Sen yarın mı vericeksin cnmHadi hayırlısı cnm gözünaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yarın mı vericeksin cnmHadi hayırlısı cnm gözünaydın
Ay ınshAllah güzel haberler alırız 2 gün sonra , bende doktoru kabıl beklıyorumCanım ya aynı durumu yaşıyorum senle şimdi geliyorum hastaneden değerim 27 çıktı..doktor gebelik var ilaçlara devam 2gun sonra tekrarla dedi ama korkuyorum
Artıcak inş canım merak etmeyinAy ınshAllah güzel haberler alırız 2 gün sonra , bende doktoru kabıl beklıyorum
Evet 13.gün bi daha ver demişti pazartesiye bırakayım diyordum ama iğne yapmaya gitmişken yaparım sanırım.Sen yarın mı vericeksin cnm
İnşallah canım bakalım sana ne dicek doktorun.Ay ınshAllah güzel haberler alırız 2 gün sonra , bende doktoru kabıl beklıyorum
İnşallah carsamba güzel haberini bekliyoruz ne olursa olsun sağlıklı kucağına alırsın insallah11 cnm
Kuzummmm hayırlı olsun gününe göre normal benceTransfer sonrası 10.gun kizlar ortada kaldım
sizzin de sebepsiz infertilite miydi?5.gün embriyo 4ab, en azından silik olsa çıkar diye düşünmüştüm
Canm ya normalde bakıyorum 10.gun ortalama 200civari çıkıyor milletin az geldi bana inşallah guzel ilerlerKuzummmm hayırlı olsun gününe göre normal bence
Canım MaşaAllah gözün aydın insaAllah sağlıkla katlanarak artar değerin sağlıkla kucağına alırsınTransfer sonrası 10.gun kizlar ortada kaldım
EvettttAa seninle ayın 25 inde mi öğreneceğiz birlikte
inşaAllah sağlıkla gelsin ama tek yumurta ikizi de çok tatlı olur yaAllah'ım gönlüne göre versin canımAboooo ikiz mi düşünemiyorum bile
Canım inşaAllah değerin katlanarak artar bu şekil de artan çok var ben de endişeleniyorum ama Rabbim nasip ettiyse devamı da gelecek inanıyorum dua edelim bol bol başka elimizden gelen yokDoktor buyuk ıhtımal kımyasal dedı , 2 gun sora bwkcagız dedı ama kımyasaldı 10 gunde sora 80 olmalı ımıs
İlaçlarıda kes dedı ama prosgesyorn 1 defa vur estoferm kullanma dedıCanım inşaAllah değerin katlanarak artar bu şekil de artan çok var ben de endişeleniyorum ama Rabbim nasip ettiyse devamı da gelecek inanıyorum dua edelim bol bol başka elimizden gelen yok
Canım ne güzel işte çok çok artsınKızlar bende kan verdim son kez ama benim değer biraz tuhaf çıktı morelim bozuldu ya 2 gün önce 140 dı bugün 900 çıktı bu ne şimdi böle artması normal mi diğerinde hep 2 kat şeklinde olmuştu
Kuzum hayırlı olsun miniğin. Evet benim günde 3 defa devam ediyor fitil ekstra Progestan dex iğne oksapar corasprin prednol 2 tane de vitamin varKızlar selam transferimi oldum geldim öncelikle garip bir duygusallık kapladı içimi hele ultrason kağıdında ki o minicik çizgiye baktıkça gözlerim doluyor inşaallah benimle kalır miniğim. Sol kaşığımda hafif batma var yaşayan oldu mu daha 2 saat oldu transfer olalı ? Bir de progesteron fitil devam dedi sizler de öyle mi ?