- 18 Ekim 2019
- 204
- 163
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #43.561
İyiyim canım sen nasılsınNasılsınızz
Kuzum senin de bir evladın vardı değil miydi? Sezeryan mı olmuştun? Acaba sende de bendeki sorun olabilir mi? Benim de her şeyim aynı çatlama yumurtlama sorunu yok sperm kalitesi de iyi ama olmuyor en son gittiğim doktorum ilk sezaryenden kalma kesiden kaynaklı birikinti oluştuğunu gördü. Bu bir tahmin dedi bir sonraki dönemde bir daha bakacak yine aynı birikintiyi görürse kamera ile girip orayı düzeltecek bakacak. Bundan dolayı spermler ulaşamıyor olabilir dedi. Yani ne bilim başka bir şey gelmiyor cidden aklıma. Artık hayırlısı…fnd_50 canım yeni tedavin hayırla sonuclansin inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum.
Ben aşılama oldum ve negatifle sonuçlandı.
Doktor benim yumurtanın güzel büyüdüğünü, spremin durumunun iyi olduğunu yine de olmuyorsa tüp bebek tavsiye etti.
Ben yumurta takibi olmazsa bir asilama daha istedim. İstediğin kadar yumurta takibi aşılama yaparız ama senin yumurtan zaten çatlıyor, evde bunu her ay doğal yolla deniyordunuz zaten dedi. Öyle işte canım
Canım şimdi saydım 5 farklı doktora gitmişim dönem dönem. Bilmiyorum birşey var görülmedi miKuzum senin de bir evladın vardı değil miydi? Sezeryan mı olmuştun? Acaba sende de bendeki sorun olabilir mi? Benim de her şeyim aynı çatlama yumurtlama sorunu yok sperm kalitesi de iyi ama olmuyor en son gittiğim doktorum ilk sezaryenden kalma kesiden kaynaklı birikinti oluştuğunu gördü. Bu bir tahmin dedi bir sonraki dönemde bir daha bakacak yine aynı birikintiyi görürse kamera ile girip orayı düzeltecek bakacak. Bundan dolayı spermler ulaşamıyor olabilir dedi. Yani ne bilim başka bir şey gelmiyor cidden aklıma. Artık hayırlısı…
Ben de kaç doktora gittim sayamadım ama en son gittiğim bana güven veren doktorum söyledi gördüğünü. Kimse göremedi onun gördüğünü.Biri daha söylemişti ama o engel değil demişti. Bu doktorum dedi ki önümüzdeki ay adetin ilk üç günü gel biz aşılama tedavisine başlayalım yumurtanın büyüdüğü süreçte yine bunu rahimde görürsem aşılama tedavisini iptal ederiz kamera ile oraya girip orayı düzeltiriz sonra tedaviyi baştan alırız demişti. İnşallah hakkında hayırlısı olsun kuzum benim duam seninleCanım şimdi saydım 5 farklı doktora gitmişim dönem dönem. Bilmiyorum birşey var görülmedi misezeryan olmustum bende.
Ama ben aşılama da oldum. Böyle bir sorun varsa bile aşılama ile spremi yumurtaliga ulaştırdı ama yine olmadı.
Ben tüp bebek surecine girdim canım.
Rabbim.hakkimizda hayırlısını nasip etsin.
Evet canım hatırlıyorum bir doktor daha söylemişti bunu sana.Ben de kaç doktora gittim sayamadım ama en son gittiğim bana güven veren doktorum söyledi gördüğünü. Kimse göremedi onun gördüğünü.Biri daha söylemişti ama o engel değil demişti. Bu doktorum dedi ki önümüzdeki ay adetin ilk üç günü gel biz aşılama tedavisine başlayalım yumurtanın büyüdüğü süreçte yine bunu rahimde görürsem aşılama tedavisini iptal ederiz kamera ile oraya girip orayı düzeltiriz sonra tedaviyi baştan alırız demişti. İnşallah hakkında hayırlısı olsun kuzum benim duam seninle
Benimde göğsümde çok ağrı var acile gittim kalp krizi diye bişey çıkmadı ama böle nefesim daralıyor gibi anksiyete de var çatlatma iğnesi oldum bugün 14.günüm onu etkisi olabilir mi gaz olabilir mi acabaMerhaba hayır paylaşmadım daha önce ve galiba listeye adımı bile yazdırmadımyok iğneden yan etki görmedim ama tüm etkilerini gördüm ilk günler kasıklarda ağrı şişkinlik gaz vardı kasık bel ağrısı hiç geçmeden devam etti göğüs ağrısı koltuk altında başkayıp tüm göğse yayıldı ve şiddeti arttı bugünde şişkinlik gaz tekrar başladı iğnenin 11. Günü bat 17 snde bakalım inşallah isteyen herkesle beraber sizde ve bende de vardır bebi
En dün yaptırdım canım 615 TL fiyatı eczacı sağolsun 575 TL'ye hesapladıÇatlatma iğnesi fiyatı ney kizlar 650 lira olmuş mu o kadar ya
Pardon 12.gün bu
Canım sanki bebiş var gibi yarın sabah tekrarla koyulaşmasını takip etÜsteki 12.gün alttaki 13.gün Eki Görüntüle 3328196
Sonuç ne oldu
Merhaba c life kullaniyomussunuz bir faydasını gordunuzmu bende almayı dusunuyorumdaaaa süper Rabbim evladınıza kavusmayı nasip etsin insallah ben inofoloic kullandım ama pek bi faydasını göremedim .. c life macunu da yiyemedim bu yüzden c life kapsülünü aldım onunla birlikte kullanıyorum simdi ne zaman test yapacaksınız acaba
Merhaba, alerji ilaci bilaxtene baslatti doktor ama sormayi unuttum bu ilac surekli icilebilir bir ilac mi ara vermek gerekiyr mu omur boyu gerekirse kullaniliyormuAllerji ilaci bilaxten hamilelikte bile icilebiliyor canim. Bence onu kullananilirsin. Soguk alginligina gelince bisey olmaz bebek tutunmadan ama yine de sadece parol mu icsen acaba