- 22 Haziran 2023
- 27
- 28
- 35
-
- Konu Sahibi sinemsen1992
Aralık ayı transfer olacaklar topiğimize beklerizMerhaba kızlar bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum. Amerikan hastanesi bülent urmanda. Aynı süreçte olanlar fikir alışverişi yapalım..
Aslında eşimde de bende de sorun yok. AMh da 5.5 seviyelerinde. Bir süredir deneyip olmayınca bülent hoca ivf önerdiBenim doktorum farklı ama işlemler Amerikan hastanesinde yapılıyor Bülent hoca için iyi şeyler duymuştum tüp bebek yaptırma sebebiniz neydi
Geliyorumm teşekkürler davet ğçin :)Aralık ayı transfer olacaklar topiğimize bekleriz
Evet sayı ve boyut ölçümü sonrası toplamabişe soracagım arkadaşlar iğneleri vurduktan sonraki kontrol de ne yapıyorlar yumurta ölçümümü
Ben de 2 veya 3 gune adet olacagimSelam kizlar bende adet olmayi bekliyorum gecen ay ön gorusme yapildi vitaminler kullanildi. Ben medikalpar bahcelievler doc. Dr Gürkan Arıkan da tedaviye başlayacağım amh degerim düsük esimin sperminde enfeksiyon cikti ilac kullandi oda bakalim simdi nasil bir yol izlenecek heyecanla bekliyoruz
evet ikinci gün gidiliyor bende öyle gitmiştimRegl olursam 2. Gunde gidecekmisim heralde ilaclar testler vs icin hadi bakalim hayirlisi
çok pahalı dimi ne kullanıyorsunuz iğne ilk 5 gün için ?Merhaba bende dün başladım iğnelere hakkımızda hayırlısı olsun. Eşim azosperm Ankara’da hareketli çıkışlarımız olunca oraya başladık.