- 21 Aralık 2021
- 803
- 674
- 53
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taze transfer mi olacaksınkızlar hastanedeyim şimdi opu oldu doktorum adet ol ondan sonra transfer edelim dedi normalde 5. Gün muhtemelen ederiz diyordu neden bunu bilen var mı bi sorun mu oldu ki cevap verirseniz çok sevinirim
canım mesela dün beni birden ateş ve halsizlik bastı ve öğürdüm birkaç kez bu şekilde oldu yanı. ama daha gebelik var mı yok mu bilmiyorumKızlar bazı arkadaşlar kuru bulantı demişti o nasıl oluyor tam olarak![]()
Amaaa çok hakliiiiii degil mi kardeşinBende kardeşime söyledim oda alay ediyor benle ne belirtisi bekliyorsun bebek sana tekme mi atacak sanki daha nokta kadardır diyor![]()
Yaaaaaa canım hayırlı olsun bak gece uyuyamamiştın cok şükür pozitif olan sonucun kat kat artsın inşallahKızlar 11 ci gunum 21,55 anlamdımkı şimdi pozitifimi bu ?
Eki Görüntüle 3353303
Ben 8.gün gördüm cnmkızlar 7. gün pozitif gören oldu mu? eşime sürpriz yapmak istiyorum. ama cesaretim de yok. bugün eczanelerde kapandı demi ya
nasıl zormuş beklemek :) inşallah beklediğimize değer :)Ben 8.gün gördüm cnm
Canimm çok şükür ama pozitiffff her bünye farklı herkesin sonucu farklı kat kat artar insallahTransfer sonrası 10.gun kizlar ortada kaldım![]()
Teşekkür ederim canımcanım mesela dün beni birden ateş ve halsizlik bastı ve öğürdüm birkaç kez bu şekilde oldu yanı. ama daha gebelik var mı yok mu bilmiyorum
Canım Mehmet hoca ne dediiiAy ınshAllah güzel haberler alırız 2 gün sonra , bende doktoru kabıl beklıyorum
İnşallahnasıl zormuş beklemek :) inşallah beklediğimize değer :)
Canım 7.gün kimisinde çıkıyor kimisinde çıkmıyor o sebepten erken diyorlar negatif görüp kanda pozitif görende var dilersen yap ama çıkmazsa boşuna üzme kendini erken cunkukızlar 7. gün pozitif gören oldu mu? eşime sürpriz yapmak istiyorum. ama cesaretim de yok. bugün eczanelerde kapandı demi ya
Canım transfer günü sayılmıyor salı günü 1.gününKızlar biz transfer gününü sayıyor muyuz? Mesela ben pazartesi oldum ya transferimi bugun benim 5.günüm değil mi?
İstifra etmiyorsun ama bulantı halı hissediyorsun benim var mesela ilaçlara bağlıyorum dün akşam yemek yerken bulanmaya başladı bıraktım yemeği kalktımKızlar bazı arkadaşlar kuru bulantı demişti o nasıl oluyor tam olarak![]()
Düşündüğünden fazla yumurta toplamış olabilir. Rahim için bu sırada biraz hasar görmüş olabilir. Rahim dinlendirme yapacak demekki bir ay canım. Ondan öyle demiştir.kızlar hastanedeyim şimdi opu oldu doktorum adet ol ondan sonra transfer edelim dedi normalde 5. Gün muhtemelen ederiz diyordu neden bunu bilen var mı bi sorun mu oldu ki cevap verirseniz çok sevinirim
Ben de aynı günde negatifi gördüm kanda pozitif çıktıCanım 7.gün kimisinde çıkıyor kimisinde çıkmıyor o sebepten erken diyorlar negatif görüp kanda pozitif görende var dilersen yap ama çıkmazsa boşuna üzme kendini erken cunku
Olucak canım Allahın izniyleO kadar pozitif geldi ki bu mesajın bana Rabbim dileyen herkese tez zamanda nasip etsin kız ağlayasım geldi bak
Allhim insallah dediğin gibi olurOlur dimiiii
![]()
Canım senin 5.gun embriyosu muydu peki o da önemliEvet cnm tüp bebekle 11.gün 17 ile öğrendim