-
- Konu Sahibi sinemsen1992
Benim de bugün 7.gunuydu bende negatif sonuç aldım malesef...kan için ptesi günü demişlerdi hastaneden,gider miyim bilmiyorum
Doktorun bir bildiği vardır canım üzülme, Rabbim hayırlı zamanda nasip edecektirBugün 9. Gün negatif çıktı doktor yarında bakın diyor sinirim bozuldu ya sanki yarın pozitif çıkıcak!
Doktorun bir bildiği vardır canım üzülme, Rabbim hayırlı zamanda nasip edecektir
Doktorunuz kimdi ve memnun musunuz?Alife etimes
Osman Denizhan Özgün doktorum memnundum benDoktorunuz kimdi ve memnun musunuz?
Teşekkür ederim cevapladiginiz içinOsman Denizhan Özgün doktorum memnundum ben
Rica ederimTeşekkür ederim cevapladiginiz için
Sinem hanım merhabalar, öncelikle süreciniz için hayırlı sonuçlar almanızı cani gönülden temenni ediyorum. Umarım herşey çok güzel gelişir. Ben de PGT'li olarak Bülent Urman'a başvurmak istiyorum. En güncel sizin yazınızı görünce iletişime geçmek istedim. Şuanda güncel muayene ve tedavi fiyatları nasıldır acaba? Özel sağlık sigortası yaptırmak şart mıdır? Ne önerirsiniz bu konuda onu danışmak istemiştim.Merhaba kızlar bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum. Amerikan hastanesi bülent urmanda. Aynı süreçte olanlar fikir alışverişi yapalım..
Sinem hanım merhabalar, öncelikle süreciniz için hayırlı sonuçlar almanızı cani gönülden temenni ediyorum. Umarım herşey çok güzel gelişir. Ben de PGT'li olarak Bülent Urman'a başvurmak istiyorum. En güncel sizin yazınızı görünce iletişime geçmek istedim. Şuanda güncel muayene ve tedavi fiyatları nasıldır acaba? Özel sağlık sigortası yaptırmak şart mıdır? Ne önerirsiniz bu konuda onu danışmak istemiştim.
Teşekkürler, sevgiler...