- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #1.881
Merhaba benımde 6+1 dün doktora gittik kesemizi gördük bebişte nokta kadardıı 2 hafta sonra tekrar istedi gitmemizi görcezz net bebişkoyu inşallahhhben sampuan dus jeli rollon bunları degiştirdim :) şampuan ve duş jelinde dalana geçtim doğal içerikli oldugu içinn roll on da siveron aldımm memnunum şimdilik
Hayır sadece çok fazla yüz serumu kullanıyordum ,onları bıraktım.zaten kullandığım marka da gebelikte kullanmayın demiş.Makyaj malzemelerim aynı duruyor .Siz değiştirecek misiniz?Makyaj malzemenizi vs değiştirdiniz miii
Sağolun Allah razı olsun.Hepimşz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah430 DEĞERLE İKİZ SANMIYORUM. MUHTELEM TEK BEBİŞ HAYIRLI OLSUN. :)
Sağolun Allah razı olsun.Hepimşz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
BU BİLGİLERİ GRUBU KURAN KİŞİLERMİ EKLEYEBİLİYIR PROFİLE ? BENDE BUGÜN BAKTIM BULAMADIM :) GERÇİ DAHA 4+2 BENİMcanım bilgilerini alalım tablomuza ekleyelım seni de :)
Son adet tarihi
Beklenen dogum tarihi
Görüldüyse kese görme haftası
BU BİLGİLERİ GRUBU KURAN KİŞİLERMİ EKLEYEBİLİYIR PROFİLE ? BENDE BUGÜN BAKTIM BULAMADIM :) GERÇİ DAHA 4+2 BENİM
28 yaşCanım bilgilerini yazarsan seni de ekleyelım tablomuza
Son adet tarihi
Beklenen dogum tarihi
Görüldüyse kese görme haftası(sende 6+1 zaten okudum :) :)
YAAA CANIM BENİM DUYGULANDIM VALLA :)Aşkooo sen yaz ben sana kurban olurum hemen eklerim hemen ışık hızında :)
Yokk bende düşünmüyorumm ya o kadarınıHayır sadece çok fazla yüz serumu kullanıyordum ,onları bıraktım.zaten kullandığım marka da gebelikte kullanmayın demiş.Makyaj malzemelerim aynı duruyor .Siz değiştirecek misiniz?
YAAA CANIM BENİM DUYGULANDIM VALLA :)
YAŞ 39
İLK ÇOCUK
07.11.2022 SON REGLİ
14.07.2023
İSTANBUL
KESE İÇİN 6 HAFTADA GİDİCEM CANIM
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
VALLA HEP İMRENİRDİM GEBELİK BİLGİLERİ YAZANLARI. TABİKİ YAZACAĞIM O GÜN HEMEN ÇOK SAĞOL.Mutlu edebildiysem ne mutlu banaKeseyi görünce de beni etiketle yazalım haftasını annesi
Benim avuç avuç dökülüyor.Duşta ayrııııı tararken ayrııııı.Tüm kıyafetlerim ,full saç.artık balıksırtı örüp geziyorum sağa sola dökülmesin diyeAy saçlarım çok aşırı dökülüyor yaa sizdede var mı bu problem
4+2 ŞUAN GÖRÜNCE YAZARIM YİNE TABİKİMutlu edebildiysem ne mutlu banaKeseyi görünce de beni etiketle yazalım haftasını annesi
Allah tüm imrendiklerini versin sana kuzum , amiinnVALLA HEP İMRENİRDİM GEBELİK BİLGİLERİ YAZANLARI. TABİKİ YAZACAĞIM O GÜN HEMEN ÇOK SAĞOL.
4+4 de vajinal gördükA Acemianne42 keseyi kaç günlükken görüştünüz canım??
Ben korkuyorum biraz vajinalden zorluğu oldu mu acaba4+4 de vajinal gördük
Kuzum aslında hiçbir zorlugu yok, cihaz boyutu falan hiç sıkıntı yapacağın türde değil sadece ben utanıyorun doktor bile olsaBen korkuyorum biraz vajinalden zorluğu oldu mu acaba
Sizin kaçıncı haftanız pekiBenim avuç avuç dökülüyor.Duşta ayrııııı tararken ayrııııı.Tüm kıyafetlerim ,full saç.artık balıksırtı örüp geziyorum sağa sola dökülmesin diye