- 20 Aralık 2019
- 7
- 13
- 38
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim dün 11. Günümdü 3. Gün emriyosu benim de ozaman düşük 62.48 çıktı. Hatta bir çoğumuzun ozaman düşük çıktı senin doktora göre önemli olan artması iki gün sonrası inşaAllah nasip olsun canımInshAllah amın ama öğle kolau dedı kes ılacları regl ol gel , yanı artmaz dedı , bugun 80-100 olmalı ımıs kımyasal bu . Sorqda moralınızı bozmuyun dıyor
Burda herkes çoğunluk hep 27 25 ile öğrendi zatenEvet ılk bılmıyorumkı ama ben kullanmak istyorım
Tüp bebekmıydı? AnlamdımCnm yanlış anlama ama saçmalamış yani benim 17 ile öğrendim gayette doğurdum bile neden ilaçları kestiriyorki
Evet cnm tüp bebekle 11.gün 17 ile öğrendimTüp bebekmıydı? Anlamdım
InshAllah bende öğle olur şimdi ilaçları ne yapayım bilemedimkı bırakıyım kullanıyımıEvet cnm tüp bebekle 11.gün 17 ile öğrendim
Sayılmıyor canım evet 5.gününKızlar biz transfer gününü sayıyor muyuz? Mesela ben pazartesi oldum ya transferimi bugun benim 5.günüm değil mi?
Sende mi onla aynı günde öğrendin kuzuCnm yanlış anlama ama saçmalamış yani benim 17 ile öğrendim gayette doğurdum bile neden ilaçları kestiriyorki
Evet şeyde kafam karışıyor benim şimdi sabah 11.15 gibi falan transferim gerçekleşti ya şuan sanki 6.gün gibi oluyor saat 11.15 i geçtiği içinSayılmıyor canım evet 5.günün
Bunu ben de düşünmüştüm benim de transferim 16.30 da olmuştu ben de ertesi gün aynı saat geçince birinci gün doldu ikinci günün saatlerine geçti demiştim ama mantıken düşününce öyle oluyorEvet şeyde kafam karışıyor benim şimdi sabah 11.15 gibi falan transferim gerçekleşti ya şuan sanki 6.gün gibi oluyor saat 11.15 i geçtiği için
Haha anladım yok o kadar detay düşünmeEvet şeyde kafam karışıyor benim şimdi sabah 11.15 gibi falan transferim gerçekleşti ya şuan sanki 6.gün gibi oluyor saat 11.15 i geçtiği için
Ne bilim ya benim de 9.gün vereceksin dediler 20 aralık test günüm inşallahHaha anladım yok o kadar detay düşünme
Benim 5 inde oldu transfer 9. Gün test verceksin dediler tarih olarak da 14 aralık yazmışlardı
Hahahaha bence her iki türlü de kurtarıyorBunu ben de düşünmüştüm benim de transferim 16.30 da olmuştu ben de ertesi gün aynı saat geçince birinci gün doldu ikinci günün saatlerine geçti demiştim ama mantıken düşününce öyle oluyor
Rahim kalınlığı, ohss riski bir sürü sebep olabilir canım doktoruna bir danış istersenkızlar hastanedeyim şimdi opu oldu doktorum adet ol ondan sonra transfer edelim dedi normalde 5. Gün muhtemelen ederiz diyordu neden bunu bilen var mı bi sorun mu oldu ki cevap verirseniz çok sevinirim
Ayyy masallaaaaah ya o kadar mutlu oldum ki kan sonucunu da güzel göreceksin insallahAşkom bana da 12 gün sonra demişti ben 8. Gün erkek gebelikte gördüm sende biraz erken yaparsın belki durumuna göre
O kadar pozitif geldi ki bu mesajın bana Rabbim dileyen herkese tez zamanda nasip etsin kız ağlayasım geldi bakAynı bizimde böyleydi durumumuz hep herşey güzel deyip gönderdiler istiyoruz ama yok herşeye bakıyorlar deneyin bi süre daha diyip gönderiyorlar vitamin veriyolar ama anlamıyorlar yani sen istiyorsun bunu baktım yaş gidiyor tedirgin olmaya başladım baskılarda cabası zaten birde bi anda herkes çoluğa çocuğa karışınca etrafımda dedim deneyelim. Şimdi ilk defa pozitif gördüğümüz için inandıramıyoruz kendimizi e madem oluyordu niye olmadı ki sorun neydi acaba ki diye düşünüyoruz. Bakalım inşallah güzel ilerlesinde yaşanılan herşey unutulup gider kısacası seninde böyle olacak eminim canım benim