• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    333
N11 de uygun fiyatlı anne bebek ürünü var mı?
400 lira üzeri 75 tl çek verdi ama ne alıcam bilmiyorum

L Lmntbrdgi kanzın dijital ateş ölçeri senin aldığın iyi mı?
Araştırıp mı aldın?
Alın mı kulak mı o?
Aynısını alayım mı evde eşinle filan denediniz mi doğru ölçüyor mu?

Oğlumda Braun kulaktan kullandık hala duruyor ama net ölçer mı emin değilim 11 senelik cihaz sonuçta

L Lmntbrdgi hangi alışveriş sitelerini takip ediyorsun?

Birde ela uyku tulumları kaça aldın tanesini?
Hangi aylar hangi kumaş türü aldın?
Kadın fiyatlar zamlanacak diyip duruyor

Kızlar şöyle bir şey nasıl sizce
Bu takım sunta olduğu için çok dayanaklı değil biz oda takımı almadan önce eşimle 15 16 mağaza dolaştık neredeyse bütün mobilyacilar yonga levha ya da MDF tercih edin hocam yoksa anlık ürünler olur dediler. Çilek ve almila komple yonga levha kullanıyorlar meltem Mobilya komple mdf kullanıyor. Ben Park yatak aldığım için dolap sifonyer tarzı bakıyordum ama yatak içinden çıkınca yatak çok cüzi ücret kalıyordu eşimle bazali set alalım dedik. Merlin mobilya var Hepsiburada ve Trendyolda kendi sitesi de var mobilyaları MDF den ve fiyatı ciddi manada Uygun yavrulubaza başlık komodin sifonyer dolap 12.500 aldık 🍀

L Lmntbrdgi kanzın dijital ateş ölçeri senin aldığın iyi mı?
Araştırıp mı aldın?
Alın mı kulak mı o?
Aynısını alayım mı evde eşinle filan denediniz mi doğru ölçüyor mu?

Oğlumda Braun kulaktan kullandık hala duruyor ama net ölçer mı emin değilim 11 senelik cihaz sonuçta
Kanzin ateş ölçeri kulak uzaktan ve mama ısısı ölçme sansoru var ama Braun kadar memnun değilim almasan da olur bence 😀

L Lmntbrdgi hangi alışveriş sitelerini takip ediyorsun?

Birde ela uyku tulumları kaça aldın tanesini?
Hangi aylar hangi kumaş türü aldın?
Kadın fiyatlar zamlanacak diyip duruyor
Tulumuna 2 yıl giydirme garantisi veriyor kadın çift kat pazen yakasi fermuari vb her şeyi özel dikim ben çıkarılabilir kol istedim ayrıca bebeğimin kış bebeği olduğunu söyledim 0 2 yaş arası dikip yollayacak 2 haftaya ancak gelir 😀480 TL ye aldım ben

Kanzin ateş ölçeri kulak uzaktan ve mama ısısı ölçme sansoru var ama Braun kadar memnun değilim almasan da olur bence 😀
Şu an oğluma sadece koltuk altı kullanıyoruz büyüdüğü için rahat ama bebek nasıl 2-3 dakika sabit durup ölçücez o sıkıntı.
En iyi bence koltuk altı olanlar hem doğru ölçüyor. Hızlı ölçüm için dijital lazım sanki.
İlk 6 ay bir nebze belki yine ölçülür çocuk çok hareketli değil ama 6 aydan sonra daha zor olur.
Gerçi kış günü çocugu soyup koltuk altında cihazı sabit tutmak da dert.

Tulumuna 2 yıl giydirme garantisi veriyor kadın çift kat pazen yakasi fermuari vb her şeyi özel dikim ben çıkarılabilir kol istedim ayrıca bebeğimin kış bebeği olduğunu söyledim 0 2 yaş arası dikip yollayacak 2 haftaya ancak gelir 😀480 TL ye aldım ben
Tek ürün mü gerçi ek kol daha pahalı demişti.

Sen şimdi yeni doğar doğmaz tuluma mı geçeceksin?
Valla ben çok acemi hissediyorum. Nasıl çocuk büyüttüysem 😁 ilk etapta battaniye mı kundak mı ne yapıcaz 🤣tulum mu hiç bir şey hatırlamıyorum 😁

Şu an oğluma sadece koltuk altı kullanıyoruz büyüdüğü için rahat ama bebek nasıl 2-3 dakika sabit durup ölçücez o sıkıntı.
En iyi bence koltuk altı olanlar hem doğru ölçüyor. Hızlı ölçüm için dijital lazım sanki.
İlk 6 ay bir nebze belki yine ölçülür çocuk çok hareketli değil ama 6 aydan sonra daha zor olur.
Gerçi kış günü çocugu soyup koltuk altında cihazı sabit tutmak da dert.
Braun koltuk altı ölçüm cihazı 3 kademeli bebek çocuk ve yetişkin cihaz 8 saniyede ölçüm garantisi veriyor 😀 cihazı aldık eşim üzerinde denedim 8 saniye de ölçüyor 😀

Braun koltuk altı ölçüm cihazı 3 kademeli bebek çocuk ve yetişkin cihaz 8 saniyede ölçüm garantisi veriyor 😀 cihazı aldık eşim üzerinde denedim 8 saniye de ölçüyor 😀
Hm sen onun ile kanzın dijitali mı kıyasladın.
Bende koltuk altı 3-4 tane vardır bir günlüğe Ankara'ya gittik lazım oldu yılbaşı gibi yine aldım.
Ama Braun iyiyse 8sn ise seninkinden alınabilir.

Tek ürün mü gerçi ek kol daha pahalı demişti.

Sen şimdi yeni doğar doğmaz tuluma mı geçeceksin?
Valla ben çok acemi hissediyorum. Nasıl çocuk büyüttüysem 😁 ilk etapta battaniye mı kundak mı ne yapıcaz 🤣tulum mu hiç bir şey hatırlamıyorum 😁
Ben de bilmiyorum 😀😀 ama kundak yapsam bile elleri disarda kalsın istiyorum biz nasıl dünyayı gözlerimizle görüp adapte oluyorsak bebeklerde ilk 3 ay dünya elleri ile adapte oluyormuş eldiven takılan ellerini aktif kullanması engellenen bebekler ileri de özgüven problemi daha çok yaşıyormuş ama annem ne kadar bu konuda fikrimi dinler bilmiyorum 😀😀😀😀😀😀😀

Bende koltuk altı 3-4 tane vardır bir günlüğe Ankara'ya gittik lazım oldu yılbaşı gibi yine aldım.
Şimdi olsa kanz almazdım Braun çok fazla iş görüyor bence

tam modeli nedir? Link atabilme şansın var mı?
Benimki gelince istersen canlı olarakta size atabilirim ama sitede kullanıp çok memnun olanlar var 🍀☺️

https://www.hepsiburada.com/braun-prt2000-dijital-ate-ler-p-HBV00000EY1ZN?url_src=and-product-detail
Benimkisi bu kanz hızlı ölçüm yapıyor sadece denemek amaçlı hareket bile etmeden 2 dakikalık ölçümler yaptım arada farklar oldu o yüzden çok hoşlanmadim ama sesli uyarısı ateş yüksekliğine göre renk değişimi güzel özellikleriydi

Benimki gelince istersen canlı olarakta size atabilirim ama sitede kullanıp çok memnun olanlar var 🍀☺️
Braunun ateş ölçeri işin demiştim 😂 anlatamadım sanırım tam 😂

Back
X