- 28 Şubat 2022
- 211
- 349
-
- Konu Sahibi ffestinalente
Ayy hadi bakalım haber ver bana daBenim pazartesi 57 , cuma 609 çıkmıştı
Doktor salı gel dedi yarın gidicem kontrole kese görünecek mi diye bakacağız henüz görünmemişti cuma günü
Öyle değişik bir ağrı ki sanki gaz sancısı gibi bir şeyler batıyor tek taraflı ara ara belime de vuruyor hatta gece ilk defa bu kadar uzun ve çok yoğun ağrılarım olduBenim ilk oğlumda 5. aya kadar agrıdı :) doktora her giitiğimde sordum benim agrım var normal mi diye. normaaaal dedi gönderdi , gerçekten normalmiş
Benim doktor sağlıklı artmış dedi acaba düsük olmasındansa yüksek olmasını sorun görmüyorlar mı valla aşırı tane tane açıklatacak doktor da bulamadımB BuffalososEsveed betalarınız biraz hızlı yükselmemiş mi :) iki günde bir iki katı diyorlar ya şaşırdım hep yüksek söylüyr herkes
Öyle değişik bir ağrı ki sanki gaz sancısı gibi bir şeyler batıyor tek taraflı ara ara belime de vuruyor hatta gece ilk defa bu kadar uzun ve çok yoğun ağrılarım oldumaşallah Susam tanesi kadar ama yaptığı etkilere bak vücudumuzda bunlar daha tohumken böyle doğduktan sonra düşünemiyorum
Hızlı yükselmesi bi sorun çıkartır mı acaba , bana da biraz hızlı yükseliyor gibi geldi ama yükseliyor diye kötü düşünmedimB BuffalososEsveed betalarınız biraz hızlı yükselmemiş mi :) iki günde bir iki katı diyorlar ya şaşırdım hep yüksek söylüyr herkes
Benim bi arkadaşımın bi anda 700 e çıkmıştı.çoğul gebelik olabilir demişti doktor.sizin olabilir mi böyle bişeyHızlı yükselmesi bi sorun çıkartır mı acaba , bana da biraz hızlı yükseliyor gibi geldi ama yükseliyor diye kötü düşünmedim
Pek zannetmiyorum ama hayırlısı olsun benim de ikizim var eğer çocuğum da ikiz falan olursa çok güzel olurBenim bi arkadaşımın bi anda 700 e çıkmıştı.çoğul gebelik olabilir demişti doktor.sizin olabilir mi böyle bişey
Hoşgeldin canımm kontrolden sonra yaz mutlaka merak ettimMerhaba bende aranıza katılıyorum :) bugün kontrolüm var doktorum keseyi görebiliriz belki dedi 4+4 bugün
Benim doktor sağlıklı artmış dedi acaba düsük olmasındansa yüksek olmasını sorun görmüyorlar mı valla aşırı tane tane açıklatacak doktor da bulamadımsadece normal dedi her güne 2 kat artmış gibi olmuş böyle nerdeyse evet
Hızlı yükselmesi bi sorun çıkartır mı acaba , bana da biraz hızlı yükseliyor gibi geldi ama yükseliyor diye kötü düşünmedim
Tebriklerr güzel haberlerle gelin inşallahMerhaba bende aranıza katılıyorum :) bugün kontrolüm var doktorum keseyi görebiliriz belki dedi 4+4 bugün
Sizinle aynı gün gözüküyor doğumumuz :)Benim hic belirtim yok sadece dokununca goguslerim aciyor kasik agrimda cok az oldu gecti betayi görmesem hamileyim demem yani
İnşallahTebriklerr güzel haberlerle gelin inşallah
Yaa ne güzel insallah sağ salim kucagımıza alalımSizinle aynı gün gözüküyor doğumumuz :)
Çıkmaz çıkmaz inşallahBugun de beta kontrolum var en son 4 gün once baktilar 173dü bugun en az 700 olmasi lazim çok merak ediyorum ya insallah bi sorun cikmaz