- 25 Haziran 2010
- 4.943
- 4.476
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim nar gabizlik yapar belki ondan demiştir çekirdeklerini yutmadan yiye bilirsin bencebirşey danışıcam benim doktorum nar yasak dedi yeme dedi sizin doktorunuz mu önerdi benim aklım karıştı biraz
Canım bugün aynı ben de böyleyim ben de kaygilandım test elim de olsa yapardım Allah'ım korusun bebişlerimiziBenim belirtilerim azaldı ilk günlere göre bu sabah ishal oldum ayakta durduğum zaman bel ağrım oluyor bide mide kaynaması onun dışında hiç bişeyim yok. Bende bugün acaba neler oluyor diye tekrar test yaptım yine dünkü gibi çıktı
Benimde öyleydi canım hep kayısı yiyordum ilk günler kabızlıgım oluyordu bugün 9. Gün ishal oldum işe geç kalıyordum az dahaBurda ılk kez ıshal duydym her kes kabızlıksa şıkayetcı )
Bende kardeşime söyledim oda alay ediyor benle ne belirtisi bekliyorsun bebek sana tekme mi atacak sanki daha nokta kadardır diyorCanım bugün aynı ben de böyleyim ben de kaygilandım test elim de olsa yapardım Allah'ım korusun bebişlerimizi
Kaysıyı fazla kaçımışsın))Benimde öyleydi canım hep kayısı yiyordum ilk günler kabızlıgım oluyordu bugün 9. Gün ishal oldum işe geç kalıyordum az daha
Ahh canım çok üzgünümNegatif
Yemiyorum ki artıkKaysıyı fazla kaçımışsın))
Ya ben yedım transferde sora 3-4 defa(Canim nar gabizlik yapar belki ondan demiştir çekirdeklerini yutmadan yiye bilirsin bence
Bugün tekrar arayacağım. Onlar mecburen ilaca devam diyorlar. Bakalım bugün ne olacak.Benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu aşırı gaz sancısı çektim hatırlıyorum evin içinde yürüyordum kayısılar yemiştim su çok içiyordum,evdeki herkes sal gitsin diyordu ama gelen bişey yoktu ama nasıl geçti ne yaptık kendilinden mi geçti hatırlamıyorum inan dediğin gibi ilk ayımdı ama karnım 6 aylık gibi olmuştu ara bence de vardır illa bi çaresi.
Canım nar ve greyfurtun bir de kullanılan ilaçlarla etkileşimi var ben eskiden onkoloji de çalışıyordum ve biz hastalara tedaviye başladığımızda suyu ya da meyvesini yasaklardik. Benim kullandığım bazı ilaçların prospektusu de de greyfurt uyarısı vardiYa ben yedım transferde sora 3-4 defa(
Benim kalıntı gibiydi ama şu iki gündür su gibi geliyor. Sıvı bir şekilde.Fitili su gibi akan var mı ? Kalıntı şeklinde değil artık başlarda öyleydi şimdi su gibi neden acaba
İnternet:Bu durumun temel sebebi, vücut ısısıyla eriyen fitilin vajina içinde sıvı hâline gelmesidir.
Mantıklı bi cevap ama başlarda vücut ısım daha yüksekti
Canım üzme kendini inşallah doğal yoldan gebelik olur sürpriz olur sana da. Allah'ın mucizesi çok. İnşallah geçer bu günler deNegatif
Benim de ikinci denemem 5.gundu 12 sonrasına test demişlerdi ben 10.gun vermiştim. Sorun etmedi doktorum.Ya kızlar bişey sorcam.
Benim 5. Gün embriyosu ama teste 12 gün sonra dedi nedeeen acaba?
Dün ben de ishal oldum gabizlik 2 gün çektim erik kurusu imdadima yetti çok şükürBurda ılk kez ıshal duydym her kes kabızlıksa şıkayetcı )
Benim annem yanımda kasıklarımda batma oluyor anne diyorum, saçmalama mümkün değil damarın atıyordur kendini dinleme daha ne kadar ki o diyorBende kardeşime söyledim oda alay ediyor benle ne belirtisi bekliyorsun bebek sana tekme mi atacak sanki daha nokta kadardır diyor
Aman aman dilini ısır bir şeycik olması inşallahBenim belirtilerim azaldı ilk günlere göre bu sabah ishal oldum ayakta durduğum zaman bel ağrım oluyor bide mide kaynaması onun dışında hiç bişeyim yok. Bende bugün acaba neler oluyor diye tekrar test yaptım yine dünkü gibi çıktı
Ya ben yedım transferde sora 3-4 de