2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    333
Ben çalışmıyorum evdeyim ama etkinlik yapmıyorum arada oyun oynuyoruz o kadar genelde kendi takılıyo inan etkinlik çocugun gelişimi için şart bişey değil çocuk zamanı gelince herseyi gözlemleyerek öğreniyor zaten merak etme

Biz ne yaparsak yapalım hiçbir şey tam olmayacak Sana tavsiyem sadece günlük 10 dakikada olsa birlikte kitap okumaya çalışın yırtsa da yırtsın hiç sorun değil.

Dün akşam benim boşalttığım el çantamı bulmuş taktı dolaştı, fermuarıyla oynadı, çıtçıtını kapattı açtı. Gerçekten gözlem yapıp kopyalıyorlar dedik eşimle algılar şuan tavan bize anamız babamız ne kadar etkinlik yaptı. Elimden geleni yapıyorum, ama elimden çok gelmediğini hissediyorum vicdan yapıyorum sonra diyorum biz böyle mi büyüdük. Sadece en güzel çocukluk hatıralarımdan biridir annemle kardeşimle kızmabirader oynamamız. Heyecanla o yaşları bekliyorum bi sürü kutu oyunu aldık inidirimden

Akıllı bıdık yA kesinlikle çocugu yaşına uygun bi şekilde hayatın doğal akışına dahil etmek en güzeli bence ama dediğin gibi biraz büyüyüp aklı erdiğinde hoşlandığı şeyleri beraber yapmak onlar için çok önemli ve değerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…