- Konu Sahibi Afratafrac
- #20.321
Hım ben avrupa, yakasındayım cnm
Ümraniyedeyim kuzum ben. Sen nerdesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ümraniyedeyim kuzum ben. Sen nerdesin
Evet canım senin önceki msjlarını da okumuştum. Farklı farklı etkileri oluyor sanırım. Çoğunluk olumlu konuşuyor ama dediğin gibi kist olanlar da var. Bilemiyorum canım ya çaresizlik artık. Klomende Benim de kann kistim olmuştu. Doktor coraspirin içilmemesi gerektiğini söylemişti. Beslememesi için. Bakalım kan sulandırıcı içmeyeceğim. Eylülde kontrolde çıkacak artık kist oldu mu olmadı mı. Klomen de kist yapmıştı ben de, zaten bu ilaçları kullanıyorsan bu durumu da kabul ediyorsun gibi birşey. Doktorum önümüzdeki ay zaten klomen verecekti, ben femarayla bi önden denemiş olacağım. Nasip bakalım kuzum. Sağolasın tecrübeni paylaştığın içinCnm bn martın başında doktor kontrolunde femara ve ovitrelle kullandım, kimyasal oldu
Mayıs ayında kendım 5 gun femara içtim, ovu ile takip ettım kndı çatladı
Gebelik olmadı içmedıgım ay yani hazıranda oldu
Ve şuan kistle uğrasıyorum, demekki o femara bna kist yaptı, bide coraspin içiyordum önlem amaçlı hatırlarsanız oda kisti besledi ve içi kan dolu hemorajik kiste çevirdi
Ve Bnde taşlar yerine oturdu, o kist demekki ordan geldi
Demem oki
Bnce femara yumoşu kaliteli yapmıyor sadece erkn buyutup çatlatıyor
Bnde oyle oldu
Karar senin cnm, 2 kez femara kullandım kimyasal oldu
Hiçbirsey hiçbir takvıye kullanmadıgım ay gebelıgım devam edıyor
Böyle oluncada insan bı tereddütte kslıyor femara konusunda
Karar senın cnm
Burda sayfalar çok hızlı ilerliyor kuzum yetişmek zor. Regl olmadım ama sabaha olurum canım. Testlerim hep negatif. Sen de yarın mutlaka haber et kuzum. Umarım sağlıkla yumoşun hatta yumoşların olmuştur..Yani klomendense famera ile denemen daha mantıklı yumurtlamayı da takip edersin canım. Bazı eczaneler 5 günlük filmde satıyolar. Dr a da yazdırabilirsin beşki. Ama dr ile de takip edebilirsin sonuçta her şey yumurtlama sağlıklı yumurta da değil rahmin kalınlığının vs zamanlaması da önemli. Gerçi famerayla uygun aralığa denk gelir muhtemelen de. Bana dr 4. Gün başladı famera keşke 3te başlasaydık dedi. Yarın kontrol var bakalım şimdi ne olcak. Sifarayı bırakmadım inş yine de saplıkla gelişmiştir yumurtalarım. Hayırlısı olsun kuzum dağlıkla aşcaz inş bebişleri kucağa. Regl oldun mu takşp edemedim 2 gün okuyamadım mesajları 20 sayfa mesaj olmuş
Aynen kuzumGaz olayının da bir belirti olduğunu okumuştum canım. İnşallah bebiştendir. Hadi hayırlısıiddaayı kim kazanırsa kazansın bence hamiş isen bu haberi alınca ortada iddaa falan kalmayacak
![]()
İkizler isteyenlerden biri de benimm. Bence günümüz çağına en kolay ayak uydurabilecek burç. Aşırı girişken, herkesle iyi olan, zeki burçlar. Ben bir Başak olarak kendi belamı buluyorum bari evlatcağzım iyi bi burca denk gelseBu arada İkizler burcu için çoğu kiş istemez ancak ben isterim öyle bir çocuğum olsun. Çok severim ikizler burcu karakterleri. Çok zeki, başarılı, girişken olurlar. Ailesine değer verirler. Bu ay olursa benim Boğa oluyor, çocuğum yemek yesin diye uğraşmam. Boğa burçların da severim. Ama olmazsa da Eylül için İkizler burcuna talibim![]()
İyi yapmışsın insan bir iş bulamayınca çok takıyor. Kafayı meşgul etmek en güzeli. Batımız aynı görünüyor ama ben erken olurum diye tahmin ediyorum belki de 9 ay hiç olmayız kim bilirSat: 13 ağustos ve ben günler çabuk geçsin diye hergün için bir aktivite,buluşma vs ayarladım. Evdeyken topicten çıkamıyorum zamanda geçmiyoşimdi hergün başka bir alemdeyim ne ara salıya kavuştuk bilmiyorum
kendimi tutuyorum Adeti beklemeden Test yapmayacağım
DUYURU: Bat'ı Eylül ayı olanları tabloya eklemiyorum güzeller, Ağustos son günü bu topik ile işimiz bitecek
GÜNCEL HAMİLE SAYISI: 27
Selam kızlar,
Temmuz ve Ağustos ayları için gebelik planlayan varsa isimlerini bu başlığa yazdırabilir. Şimdiden herkes için hayırlı olsun![]()
Kızlar isimlerinizi yazdırırken beni etiketlemeyi unutmayın. Mesajlarınız gözümden kaçabilir. Ya da özelden de mesaj atabilirsiniz.
Güncel SAT ve BAT tarihlerinizi de eklemeyi unutmayınız isimlerinizi yazdırırken.
Tablonun en altında da Artımed ve Freely test için bilgilendirme yazısı ve görselleri mevcut.
Hamilelik İçin Önemli Notlar :
- Öncelikle tüm anne adayları olabildiğince stresten uzak dursun. Hatta meditasyon yapın her gün 10 dk. Zihninizi rahatlatın. Karnınızı sevin, bebeğinizin 9 ay evi orası olacak. Olumsuz asla düşünmeyin ve umutsuzluğa kapılmayın. Her gün karnınızda sanki o varmış gibi düşünün, bebeğinizin ilk ultrason görüntüsünü, karnınızdaki ilk tekmesini hayal edin. Pozitif olumlama yapın. Evrene pozitif enerji göndereceğiz sadece. Bir şey zaten olmuş gibi davranırsak o şeyin olma hızı çok çabuk gerçekleşiyor unutmayın.
- Hergün bir şekilde egzersiz yapın, ille cardio yapmaya gerek yok. Yarım saat yürümek bile tamamen hareketsiz kalmaktan iyidir.
- Abur cubur yemeyi bırakın, vücudunuza olabildiğince sağlıklı gıdalar sokun. Mümkünse sigara içen güzellerim sigarayı bırakın. Hatta eşinize bıraktırın. Sigara sperm kalitesini etkileyebiliyor.
- Vitamin takviyesi alın mutlaka, D vitamini, Omega 3, B12 gibi. Doktorum bana "İnositol" de kullandırıyor kaliteli yumurtlama için. Doktorunuza danışıp alın izin verirse.
- İlişkiden sonra hemen kalkmayın mümkünse bir 20-30 dk kalça altına yastık koyarak bekleyin.
- İlişkiden sonra hemen duş almayın. En az 3 saat sonra alın çok almanız gerekiyorsa. (Her gün yumurtlamıyoruz ayda 1 gün olan bir şey ve biraz geç duş almakta sıkıntı olmaz) Gerekirse ertesi gün alın.
- Genelde doktorlar 1 dolu 1 boş ilişki öneriyorlar yumurtlama dönemi sürecinde. Ancak siz her gün de çalışma yapabilirsiniz durumunuz el veriyorsa.
- Ovulasyon testi ile takip ediyorsanız pik gördükten sonra 1 hafta gün aşırı ilişkiye devam edin. Bazı kadınlarda pikten sonra hemen çatlama olmayabiliyor. (EC3B83)
ANNE ADAYI
SAT (Son Adet Tarihi) BAT (Beklenen Adet Tarihi)DURUM
1fafeyla 31 Mayıs 27 Haziran
akgnss - 1 Temmuz
yagmursulari 2 Haziran 2 Temmuz
Niqu - -
cicekperisi12 - -
Syhoya - -
pcospcos - -
Tikabasa 8 Haziran 8 Temmuz
sundy94 10 Haziran 8 Temmuz
busrkoc 12 Haziran 9 Temmuz
meris123 10 Haziran 10 Temmuz
YILDIS 12 Haziran 10 Temmuz
sbl1234 13 Haziran 10 Temmuz
elosul 13 Haziran 11 Temmuz
zernove 18 Haziran 16 Temmuz
Ha_haa - 17 Temmuz
edrablog - 18 Temmuz
tweeetyyy - -
sed2 - 31 Temmuz
Mervenur277 21 Haziran 19 Temmuz
ErabiaE 18 Haziran 20 Temmuz
Safransari - 20 Temmuz
Surayym 22 Haziran 20 Temmuz
minnoskedii 26 Haziran 23 Temmuz
Soulfly07 26 Haziran 23 Temmuz
ebeanne22 25 Haziran 24 Temmuz
hatice3 22 Haziran 26 Temmuz
Banu y2 1 Temmuz 26 Temmuz
difembahyaa 3 Temmuz 28 Temmuz
mircanm 1 Temmuz 29 Temmuz
Merve3553 2 Temmuz 29 Temmuz
PnrYnkk 3 Temmuz 29 Temmuz
Mervesavas28 4 Temmuz 29 Temmuz
Renklibiri00 30 Haziran 30 Temmuz BethLegends 30 Haziran 30 Temmuz
Holifera20 2 Temmuz 30 Temmuz
nurzdmrr 5 Temmuz -
cans16 2 Temmuz 31 Temmuz Seapearly 3 Temmuz 31 Temmuz
Asi gelincik 28 Haziran 2 Ağustos
tekgeldiktekgidicez 4 Temmuz 2 Ağustos birbebekhikayesi 5 Temmuz 2 Ağustos
BLGESU 5 Temmuz -
melisaa93 5 Temmuz 2 Ağustos
grace_ 6 Temmuz 2 Ağustos
lotus2211 9 Temmuz
gunaygul 4 Temmuz 3 Ağustos Deniz_61 5 Temmuz 3 Ağustos
cesursavasci 4 Temmuz -
zuzu3838 4 Temmuz 4 Ağustos meryemcck_ 8 Temmuz 4 Ağustos
sev9 3 Temmuz 5 Ağustos simurgggg 7 Temmuz 5 Ağustos
ozuge 5 Temmuz 6 Ağustos TurnaBulut 8 Temmuz 6 Ağustos emr-mrv 7 Temmuz 7 Ağustos
mirasanne 8 Temmuz 7 Ağustos cnlrm 12 Temmuz 7 Ağustos
Blackberry36 30 Haziran 8 Ağustos
Alonya03 9 Temmuz 8 Ağustos
muggle1 11 Temmuz 8 Ağustos
Linakiz 12 Temmuz 8 Ağustos edahandro 13 Temmuz 8 Ağustos Conqueror123 7 Temmuz 9 Ağustos seeymaaa 9 Temmuz 9 Ağustos
Mery2110 2 Temmuz 10 Ağustos
TeraziBurcuu 14 Temmuz 10 Ağustos
eylem91 15 Temmuz 10 Ağustos RhieraN 15 Temmuz 10 Ağustos Pkolu_anneadayi 11 Temmuz 11 Ağustos anne adayim 12 Temmuz 11 Ağustos BERNA TURCAN 16 Temmuz 11 Ağustos simomays 18 Temmuz 11 Ağustos gunesligun2727 12 Temmuz 12 Ağustos melikebyhn12 16 Temmuz 12 Ağustos Rabiskooo 12 Temmuz 13 Ağustos UstaOzlem 14 Temmuz 13 Ağustos genc-anne 14 Temmuz 13 Ağustos IADK 15 Temmuz 13 Ağustos ozgeeeee1 16 Temmuz 13 Ağustos pempbepsikolog 16 Temmuz 13 Ağustos raziyesmsk 17 Temmuz 13 Ağustos Kevssooo 18 Temmuz 13 Ağustos Seker kiz candy1 15 Temmuz 14 Ağustos aynurland 16 Temmuz 14 Ağustos hamileyimmmm 18 Temmuz 14 Ağustos Nurrkaya 9 Temmuz 15 Ağustos gulseliinn 12 Temmuz 15 Ağustos nesomu 10 Temmuz 15 Ağustos dasistmasist 11 Temmuz 15 Ağustos
monimoni 20 Temmuz 15 Ağustos gunes050 7 Temmuz 16 Ağustos HilKlk 17 Temmuz 16 Ağustos Karusel 18 Temmuz 16 Ağustos destinesiaa 19 Temmuz 16 Ağustos Afratafrac 19 Temmuz 16 Ağustos Gul220 19 Temmuz 16 Ağustos Akgun 35 20 Temmuz 17 Ağustos Bqm0 - - Bright-1619 15 Temmuz - Minnos28 17 Temmuz 18 Ağustos dyvs 18 Temmuz 18 Ağustos maaaavi 23 Temmuz 18 Ağustos Eternal_8 23 Temmuz 18 Ağustos uzumrv 21 Temmuz 19 Ağustos Nurse9535 22 Temmuz 19 Ağustos blackberry26 19 Temmuz 20 Ağustos banukhurb 23 Temmuz 20 Ağustos yasemin9191 25 Temmuz 20 Ağustos Sunshine597 20 Temmuz 21 Ağustos Sipser 21 Temmuz 21 Ağustos Perlitik 21 Temmuz 21 Ağustos badeli61 21 Temmuz 21 Ağustos D073737 22 Temmuz 21 Ağustos Sunshine1 23 Temmuz 21 Ağustos ucanpayanda 24 Temmuz 21 Ağustos outoffit 25 Temmuz 22 Ağustos hermionegranger- 26 Temmuz 22 Ağustos brcn95 24 Temmuz 23 Ağustos fiyonaprensesolan 26 Temmuz 23 Ağustos Dunyamelekoldu 26 Temmuz - beyons 27 Temmuz 23 Ağustos Damlafzt 28 Temmuz 23 Ağustos esen-ruzqar 27 Temmuz 24 Ağustos Aysegul Alav 28 Temmuz 24 Ağustos gunduzcicek 28 Temmuz 25 Ağustos bitkin96 27 Temmuz 26 Ağustos Gizem2021 27 Temmuz 26 Ağustos royal5596 28 Temmuz 26 Ağustos dream2311 29 Temmuz 26 Ağustos Soren05 29 Temmuz 26 Ağustos melegim can 30 Temmuz 26 Ağustos yenibirhayal 30 Temmuz - Bedii 29 Temmuz 27 Ağustos seloseymo52 31 Temmuz 27 Ağustos The Little Mermaid 1 Ağustos 27 Ağustos turuncummm 30 Temmuz 28 Ağustos TOMURCUK_27 30 Temmuz 28 Ağustos imagination forever 2 Ağustos 28 Ağustos bliiss 2 Ağustos 28 Ağustos merve933 30 Temmuz 30 Ağustos catloverk 2 Ağustos 30 Ağustos fnd_50 4 Ağustos - Boldi 5 Ağustos 31 Ağustos
Kızlar Artımed ve Freely gebelik testlerinin içinden bazen farklı test çıkabiliyor ve yanıltıcı oluyor. Asıl almanız gerekenlere yönelik görselleri paylaşıyorum aşağıda.
ARTIMED (Alttaki kaliteli olan)
Eki Görüntüle 3261813 Eki Görüntüle 3261814
FREELY ( İçinde aşağıdaki jelatinden varsa alın, üstünde hamile kadın görseli varsa almayın)
Eki Görüntüle 3261827
Beni de alır mısınızKız ağzından bal damlıyor inşallah inşallah bu Meryem Ana otu diye bir şey varmış onu denicem merak ettim
Canım bence de herkeste farklı bir etki yaratabilir ve ben geçenlerde okudum. Bu kullandığımız ilaçların aslında etkisi 2 ay daha devam ediyormuş. Mesela bu ay ilaç kullandın ancak gebelik olmadı diyelim, önümüzdeki ay hiç ilaç kullanmadın ve hamile kaldın diyelim aslında 2 ay önceki kullandığın ilacın etkisinden de olabilrimiş.Evet canım senin önceki msjlarını da okumuştum. Farklı farklı etkileri oluyor sanırım. Çoğunluk olumlu konuşuyor ama dediğin gibi kist olanlar da var. Bilemiyorum canım ya çaresizlik artık. Klomende Benim de kann kistim olmuştu. Doktor coraspirin içilmemesi gerektiğini söylemişti. Beslememesi için. Bakalım kan sulandırıcı içmeyeceğim. Eylülde kontrolde çıkacak artık kist oldu mu olmadı mı. Klomen de kist yapmıştı ben de, zaten bu ilaçları kullanıyorsan bu durumu da kabul ediyorsun gibi birşey. Doktorum önümüzdeki ay zaten klomen verecekti, ben femarayla bi önden denemiş olacağım. Nasip bakalım kuzum. Sağolasın tecrübeni paylaştığın için![]()
O zaman bugün çatlamadan sonraki 3. günündü. En erken 15-16 Ağustos tarihlerinde test yapabilirsin canım. Zannediyorum ki geç yumurtlama Bat'ını kaydırmış olabilir. HAdi inşallah güzel haber alalıms enden deBeni de alır mısınız
Son adet tarihim: 16 temmuz
Bat: 13 ağustos
Ama geç yumurtlamam oldu 3 gün pozitif çıktı ovülasyon testim çatlama 4 ağustosta oldu, sanırım 3 ağustosta yumurtlamam.
Normalde hep reglden sonra 14.gün sanardım yumurtlamamı ama 17.gün pik başladı 19.güne kadar devam etti, 20.gün çatladı. Bolca değerlendirdim bu 4.ay denemem umarım tutarO zaman bugün çatlamadan sonraki 3. günündü. En erken 15-16 Ağustos tarihlerinde test yapabilirsin canım. Zannediyorum ki geç yumurtlama Bat'ını kaydırmış olabilir. HAdi inşallah güzel haber alalıms enden de![]()
Bu arada ilk defa yumurtlama testi yaptım 3 gün pik çıkaması sıkıntı olmaz dimi? Ben bolca değerlendirdim şu an belirtiler olmaz ama bel ağrısı hafif göğüs sızısı ve beyaz kremsi akıntı var 2 gündür.O zaman bugün çatlamadan sonraki 3. günündü. En erken 15-16 Ağustos tarihlerinde test yapabilirsin canım. Zannediyorum ki geç yumurtlama Bat'ını kaydırmış olabilir. HAdi inşallah güzel haber alalıms enden de![]()
Ayni bizim gibi iradeli kız maşAllahOff ben hiç sevmiyorum öyle konuşmaları. Aslında iyi niyetliler belki ama her defasında maruz kalmak çok yıkıcı oluyor. Allah kolaylık versin kuzum ya. Umarım mucizen seninledir. Hiç test de yapmadın, dayanıyorsun valla iyi.
Yok canım sıkıntı olmazBu arada ilk defa yumurtlama testi yaptım 3 gün pik çıkaması sıkıntı olmaz dimi? Ben bolca değerlendirdim şu an belirtiler olmaz ama bel ağrısı hafif göğüs sızısı ve beyaz kremsi akıntı var 2 gündür.
Ayy hadi inşAllahAşkolarım doktora geldim sonuclar için, elime de sperm testini almıştım gördü o ne dedi. Sperm testi demiştiniz ya onu getirdim dedim. “Ya ben onu olsa iyi olur anlamında dedim” dedi.hadi canım sen de.
Aldı baktı iyi gayet dedi. Benim değerlerim de iyiymiş söyledi. Sen ilk gebeliğini de mi klomenle kaldın dedi. Hayır hocam dedim . Prolaktin bir tık yüksekti dostinex ve Progestan kullandığım ay hamile kaldım o zaman da 15 ay sebepsiz olmamıştı her şey temizdi dedim. Klomen yazdı 5 gün içereceksin bitince 4 gün sonra geleceksin dedi. Yarın klomene başlıyorum inşallah bu ay o ay olur
@Papatyamaviss A Afratafrac @melisaa93 @melegim can @Safransari
IADK
edahandro @cnlrm @tweeetyyy @beyons @zynocann C Conqueror123
Merhaba benimde 4. Günüm ve bende de bel kasık ağrısı şişkinlik ve gaz var bir de dediğiniz gibi kremsi akıntıBu arada ilk defa yumurtlama testi yaptım 3 gün pik çıkaması sıkıntı olmaz dimi? Ben bolca değerlendirdim şu an belirtiler olmaz ama bel ağrısı hafif göğüs sızısı ve beyaz kremsi akıntı var 2 gündür.
Yanlış kişiyi etiketledin canım A Afratafrac bu arkadaşımızi etiketle senBeni de alır mısınız
Son adet tarihim: 16 temmuz
Bat: 13 ağustos
Ama geç yumurtlamam oldu 3 gün pozitif çıktı ovülasyon testim çatlama 4 ağustosta oldu, sanırım 3 ağustosta yumurtlamam.
Hadi bakalım inşallahMerhaba benimde 4. Günüm ve bende de bel kasık ağrısı şişkinlik ve gaz var bir de dediğiniz gibi kremsi akıntı
Canım bende 150 lik kullanıyorum depremlerde alamadım yanıma ve hastanelik oldum Vertigom yüzünden bence aksatmamalısın bir gün bile çok önemli psikolojiyi etkiliyor...Ben 2 günlüğüne babamlara geldim. Düğün var yineAma gelirken tiroid ilacımı ve folik asitimi almamışım. Aldım diye hatırlıyorum ama galiba çantada bişey ararken kenara koydum öyle kaldı
25lik kullanıyordum. Bunun yerine ne koyabilirim? Hapın yerini tutmaz ama. Çok zararı olur mu acaba 2 günde![]()