- 2 Aralık 2023
- 526
- 308
- 23
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımmm üzülme dicem ama üzüleceksin ama pes etme 7-8 kere deneyenler var.Negatif
Aynen öyle ben de ilkinde 12.haftaya kadar kullandım hatta daha fazla diye hatırlıyordum eşim 12.de bıraktık dedikBugün tekrar arayacağım. Onlar mecburen ilaca devam diyorlar. Bakalım bugün ne olacak.
Dün araştırdm gebelik olsa bile 12 . Haftaya kadar kullanmak zorundayz. Normal olmadığı için tüp bebekte bu şekilde imiş. Bırakınca varsa bile düşük olma ihtimali de var. Rabbim yardımcımız olsun
Var kuzum var hayırlısıyla. İnşallah 2 gün sonra katlayacak değerinKızlar 11 ci gunum 21,55 anlamdımkı şimdi pozitifimi bu ?
Eki Görüntüle 3353303
Hayırlı olsuun 2 gün sonra testi tekrarla kuzumKızlar 11 ci gunum 21,55 anlamdımkı şimdi pozitifimi bu ?
Eki Görüntüle 3353303
Pozitif önemli olan iki gün sonra düzenli artması merak etmeKızlar 11 ci gunum 21,55 anlamdımkı şimdi pozitifimi bu ?
Eki Görüntüle 3353303
Gercekdenmı moralım dusdu bıraz ((Pozitif önemli olan iki gün sonra düzenli artması merak etme
Hayır kuzum 2 gün sonra netleşir içini ferah tut moral bozma bebişi üzmeGercekdenmı moralım dusdu bıraz ((
Hayırlı olsun cnm kaçıncı gün embriyosu 3.gün ise sonradan tutunma olup bu şekilde çıkabiliyor önemli olan 2 kat artmasıKızlar 11 ci gunum 21,55 anlamdımkı şimdi pozitifimi bu ?
Eki Görüntüle 3353303
Belki bölünme olmuştur ikizdirKızlar bende kan verdim son kez ama benim değer biraz tuhaf çıktı morelim bozuldu ya 2 gün önce 140 dı bugün 900 çıktı bu ne şimdi böle artması normal mi diğerinde hep 2 kat şeklinde olmuştu
Ay sanki ikizKızlar bende kan verdim son kez ama benim değer biraz tuhaf çıktı morelim bozuldu ya 2 gün önce 140 dı bugün 900 çıktı bu ne şimdi böle artması normal mi diğerinde hep 2 kat şeklinde olmuştu
Hayır hiç anormal değil sıkma canını belki ikizdirKızlar bende kan verdim son kez ama benim değer biraz tuhaf çıktı morelim bozuldu ya 2 gün önce 140 dı bugün 900 çıktı bu ne şimdi böle artması normal mi diğerinde hep 2 kat şeklinde olmuştu
Kaçıncı gün bugünKızlar bende kan verdim son kez ama benim değer biraz tuhaf çıktı morelim bozuldu ya 2 gün önce 140 dı bugün 900 çıktı bu ne şimdi böle artması normal mi diğerinde hep 2 kat şeklinde olmuştu
Tamam gidiyorum doktora bakalım ne deeycekHayır kuzum 2 gün sonra netleşir içini ferah tut moral bozma bebişi üzme
5 Aralık'ta kondu 11.gün ama benimki tek yumurta konduKaçıncı gün bugün
Yok 5 cı gun 11 cı gun bugun bakalım. Doktor ne dıycr moralım bıraz dusukHayırlı olsun cnm kaçıncı gün embriyosu 3.gün ise sonradan tutunma olup bu şekilde çıkabiliyor önemli olan 2 kat artması