- 17 Eylül 2023
- 283
- 270
-
- Konu Sahibi sinemsen1992
Bizimde öyleydi okurdum burada insanlar deneme yapjyor :) derdin bir gün bizde o seviyeye gelecekmiyiz acabaGeçen sene bu zamanları hayal bile edemiyordum. Çok şükür Rabbime bu günlerede geldik. Şimdide toplandıktan sonra embriyolar gelişecek mi? Sonra tutacak mı derdi.inşallah güzel haberlerimizi paylaşmak nasip olur.
Çok şükür Allah’aBizimde öyleydi okurdum burada insanlar deneme yapjyor :) derdin bir gün bizde o seviyeye gelecekmiyiz acabainşallahhh
Benimde amh 0.97 canim hangi vitamini kullaniyorsun bende carsamba basladim oksapar ve gonalf 300luk vuruluyorumMerhabalar arkadaşlar bende bugün regl oldum pazartesi günü doktor muane ve ignelere başlayalım dedi heyecanlıyım kaygılıyım çok karışık duygular regl olana kadar vitamin kullandım Amh 0.78 di eşimde ileri hareket hızı düşük oyuzden tupbebege yönlendirdi doktor bakalım hepimize hayırlı olsun
Herşey kolaylıkla ve güzelce geçsin, ben gözümü kapadım açtım bitti hiç birşey anlamadım :))) güzel embriyolarınız oluşur transfer gününü konuşuruz inşalllahÇok şükür Allah’apazartesi günü opu olacağım. Dualarınıza talibim
Insallah cok guzel gecer. Ben de pazar gunu opu oluyorumÇok şükür Allah’apazartesi günü opu olacağım. Dualarınıza talibim
İnşallah canım benimHerşey kolaylıkla ve güzelce geçsin, ben gözümü kapadım açtım bitti hiç birşey anlamadım :))) güzel embriyolarınız oluşur transfer gününü konuşuruz inşalllah
İnşallah kaliteli embriyolarımız olurInsallah cok guzel gecer. Ben de pazar gunu opu oluyorum
Benimde ilk di şimdi de ilk transferimi bekliyorumİnşallah canım benimgüzel kalbin için teşekkürler ilk denemem olacak heyecanlıyım ilk deneme tutan çok az ama
Hayırlısı olsun inşallahBenimde ilk di şimdi de ilk transferimi bekliyorum, güzel haberler paylaşırız umarım hepimiz
Alife etimesguttaHangi merkezde başladınız
Benim de amh 0.96 bana dr gonol f 187,5 doz dedi 5. Gün kontrol bakalım doz arttırma oluyor muBenimde amh 0.97 canim hangi vitamini kullaniyorsun bende carsamba basladim oksapar ve gonalf 300luk vuruluyorum
Ben 2 kere yumurta takibi 1 kere aşılama yaptırdım. Tüp bebek için görüştüğüm doktorların hepsi dedi ki yumurta takibi ve aşılama için başarı oranları biz seni 3 aşılama yapmış gibi kabul ediyoruz. Bence bunu bi düşününAşılamaya sıcak bakmıyorum ama sizce bu değerlerle aşılamaya bir kez de olsa şans vermeli miyim?
Oluyor canim suan kac yumurtan vardiBenim de amh 0.96 bana dr gonol f 187,5 doz dedi 5. Gün kontrol bakalım doz arttırma oluyor mu
Nasıl yani tam anlamadımBen 2 kere yumurta takibi 1 kere aşılama yaptırdım. Tüp bebek için görüştüğüm doktorların hepsi dedi ki yumurta takibi ve aşılama için başarı oranları biz seni 3 aşılama yapmış gibi kabul ediyoruz. Bence bunu bi düşünün
Kontrol Cumartesi günü 5. Gün yani bakalım ilk 4-5 folikül var dendi şimdi nasıl durumda yarın öğrenicez fsh e 2 progestrkn falan bakılacakOluyor canim suan kac yumurtan vardi
İlaca başlamadan önceki folikül sayısı .Kontrol Cumartesi günü 5. Gün yani bakalım ilk 4-5 folikül var dendi şimdi nasıl durumda yarın öğrenicez fsh e 2 progestrkn falan bakılacak
Yani yumurta takibi de, aşılamada %15-20 olasılıklı başarıya sahip. Aşılama +10-15 bin lira fazla ücret ama başarı olarak farkı yokNasıl yani tam anlamadım
Anladım bencede öyle haklısınızYani yumurta takibi de, aşılamada %15-20 olasılıklı başarıya sahip. Aşılama +10-15 bin lira fazla ücret ama başarı olarak farkı yok