2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    333
Kızlar 3 gündür ben ben değilim ☹️ şuan bu mesajı yazarken arka planda YouTube’da nazar duası açık bebek 372836382 kez uykudan ağlayarak uyanıp uyudu şimdi sanırım yine 5 dk uyuyup uyanacak ☹️☹️☹️
3 gün önce mecburen bi güne katıldım bebeği ilk kez gördüler o gece ateş 38,5 oldu ve geceleri ağlamayan bebek ağlamaya uyumamaya başladı. Duş aldırdım falan ateşi düştü ama sabaha dilinin ucunda kırmızı bir kabarcık vardı. Ertesi gün o kabarcığın içi beyazladı ve yine ağlamalı sürekli uyanmalı bi gece geçirdik. Beyazlığı görünce (aft gibi) karbonatlı su yaptım yaladı bi kaç kez. 3. Güne beyazlık gitmiş yine kırmızılık vardı ama dün gece de (mesajı gece yazmaya başladım şimdi saat 9.00 ☹️) ağlamalı uyanmalı gece geçirdik. Dişi mi çıkıyor (salyası vardı bir süredir, hatta salyadan ağız kenarı kızardı) yoksa başka sıkıntı mı var bilmiyorum 🤷 gündüz bir şeyi yok neşeli çocuk gece deliriyor ☹️ help plsss
Ben nazara inanıyorum, olabilir. Ama ağız içi yarası falan mikrop kapmış da olabilir kalabalıktan. Gece bir de ağrılar daha çok hissediliyor ya, uykularını mahvediyor iste😢

Kızlar 3 gündür ben ben değilim ☹️ şuan bu mesajı yazarken arka planda YouTube’da nazar duası açık bebek 372836382 kez uykudan ağlayarak uyanıp uyudu şimdi sanırım yine 5 dk uyuyup uyanacak ☹️☹️☹️
3 gün önce mecburen bi güne katıldım bebeği ilk kez gördüler o gece ateş 38,5 oldu ve geceleri ağlamayan bebek ağlamaya uyumamaya başladı. Duş aldırdım falan ateşi düştü ama sabaha dilinin ucunda kırmızı bir kabarcık vardı. Ertesi gün o kabarcığın içi beyazladı ve yine ağlamalı sürekli uyanmalı bi gece geçirdik. Beyazlığı görünce (aft gibi) karbonatlı su yaptım yaladı bi kaç kez. 3. Güne beyazlık gitmiş yine kırmızılık vardı ama dün gece de (mesajı gece yazmaya başladım şimdi saat 9.00 ☹️) ağlamalı uyanmalı gece geçirdik. Dişi mi çıkıyor (salyası vardı bir süredir, hatta salyadan ağız kenarı kızardı) yoksa başka sıkıntı mı var bilmiyorum 🤷 gündüz bir şeyi yok neşeli çocuk gece deliriyor ☹️ help plsss
Disten mi baska sebeplerde etkili mi ayni seyi yeni yasadim bol bol okudum bebek adina sadaka verdim bu sadakanin icinde zalım ogrencilerime gulumsemek de dahil 😃universitede hocamiz bir seyin olumsuz tarafini daha az yasamak istersen bol bol iyilik yap derdi.

Disten mi baska sebeplerde etkili mi ayni seyi yeni yasadim bol bol okudum bebek adina sadaka verdim bu sadakanin icinde zalım ogrencilerime gulumsemek de dahil 😃universitede hocamiz bir seyin olumsuz tarafini daha az yasamak istersen bol bol iyilik yap derdi.
O Da ne iyi bir insanmış.

El ağız hastalığı mı bişey var ondan olabilir mi acaba

El ağız hastalığı mı bişey var ondan olabilir mi acaba
A evet benziyor gerçekten muhtemelen öyledir. Benim kızımın da sadece ağzının içinde çıkmıştı. Yutkunamadığı için gece hiç uyumayıp ağlıyordu. Meme de ememiyordu ağzı acıdığından.

El ağız hastalığında ateşte olmuyor mu ateşi 1 gece yükseldi sonra düştü çok şükür. Dilinde aft çıkmış gibi sanki olabilir mi öyle de
Ayy el ayak hastalığı çok illet bişey inşallah değildir . Ateşle birlikte vücutta görülüyo ama agız ve dilde de olabiliyor

Benimkinde ateşi çıkmamıştı. Ama çok zaman geçti çok hatırlamıyorum. Yutkunamama asıl sorundu bizde.
Çok şükür şuan yutkunmasında bir şey yok gibi mesela suyu güzel içiyor (maşallah) inşallah değildir 😞

Ayy el ayak hastalığı çok illet bişey inşallah değildir . Ateşle birlikte vücutta görülüyo ama agız ve dilde de olabiliyor
İnşallah değildir canım vücutta ne gibi belirtiler oluyor? Rabbim tüm yavrularımızı korusun

Dut Pekmezini de aftlar için iyi diyorlar 1 çay kaşığı verebilirsin
Günaydın anneler ❤️❤️
Karlı bir İstanbuldan günoooo 🥰

Kızlar abim kasik fitigindan ameliyat oldu iki aydir karni sis kortizonlu ve antibiyotik ilaclari kullanmisti. Ankarada iyi bir doktor onerisi verebilecek olan var mi

Back