-
- Konu Sahibi Afratafrac
Kuzummm, öncelikle hayırlısı olsun ve bu topik sana uğur getirsin. Bu yaz hepimiz gebeyiz inşallahMerhaba bende aranıza yeni aktıldım.
SAT: 5 Haziran
BAT: 4 Temmuz
09 Haziranda Klomen kullandım
15 Haziranda yumurta takibi için doktora gittim ama maalesef sadece 9mm ve 10mm olmuşlar. Pazartesi tekrar çağırdı.
Klomenden sonra geç büyüme yaşayan oldu mu?
Tabi ki engel degil Rabbim insallah en kisa zamanda nasip etsinValla ilaç kullanmayınca regl olamıyorum ben. En son 6 ay olamamıştım. Maalesef sıkıntılı bir süreç ancak hamile kalmaya engel değil
Cok kolay olmadi hep sebze yedm haftasonlari sadc tavuk balık günümüzdü2 haftada 4 kilo vermek. Bacım ne yapacaksan bana da anlat ne yemiyon içmiyonçünkü ben biraz daha iyyip içmezsem bayılacam
Ben de ekmek yemiyorum, ancak hep sezbze değil ızgara et balık tavuk yedim günde 1 öğün. Bir de ben yürüyüş değil pilates yaptım belki de pilates işe yaramadı.Cok kolay olmadi hep sebze yedm haftasonlari sadc tavuk balık günümüzdüher gün 10bin adim ekmeği sildim hayatımdan
Bence doğru düşünmüşsünüz. Bak ne güzel kilo vermişsin bence istediğin hedefe de ulaşacaksın. Bir ay geç olsun ama sonu güzel olsun inşallahKızlar biz eşimle konuştuk ve Temmuz ayında da ilaç kullanmama karar verdik. Yani nasip kısmet olursa Ağustos ayı ilaçtan sonraki ilk deneyeceğimiz ay olacak. Her şeyin hayırlısı. Tekrar bir daha bu süreci yaşamak istemiyorum artık 3 tür bunu yaşıyorum çünkü doktorların istediği kiloya hiç inemedim. İlk kez bu kadar zayıfladım. Ağustos başına kadar nasipse hedeflediğim kiloya ulaşırım diye düşünüyorumSonrası Allah kerim. Ama tabloda ismimi bırakıyorum.
Desteğin için teşekkür ederim kuzumBence doğru düşünmüşsünüz. Bak ne güzel kilo vermişsin bence istediğin hedefe de ulaşacaksın. Bir ay geç olsun ama sonu güzel olsun inşallahbu kadar azmin sonu bence zafer olacak inanıyorum
Hayırlı olsun canim kararınız.. acele etmeyip kararli adimlarla sabirla ilerlemek ne guzelKızlar biz eşimle konuştuk ve Temmuz ayında da ilaç kullanmama karar verdik. Yani nasip kısmet olursa Ağustos ayı ilaçtan sonraki ilk deneyeceğimiz ay olacak. Her şeyin hayırlısı. Tekrar bir daha bu süreci yaşamak istemiyorum artık 3 tür bunu yaşıyorum çünkü doktorların istediği kiloya hiç inemedim. İlk kez bu kadar zayıfladım. Ağustos başına kadar nasipse hedeflediğim kiloya ulaşırım diye düşünüyorumSonrası Allah kerim. Ama tabloda ismimi bırakıyorum.
Amin inşallah, zaten 1 aycık daha.Hayırlı olsun canim kararınız.. acele etmeyip kararli adimlarla sabirla ilerlemek ne guzelinsallah sabrinizin sonu selamet olur Saglikla alirsiniz kucaginiza bebisinizi
Canım yaramiştir ya sanmiyorm o da bi spor bnde burda yazilmayı düşünmüştüm ona sonra yeni açilan bi yerdi çok güvenemedim giden çok insan yok falan kaldi bende kendimi yürüyüşe vermiştim inan şimdi geldim yine devam ediyoruz yürümeyeBen de ekmek yemiyorum, ancak hep sezbze değil ızgara et balık tavuk yedim günde 1 öğün. Bir de ben yürüyüş değil pilates yaptım belki de pilates işe yaramadı.
Cnm senin yumurtlama zamanın geldı sanırımHayırlı olsun canim kararınız.. acele etmeyip kararli adimlarla sabirla ilerlemek ne guzelinsallah sabrinizin sonu selamet olur Saglikla alirsiniz kucaginiza bebisinizi
Hayırlısı canım. Reglin geldikten sonra tekrar yaz olur mu güncel Sat ve Bat ına görfe ekleyeyim. Daha doğrusu ne zaman geleceği belli olmayacağı için Sat ekleriz. Şimdilik ismini ekliyorum tabloya, haber edersin.En son 12.05.2023 ve 18.06.2023 te regl olmayı bekliyorum (Not:Benim regl im çok düzensiz doktorlar düzenlemek için bişey yapmadı progesteron değerim 1 in altında çıkınca yumurtan çatlamıyor dedi 3 4 ay a doğal yoldan hamile kalmazsam tüp bebek dedi)
Teşekkür ederimHayırlısı canım. Reglin geldikten sonra tekrar yaz olur mu güncel Sat ve Bat ına görfe ekleyeyim. Daha doğrusu ne zaman geleceği belli olmayacağı için Sat ekleriz. Şimdilik ismini ekliyorum tabloya, haber edersin.
Benim kafam karıştı. İğneden 12-13 gün sonra bakmak gere miyor muydu?Kızlar iğnenin 5.günündeyim vurulduğum günü sayarsak 6 3.testi gece yaptım 4le 5i İlk idrarla yaptım Beta artmış mı
Evet ama benim erken silindi galiba 4 gün çıkmadı test sıkıntılı demek kiBenim kafam karıştı. İğneden 12-13 gün sonra bakmak gere miyor muydu?
Bence de, daha çok erken. İğne etkisi bir gidip geliyor da olabilir. Bilemedim.Evet ama benim erken silindi galiba 4 gün çıkmadı test sıkıntılı demek ki
Ne garip hormonlarım var ya neyse daha yapmayım test teşekkür ederimBence de, daha çok erken. İğne etkisi bir gidip geliyor da olabilir. Bilemedim.