- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #9.621
Yav siz kaçta uyanıyosunuzda bu kadar konuşma bırıkmıs burda geri kaldımHahaha yok kız kandırma değil gerçekler
bak tüpe karar verdiysen sende sal nede olsa tüp yapacam de ama vitaminlerini al çok kişi o şekildede hamile kalmış valla etrafımda o kadar cok kişi varki bu işler artık yaşa da bakmıyor yan komşumuz benden 1 ay önce evlendi benlede yaşıt ilk aydan hamile kalmış gecen ay doğum yaptı ay gidip bakamıyorumda artık hamile görünce de bakamıyorum içim gidiyor kıskanclık degil bu başka bişey ama anlamlandıramıyorum sizde de oluyor mu bilmiyorumsımsıkı yapıştık salamadıkbir tanıdığımz var 40 yaşında evlendi rahminde sıkıntı varmış yaşta var çocuk olmaz artık bizm derken hamile .... 1 ay önce doğum yaptı.
tahmini batıma 6 gün var ama sanmıyorum zaten artık tüp bebek dedik 2 3 ay sonra nasipse öyle takılıyorum :)
ben 7 kalkıyorum canım 8 de iş başı çalışanlar erkenci oluyorYav siz kaçta uyanıyosunuzda bu kadar konuşma bırıkmıs burda geri kaldım
Biraz gece konuşulmuş birazda sabah valla 6 da test mesai başlıyor burada herhaldeYav siz kaçta uyanıyosunuzda bu kadar konuşma bırıkmıs burda geri kaldım
Yani bizim saatle 6 daben 7 kalkıyorum canım 8 de iş başı çalışanlar erkenci oluyor
Benim gelen giden yok daha bugün günüm beklemedeyimBiraz gece konuşulmuş birazda sabah valla 6 da test mesai başlıyor burada herhalde
Belli olmaz Allahta ümit kesilmez en beklenmedik anda gelir inşallahsımsıkı yapıştık salamadıkbir tanıdığımz var 40 yaşında evlendi rahminde sıkıntı varmış yaşta var çocuk olmaz artık bizm derken hamile .... 1 ay önce doğum yaptı.
tahmini batıma 6 gün var ama sanmıyorum zaten artık tüp bebek dedik 2 3 ay sonra nasipse öyle takılıyorum :)
Hiç belirtin var mı canimmyatcaz kalkcaz bitecekumarım bu sefer olmuştur ve hamileyizdir
Yaa hadi bakalım inşallah olmazda gelen hamişsindirBenim gelen giden yok daha bugün günüm beklemedeyim
sen yurtdışındaydın dimi canım aramızda 1 saat mi var iyiymiş o zamanYani bizim saatle 6 da
Sanmıyorum amaYaa hadi bakalım inşallah olmazda gelen hamişsindir
yok canım hiç bi belirtim yok sadece akıntım var ama o hep olur bende sende varmı bi degişiklikHiç belirtin var mı canimm
Aynen kışında 2 saat oluyo mesela ablam benı saat 8 de arıyo ama o zaman bızım burda daha altı oluyo unutuyo saf benı uyandırıp duruyosen yurtdışındaydın dimi canım aramızda 1 saat mi var iyiymiş o zaman
Hadi bakalım görcez öğlen yazarım buraya karın ağrısından ölüyorum diyeİnşallah var olsun gelmesin senide şaşırtsın
Tamam gelmedi diye yaz benceHadi bakalım görcez öğlen yazarım buraya karın ağrısından ölüyorum diye
Aynen canım benim testi atmadın ya senTamam gelmedi diye yaz benceneyse hayırlısı herşeyin
Haha kız dudağımda uçuk çıkmış ya benimAma almalısın bizde merak ediyoruz sonucu napalım çalışmalar işe yaradı mı yaramadı mı
sabah 8 de de aramak için erken öğlen ara de sen onaAynen kışında 2 saat oluyo mesela ablam benı saat 8 de arıyo ama o zaman bızım burda daha altı oluyo unutuyo saf benı uyandırıp duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?