Çok sağol canım amin ınshAllah , Allah hepımızı sevındırsınCanım tebrik ederim inşallah güzel artışların olsun bozma moralini burdan alır yürür o bebiş bak tutunmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canım amin ınshAllah , Allah hepımızı sevındırsınCanım tebrik ederim inşallah güzel artışların olsun bozma moralini burdan alır yürür o bebiş bak tutunmuş
Canım deme öyle pozitif düşün modunu düşürme herşey güzel olacakBana pazar ver dedi canım bakalım nasip olursa yarın vericem. Nedense içimde çok korku var
İnşallah güzel haberler alacaksın bana da pazar dedi ama sanırım pazartesiye bırakırımBana pazar ver dedi canım bakalım nasip olursa yarın vericem. Nedense içimde çok korku var
3 e miii eyvah benim çift kondu korkutmayın yani çok riskli değil mi yaaa doğurdu mu arkadaşın nasıl oldu çok şaşırdımCanım benim arkadaşıma da tek yumurta koyulmuştu iki değil üçe bölünmüştü yumurtası yani üçüz oldu tek yumurta ile Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin canım dua ediyorum hepimize kendimi sakinlestirmeye çalışıyorumCanım deme öyle pozitif düşün modunu düşürme herşey güzel olacak
Canim dış gebelikte düşüyor değer bence ikizTek yumurta canım ama dur bakalım doktora attım umarım dış gebelik gibi birşey değildir
Evet canım önce ikiz denilmişti çok şaşırdılar bir sonraki kontrol de ise üçüz denilmişti biraz erken doğrular ama kuvezde günlerini tamamladılar sağlıkla büyüyorlar. Rabbim nasip ettiyse inan ki olmaz diye birşey olmuyor Allah'ım hepimize hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin3 e miii eyvah benim çift kondu korkutmayın yani çok riskli değil mi yaaa doğurdu mu arkadaşın nasıl oldu çok şaşırdım
Yaklaştıkça çok normal canım ama den içini ferah tut güzel sonuçlar alacaksın inşallahBana pazar ver dedi canım bakalım nasip olursa yarın vericem. Nedense içimde çok korku var
Canım ya aynı durumu yaşıyorum senle şimdi geliyorum hastaneden değerim 27 çıktı..doktor gebelik var ilaçlara devam 2gun sonra tekrarla dedi ama korkuyorumGerçekdenmi bakıyorum her kesde yukarı değerler ondam şimdi yoldayım bakalım doktor ne dıycrk Mehmet hocadan lafı zorla alıyosun )))
Normal canım bu değrler gayet iyi üzülmeyin artık az çıkıyor diye kaç çıkarsa çıksın önemli olan 2 kat artması yüksek çıkması birşey ifade etmiyorTransfer sonrası 10.gun kizlar ortada kaldım
5.gün embriyo 4ab, en azından silik olsa çıkar diye düşünmüştümCanım bende 9 Aralık transfer günü. kaçıncı gün embriyosuydu sizin. Benim 5 gün 4 AA. Ama hiç test yapmadım bugüne kadar
Var cnm işte hayırlı olsun katlanır da inşallahTransfer sonrası 10.gun kizlar ortada kaldım
Hadi hayırlısı cnm gözünaydınHaftaya Çarşamba gün verdi bakalım ultrasondan bakalım dedi keseye
Hiç belirti yaşamadım, yani internette 7.gün teste çıkanları görünce belki silik olsa bile çıkar diye düşünmüştümBide erken değil mi test için. Hiç belirti yaşadınız mı?
Aboooo ikiz mi düşünemiyorum bileEvet canım önce ikiz denilmişti çok şaşırdılar bir sonraki kontrol de ise üçüz denilmişti biraz erken doğrular ama kuvezde günlerini tamamladılar sağlıkla büyüyorlar. Rabbim nasip ettiyse inan ki olmaz diye birşey olmuyor Allah'ım hepimize hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin
Bugün kaçıncı gunundu canimHaftaya Çarşamba gün verdi bakalım ultrasondan bakalım dedi keseye
Normal canım bu değrler gayet iyi üzülmeyin artık az çıkıyor diye kaç çıkarsa çıksın önemli olan 2 kat artması yüksek çıkması birşey ifade etmiyor
Doktor da oyle söyledi biz normalde ortalama 100civari bekliyoduk dedi ama geç tutunmuş olabilir önemli olan pazartesi günü artmış olması inşallah artar .Var cnm işte hayırlı olsun katlanır da inşallah
11 cnmBugün kaçıncı gunundu canim