- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.660
- Konu Sahibi Afratafrac
Bende bu aya hamile kalmayı niyet ederek geliyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşAllah
Sat 3 Haziran
Bat 5 Temmuz
Sat 3 Haziran
Bat 5 Temmuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım senin geç döllenme bile olsa Haziran sonu kesin öğrenirsin hamileliğini, dilersen buraya yazmayalım ismini. Aşağıdaki linkten Haziran ayı için ismini yazdır. Oradan takip edelim. Şayet Haziran da olmaz ise tekrar hatırlar günel sat ve bat ile eklerimBenimde bat 16 mayıs. Sat 22 mayıs. Henüz yumurtlama göremedim ama kızlar. Geç döllenme olursa temmuz ayına mı sarkacak bilemedim. Buraya yazdım A Afratafrac
Kuzum inşallah uğurlu gelecek bu başlık herkese, inanıyorum.Bende bu aya hamile kalmayı niyet ederek geliyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşAllah
Sat 3 Haziran
Bat 5 Temmuz
İnşAllah canım bende çok umutluyum bu aydanKuzum inşallah uğurlu gelecek bu başlık herkese, inanıyorum.
Her ikisi de olabilir canım. Yumurtlama zamanı şiddetli kasık bel ağrısı oluyor bende sonrasında da regle kadar kasık ağrısı devam ediyor.belkide yumurtladın ama yakalayamadın testlerdeGünaydın kızlar. Size bir sorum olacak. 16 mayıs adetimin 1. Günü. 20. Gündeyim şuanda. Yumurtlama takibi yapıyorum. Ama henüz pik göremedim. Ama kasık ağrılarım var. Batmalar oluyor. Size sorum şu. Kasık ağrısından sonra mı yumurtlama görülür. Yoksa şıan yumurtladığım için mü kasık ağrılarım var. Yardımcı olur musunuz
Canım o kadından kadına değişiyor. Kimi kadında hiç ağrı bile olmuyormuş yumurtladığını anlamıyor. Kimisinde yumurtlamadan 1-2 gün önce yumurta akı kıvamında akıntı gelmeye başlıyor. Kiminde mesela o akıntı hiç gelmiyormuş. Kiminin de yumurta yumurtlama yaklaştıkça ağrı yapmaya başlıyormuş. Benim yumurtladığım günden bir kaç gün önce başlıyor ağrım mesela yumurtlalıklarda. Yumurtlama olduktan sonra ağrım bıçak gibi kesiliyor.Günaydın kızlar. Size bir sorum olacak. 16 mayıs adetimin 1. Günü. 20. Gündeyim şuanda. Yumurtlama takibi yapıyorum. Ama henüz pik göremedim. Ama kasık ağrılarım var. Batmalar oluyor. Size sorum şu. Kasık ağrısından sonra mı yumurtlama görülür. Yoksa şıan yumurtladığım için mü kasık ağrılarım var. Yardımcı olur musunuz
İstersen bir doktora danış canım bazı desteklerle daha erken yumırtlayabilirsinTşk ederim kızlar. Evet işte. 3 gün ağrılarım var. Ama yumurtlama pikte yok. Bakalım. Devam edecem ovulasyona. Geç yumurtluyo olmam canımı sıkıyor
Bende bu ay doktordan istiycem canım sen kullanıyor musun ?Kizlar femara kullanan varmi aranızda
Kullandım ben 3. Denemede hamile kaldım şimdi yeniden pikos kullanıyorum 3 ay kullanıp femaraya başlayacağımKizlar femara kullanan varmi aranızda
Aslinda o başka bir ilacmis ama yumurtaları uyarıp gelirstiriyor ben onunla üçüncü denemede hamile kaldımFemarayıda çok duydum. Ne işe yarıyor tam olarak
Anladm canım. Yani benim yumurtlamamda bi sorun yok. Kist falanda yok. Ama hamile kalamadım 7 aydır. Bende kullansam olur mu acabaAslinda o başka bir ilacmis ama yumurtaları uyarıp gelirstiriyor ben onunla üçüncü denemede hamile kaldım
Evet çiçeğim 5. Günüm bitti yeniBende bu ay doktordan istiycem canım sen kullanıyor musun ?
İnşAllah gebelik olurEvet çiçeğim 5. Günüm bitti yeni