Kızlar mesajlarınızı okudum suan aklim negatife odaklandığı için yazamamıştım. Gerçekten umut oldunuz ben de 37 yaşındayım ve çok geç kaldığımı düşünüyordum hep çok üzülüyordum ben 2 yıldır uğraşıyorum 2 kere doğal yolla gebe kaldım ilki trizomi sebebiyle 12 haftada aldırmak zorunda kaldık ikincisi 9 haftalikken kalbi durdu. 7-8 ay bekledik kendiliğinden olsun diye olmayınca tüp bebeğe başladık ilk denemede yumurta 1 tane çıktı o da yarı dolu olduğu için döllenmedi bile 2. Deneme bu denememiz yine 1 yumurta bu sefer döllenme oldu ve transfer oldu diye seviniyorduk ben tutar diye umut ediyordum ama erken gebelik testi negatif çıkınca her şey yine üstüme çöktü. Yaşımı da dert ediyordum ne zaman doğacak ne zan büyüyecek 2. Ne zaman yapacağım vs diye.Bak o konuda çok haklısın kuzum, belki bebişlerimiz bize bu yaşlarda uzzuunn kalmış gibi hissettirir
Cnm benim sen güçlü ol ne var ki yaşında ben 45 yaşındayım ve şimdiye kadar okadar çok cabaladimki bende ikitane kaybettim şimdi bununla birlikte 5ci denemem tabi aşılamayı saymıyorum bile ve buda negatif artık son birkez daha diyorum deneyeyim umut işte bu yüzden yazmak istedim beni düşün ve şükret cnm senin yaşında olabilseydim keşke şükret sabret dua et Allahım yar ve yardımcımız olsunKızlar mesajlarınızı okudum suan aklim negatife odaklandığı için yazamamıştım. Gerçekten umut oldunuz ben de 37 yaşındayım ve çok geç kaldığımı düşünüyordum hep çok üzülüyordum ben 2 yıldır uğraşıyorum 2 kere doğal yolla gebe kaldım ilki trizomi sebebiyle 12 haftada aldırmak zorunda kaldık ikincisi 9 haftalikken kalbi durdu. 7-8 ay bekledik kendiliğinden olsun diye olmayınca tüp bebeğe başladık ilk denemede yumurta 1 tane çıktı o da yarı dolu olduğu için döllenmedi bile 2. Deneme bu denememiz yine 1 yumurta bu sefer döllenme oldu ve transfer oldu diye seviniyorduk ben tutar diye umut ediyordum ama erken gebelik testi negatif çıkınca her şey yine üstüme çöktü. Yaşımı da dert ediyordum ne zaman doğacak ne zan büyüyecek 2. Ne zaman yapacağım vs diye.
Sizinle konuşmak hakikaten umut verici, ne bileyim etrafımda hiç istemeden çocuk sahibi olan o kadar çok arkadaşım var ki Allah’a ostan asla etmek istemiyorum ama neden biz bunlarda uğraşmak zorunda kalıyoruz diyorum bazen. Keşke 28 yaşında yumurtalarımı dondursaydim diyorum keşke daha erken evlenseydim diyorum. Keşke evlendiğimde hiç beklemeseydim diyorum. Diyorum da diyorum işte. Şimdi yine her şeye sil baştan başlamak korkutuyor beni. O gücü kendimde bir şekilde bulmak zorundayım biliyorum insanlar yıllarca deniyor farkındayım. Ama o kadar guclu muyum göreceğiz. Yazmak istedim.
Benim test günüm geçti canım 29 Ağustos kese gorecez nasip ederseCnm test gününe kadar sakinkendini riske atma inan yasak senin doktor ne cins anlayamadim
Canım Allah en kısa zamanda sana da evlat sahibi olmayı nasip etsin hepimize deCnm benim sen güçlü ol ne var ki yaşında ben 45 yaşındayım ve şimdiye kadar okadar çok cabaladimki bende ikitane kaybettim şimdi bununla birlikte 5ci denemem tabi aşılamayı saymıyorum bile ve buda negatif artık son birkez daha diyorum deneyeyim umut işte bu yüzden yazmak istedim beni düşün ve şükret cnm senin yaşında olabilseydim keşke şükret sabret dua et Allahım yar ve yardımcımız olsun
İşte bu yürü bitanem dualarım bizimleCanım Allah en kısa zamanda sana da evlat sahibi olmayı nasip etsin hepimize degerçekten bu yolda emek harcayan herkesin çabasını boşa çıkarmasın. Evet biliyorum farkındayım sanırım çok heveslenmiştim o sebeple biraz dağıldım en kısa sürede toparlanıp yola devam etmek gerek çok teşekkür ederim.
Aaa bana transfer hazırlığına baslarkn bile yasak koydu pozitif oluncada yasak dedi keseyi görmeye gidince bidHa sorcam ama ilk üc ay yine yasak die biliyorumKızlar bize Dr transferden iki gün sonra cinsel ilişki yasağıniz kalkıyor demişlerdi burdaki yorumlara bakıyorum herkese nerdeyse yasak denilmiş bu doktorlar neden aynı dilden konusmuyor anlamıyorum..
ekledimmm :))Canımm transfer tarihim 7 Ağutos 9. Gün 16 Ağustos kanda pozitif benide eklermisin
evettt tabikii :) sonuç tarihini yazarsan sevinirim :)Ben de ama benim henüz 5.günüm girebiliyor muyum
Benım de oyle bulantım gitti basım donuyor sadece agrım cok az varGünaydın kızlargebeliği öğrendikten sonra belirtileri azalan oldu mu?Yoğun yaşadığım kasık ağrılarım artık yok denecek kadar azaldı normal bir durum mu acaba
eklerim tabikiBenide eklermisin canım
ekledim moralinizi bozmayın lütfen bol bol dua :)Benim de yaşım 39 8 Ağustos transferim 2. Kan testim sınırlar içinde olsa da düşük geldi ama sonuç olarak benimde pozitif listeye ekleyebilirsiniz. Azcık moralim yerine gelsin bari 9. Gün 144 11. Gün 245
ekledim çokk şükürrr26 yaş transfer tarihi 2 Ağustos sonuç pozitif bugün keseyi gördük şükür.
Teşekkür ederimekledim moralinizi bozmayın lütfen bol bol dua :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?