- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
- #20.381
Valla o bir ara geldi ve yine gitti. O geldiğinde de Bat ım 14 Ağustos demişti.@aynurland nerelerde acaba epeydir görünmüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla o bir ara geldi ve yine gitti. O geldiğinde de Bat ım 14 Ağustos demişti.@aynurland nerelerde acaba epeydir görünmüyor
İnsallah kusum nasip artık seninde belirtilerin sonuca ulaşır umarımGeçen ay bazı belirtiler vardı sende ama sonuç negatifti. Belki de belirtisiz gelecek senin sıpa ve süprizzz diyecek![]()
Dün değerlendirdik bugün trabzon yolcusuyum değerlendiremiycem kısmet artık olursa olur. 2 kimyasal gebeliğimde tek seferlik ilişkiyle olmuştu ya nasiip diyorum artıkYumurtlama esnasında hafif kanamalar olabilir ve normalmiş canım. sıkıntı yokDeğerlendirin bugünü.
Bugün testim negatifti. Anca net bi belirti yaşarsam cumadan sonra bi test daha yaparımKızlar Bat larınız yaklaştı sizde durumlar ne alemdeErken regl olan oldu mu? Hamilelik belirtileri yaşayan ya da test yapacak var mı?
Pepenin babaannesi @aynurland @hamileyimmmm @Nurrkaya @gulseliinn @nesomu
monimoni
Ben bu cuma kan testi yaptıracağım. Aşılama da verdikleri ilaçların etkisi mi yoksa gebelik mi bilemiyorum ama asilamadan 3 4 gün sonra goguslerim şişti ve ucu ağrıyor. Bide regl olmadan 1 hafta 10 gün önce bende sivilce çıkardı yine çıktı bilemiyorum ne olacakKızlar Bat larınız yaklaştı sizde durumlar ne alemdeErken regl olan oldu mu? Hamilelik belirtileri yaşayan ya da test yapacak var mı?
Pepenin babaannesi @aynurland @hamileyimmmm @Nurrkaya @gulseliinn @nesomu
monimoni
Evet yediklerimiz içtiklerimizin yararlı şeyler olduğunu görünce vücut da ona göre güzel tepkiler veriyor. HarikaDün değerlendirdik bugün trabzon yolcusuyum değerlendiremiycem kısmet artık olursa olur. 2 kimyasal gebeliğimde tek seferlik ilişkiyle olmuştu ya nasiip diyorum artıkama bal tarçın çörek otunu yumurtlamada problem yaşayanlar varsa kesinlikle denesin ben normalde geç yumurtluyorum baya geç adetimden 4 5 gün önce. Bu ay bal tarçın çörek otu kürünü yaptım tam adet döngümün 15. Günü yumurtlama gördüm normalde 22. Veya 23 günü görürüm
3 gün gecikince eczaneye sordum çubuk testi vermişti 2 kere ondan yapmıştım oda silik çıkmıştı tabi ama geçen hafta yaptım güncel olarak başka test denemedim. önereceğiniz marka var mıdırTestlerde problem olabilir farklı marka denedin mi?
Aynı zamanda çatlamış bizim. Ben de geçen ay kimyasal geçirdiğimde Gögüs hassasiyeti vardı, bu ay göğüslerde h bişey yok.Canım 31-1 arası çatladı yani bugün 6 gün kaldı bata aslında, bel ağrısı nasıl bir ağrı acaba gebelik olan![]()
Kuzum senin belki de yerleşme kanaması geliyordur. İnşallah öyledir. Bekle bakalım bat gününü.Kizlar ben dün erken gebelik testi yaptim masallah bembeyaz cikti.. zaten pembe akintida gelmeye basladi nasip bu ay yine yok herhalde ama yinede tam kirmizilari görmeden ümidi kaybetmek yok![]()
Yani her şey belirti olabilir canım. Belirti gördüğümüz çoğu şey de foss çıkıyor gebelik olmuyor. İnşallah hamilesindirKızlar adetime 2 gün var normalde bir tane sivilcem çıkardı belim ağrırdı göğsüm ağrırdı hepsinde ama bu sefer tek ğöğsüm ağrıyor sizce belirti olabilir mi artık test yapmak istemiyorum geve kalsam da kalmasam da adetim gecikirse yapacağım
Bat bu kadar geçtiyse teste gerek yok canım kan sonucuyla takip doğru olan3 gün gecikince eczaneye sordum çubuk testi vermişti 2 kere ondan yapmıştım oda silik çıkmıştı tabi ama geçen hafta yaptım güncel olarak başka test denemedim. önereceğiniz marka var mıdır
Yumurtlama da olabilir yumurtan çatlama için kendini hazırlıyor ve büyüyor da olabilir canım. Benim o hafta hep ağrır mesela.
Kuzuşum aile hekimliğinde vermiştim kanı bugün çıktı sonuç negatif kırmızı kartı bekliyorumBebişim regl günün bugünmüş 7 Ağustos diye yazdırmışsın. aslında test yapsan çıkar![]()
Bebişim hoşgeldin, seni görmek ne güzel. Kafanı dağıtmışsın çok sevindim. Bu dağıtış sana pozitif olarak dönecek ben inanıyorumÇiçekleriimmm nasılsınız![]()
O işçiler, inşallah seni anne yapmak için çalışıyorlardırHerkese toplu günaydın. Harika bir gün olsun.
Benim bugün çatlamadan sonraki 5. günüm. Gece 2 gibi uykumdan ağrıyla uyandım. Geçen ay böyle bir ağrım olmamıştı. Resmen kazma kürekle çalışan işçiler vardı rahmimde. Ancak bu ağrı kışın 2 ay olmuştu. Neyse bakalım hayırlısı.