2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR


Oy kurban olurum inşallah güzel haberler verirsin beni etiketlemeyi unutma ben artık saldım kuzum hayırlısı olsun nasibimde varsa bulsun beni. Psikolojimmi bozuldu yoksa olması gereken mi bu bilmiyorum ama gerçekten her şeyi saldım canım iş yerinde de aynıyım mutsuz olduğum konular vardı saldım gitti. Hiç birseye eski hırsım kalmadı.
 
Şimdi size biraz uzun yazıcam fikir almak için Ben ilk gebeliğimde klomen kullanmıştım, doktor ne derse sorgusuz uygulamıştım çünkü bu konularda bilgim sıfırdı. Bu ayda klomen kullandım kontrole gittiğimde 2 yumurta büyümüştü çatladığını da ağrısından hissettim ama gebelik olmadı. O zamanla kıyasladığımda ilk doktorum başka başka şeyler de kullandırmıştı. Aşağıya resmini bıraktığım ilaçları da belli sayılarda kullandırdı hepsini anlatmıştı ama şu an hatırlamıyorum nasıl kullandırdığı. Bu ayki doktorum ise başka hiç bir ilaç vermedi. Acaba diyorum doktorum mu ilgisiz? Aslında çok pozitif bir kadın ama işini daha iyi yapan birini mi bulmalıyım? İlk doktorum çok mükemmel bir insandı kayıp yaşamasam yine ona giderdim.sonrasında kaç doktora gittim öylesine denk gelmedim napıcam bilemiyorum. Fotosunu koyduğum ilaçlardan siz kullandınız mı daha önce?
 

Eklentiler

  • DD5AE253-365E-4DEE-9B12-BBC6F5628C66.jpeg
    62,5 KB · Görüntüleme: 77
  • 6C3606CE-8BA9-402C-86C4-FE64AAB35AA7.jpeg
    66,3 KB · Görüntüleme: 50
  • F0FC674B-EFD8-417B-BABF-D98EC0268E8B.jpeg
    38,6 KB · Görüntüleme: 80
Canim bende dün hsg çekindim. Önümüzdeki adet dönemi geçtikten sonraki adet dönemi aşılamaya başlayacağız. Doktora bu süreçte tutunmayı kolaylaştıracak birşey kullanıp kullanmayacağımi sordum. Zaten o kullanılacak ilaçların 100 katı hormon kullanıp yumurtani catlatacagiz hiç gerek yok dedi.
 
Yani işte bende öyle bir durum olmadı sadece klomen ve inofolic ile olacak iş değil o zaman
 
Kuzum ben duphastın kullandım. Regl düzenliyor ben de pcos var. Hem de bebek olursa tutunmasını sağlıyormuş
 
Evet canım duphastonu çok kişi kullanıyor galiba ama bana vermedi mesela doktor.
Kuzum kendin de alabilirsin kullanmak istiyorsan. Ben yazdırmaya gitmeye üşeniyordum çünkü. Ben öncesinde doğum kontrol hapı kullanarak regl tarihlerimi düzenliyordum. Sonra gebelik düşününce duphaston verdi doktorum
 
Bebeğim ben duphastonn kullanıyorum. Malum bende pcos var. düzenli regl olamıyorum. Bu ilaç tam gününde regl olmamı sağlıyor. Ayrıca doktorum dedi ki şayet döllenirse tutunmasını kolaylaştırıyormuş.
 
Merhaba aslinda bugun regl olmam lazim sabah saatlerinde hic aksatmazdi hatta bazen erken de gelirdi ama bugun gelen giden yok dayanamadil test yaptim ama ilk idrarla yapmadim birsey cikmadi sanki
 

Eklentiler

  • IMG_2730.jpeg
    212,5 KB · Görüntüleme: 74

Demek istediğim bu işte yani gebelik için çabalayan birine neden verilmez ki bu ilaç? Sorduğum halde hayır dedi
 
Demek istediğim bu işte yani gebelik için çabalayan birine neden verilmez ki bu ilaç? Sorduğum halde hayır dedi
Bana da şimdiye kadar ek takviye falan hiçbirsey verilmedi. Hem catlatma iğnesi zamanında hem de aşılama döneminde. Gerçi verse yine tutmayacakti belki de. Sen ilk doktoruna karşı mesafeli misin canım ?
Konuyu açmak istemiyorum ama kaybının doktor ihmali ile bir ilgisi var miydi?
Benim bildiğim sende olan durum öngörülemiyor değil mi?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…