Tek yumurta canım ama dur bakalım doktora attım umarım dış gebelik gibi birşey değildirHayır hiç anormal değil sıkma canını belki ikizdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek yumurta canım ama dur bakalım doktora attım umarım dış gebelik gibi birşey değildirHayır hiç anormal değil sıkma canını belki ikizdir
Çok iyi benımkıne baksana yerlerde (Kızlar bende kan verdim son kez ama benim değer biraz tuhaf çıktı morelim bozuldu ya 2 gün önce 140 dı bugün 900 çıktı bu ne şimdi böle artması normal mi diğerinde hep 2 kat şeklinde olmuştu
Tek yumurta canım benimkiAy sanki ikiz
Öle düşünme canım ilk gebeliğim 11.gün 17 ydi benim bi kızjm oldu öle olsa hiç üzülmezdim ben ama bu değerde normal değil benim benceÇok iyi benımkıne baksana yerlerde (
Aynı yerde mi testi yaptın cnm ?Kızlar bende kan verdim son kez ama benim değer biraz tuhaf çıktı morelim bozuldu ya 2 gün önce 140 dı bugün 900 çıktı bu ne şimdi böle artması normal mi diğerinde hep 2 kat şeklinde olmuştu
Canım bende 9 Aralık transfer günü. kaçıncı gün embriyosuydu sizin. Benim 5 gün 4 AA. Ama hiç test yapmadım bugüne kadar9 aralık transfer günümdü bugün 7.gün erken gebelik testi yine negatif, pozitife dönermi artık?
Var canım hayırlı uğurlu olsun inşaAllah sağlıkla kucağına almak nasip olsunKızlar 11 ci gunum 21,55 anlamdımkı şimdi pozitifimi bu ?
Eki Görüntüle 3353303
Tamam tek yumurta bölünüp ikiz olabiliyor sürpriiiizzz annesiiiTek yumurta canım benimki
Bide erken değil mi test için. Hiç belirti yaşadınız mı?9 aralık transfer günümdü bugün 7.gün erken gebelik testi yine negatif, pozitife dönermi artık?
Canım sen naptın kan testi verdin miVar canım hayırlı uğurlu olsun inşaAllah sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Benim 8.gün 23çıktı 10.gün 65 çıktı.artması önemli cnm yani bana da değer küçük geliyor tedirgin oluyorum ama referans aralıklarına baktığında normal.10üzeri gebelik var sayılır ama 2günde bir takip isterlerKızlar 11 ci gunum 21,55 anlamdımkı şimdi pozitifimi bu ?
Eki Görüntüle 3353303
Gerçekdenmi bakıyorum her kesde yukarı değerler ondam şimdi yoldayım bakalım doktor ne dıycrk Mehmet hocadan lafı zorla alıyosun )))Öle düşünme canım ilk gebeliğim 11.gün 17 ydi benim bi kızjm oldu öle olsa hiç üzülmezdim ben ama bu değerde normal değil benim bence
Bende 11 cı gun ( baya aşağı gibiBenim 8.gün 23çıktı 10.gün 65 artması önemli cnm yani bana da değer küçük geliyor tedirgin oluyorum ama referans aralıklarına baktığında normal.10üzeri gebelik var sayılır ama 2günde bir takip isterler
Birde artmasdamı kotu onu bilmiyordum , ınshaallah iyi haberler alırsın 1 embyon belke bölümüşdür aynı ymurta ıkızıdır ıyı dusunelımÖle düşünme canım ilk gebeliğim 11.gün 17 ydi benim bi kızjm oldu öle olsa hiç üzülmezdim ben ama bu değerde normal değil benim bence
Canım aklına kötüyü getirme inşallah herşey yolundaTek yumurta canım ama dur bakalım doktora attım umarım dış gebelik gibi birşey değildir
Canım tebrik ederim inşallah güzel artışların olsun bozma moralini burdan alır yürür o bebiş bak tutunmuşBende 11 cı gun ( baya aşağı gibi
Bana pazar ver dedi canım bakalım nasip olursa yarın vericem. Nedense içimde çok korku varCanım sen naptın kan testi verdin mi
Korkma güzel haberler alcan ınshAllahBana pazar ver dedi canım bakalım nasip olursa yarın vericem. Nedense içimde çok korku var
Canım benim arkadaşıma da tek yumurta koyulmuştu iki değil üçe bölünmüştü yumurtası yani üçüz oldu tek yumurta ile Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTek yumurta canım benimki