2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Benim ilk oğlumda 5. aya kadar agrıdı :) doktora her giitiğimde sordum benim agrım var normal mi diye. normaaaal dedi gönderdi , gerçekten normalmiş
Öyle değişik bir ağrı ki sanki gaz sancısı gibi bir şeyler batıyor tek taraflı ara ara belime de vuruyor hatta gece ilk defa bu kadar uzun ve çok yoğun ağrılarım oldu maşallah Susam tanesi kadar ama yaptığı etkilere bak vücudumuzda bunlar daha tohumken böyle doğduktan sonra düşünemiyorum

B Buffalosos Esveed betalarınız biraz hızlı yükselmemiş mi :) iki günde bir iki katı diyorlar ya şaşırdım hep yüksek söylüyr herkes
Benim doktor sağlıklı artmış dedi acaba düsük olmasındansa yüksek olmasını sorun görmüyorlar mı valla aşırı tane tane açıklatacak doktor da bulamadım sadece normal dedi her güne 2 kat artmış gibi olmuş böyle nerdeyse evet

Dünyayı tersten görüyorsunuz

Hızlı yükselmesi bi sorun çıkartır mı acaba , bana da biraz hızlı yükseliyor gibi geldi ama yükseliyor diye kötü düşünmedim
Benim bi arkadaşımın bi anda 700 e çıkmıştı.çoğul gebelik olabilir demişti doktor.sizin olabilir mi böyle bişey

Çoğul gebelik olabilir evet ailede de varmış , sen kontrolüne gidip iyi şeyler duyduysan bişey diyemem canım belki bazılarında hergün iki kat artıyormuş bu beta kişiye göre de değişiyor ya ondandır heralde...

Hızlı yükselmesi bi sorun çıkartır mı acaba , bana da biraz hızlı yükseliyor gibi geldi ama yükseliyor diye kötü düşünmedim

Bugun de beta kontrolum var en son 4 gün once baktilar 173dü bugun en az 700 olmasi lazim çok merak ediyorum ya insallah bi sorun cikmaz
Çıkmaz çıkmaz inşallah Benim ayın 21nde beta değerim 317, 23nde 817 idi galiba ondan kese görebilir dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…