurdum bile neden ilaçları kestiriyorkiInshAllah amın ama öğle kolau dedı kes ılacları regl ol gel , yanı artmaz dedı , bugun 80-100 olmalı ımıs kımyasal bu . Sorqda moralınızı bozmuyun dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?