- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 37.998
-
- Konu Sahibi ffestinalente
Bende hamile olduğumu bilmeden alkol almıştım geçen haftaBende henüz duygu değişimi olmadı ama kalp atışını duyana kadar bana rahat yokbu ay 3 doktor yumurtan bu boydayken 10 yılda hamile kalamazsın falan deyip beni çökertmişlerdi ve bu ay olmayacak diye röntgene girdim birde alkol kullandım fakat gebeymişim.... Kötüyü çağırmak istemiyorum ama baya baya korkuyorum Allahın izniyle sağlıkla geçse şu günler
Valla ayni seyi bende yaptim geçen hafta ama bisey olcagını sanmiyorum yaBende hamile olduğumu bilmeden alkol almıştım geçen hafta
Benim de daha kese görünmedi panik oluyorum ama bi tarafım da bekle diyor
İyiye odaklanın YouTube dan hamilelik meditasyonu yapın o kadar iyi geliyor ki , bi de konuşun onunla artık onun ruhu var oldu sizinle sizi duyuyor
Okuyunca gözlerim dolduBende hamile olduğumu bilmeden alkol almıştım geçen hafta
Benim de daha kese görünmedi panik oluyorum ama bi tarafım da bekle diyor
İyiye odaklanın YouTube dan hamilelik meditasyonu yapın o kadar iyi geliyor ki , bi de konuşun onunla artık onun ruhu var oldu sizinle sizi duyuyor
Günaydınn musmutlu, güzel haberlere kavuştuğumuz haftalarımız olsun inşallahhGünaydın güzel anneler, kasıklarım ağrıyor ,ay hayırlısıyla şu ağrılı günler bir gecseydi
Günaydın kızlarrbugün 4+5 olduk hayırlısıyla cumartesi doktor randevum var ama içim içimi yiyor. Ya kese gözükmezse ya dış gebelikse diye çok korkuyorum sizde durumlar nasıl? Kasık ağrınız oluyo mu benim sol kasığım ağrıyo sürekli
Dün baktırdığımda 883 dü cumartesiye kadar 3 bin olur diye düşünüyorumoluyor ben de öyleyim cnm kaslar baglar geriliyor normal.Beta yeterince yükselmediyse göremeyebilir korkma hiç kuzum ama idrara sıkışık gitmeyi unutmayın , rahmi daha rahat görür öyle olunca
Ah ah hepimizDün baktırdığımda 883 dü cumartesiye kadar 3 bin olur diye düşünüyorum
Bi keseyi görsem bide kalp atışını duysam o kadar çok rahatlicam ki anlatamam
Dün baktırdığımda 883 dü cumartesiye kadar 3 bin olur diye düşünüyorum
Bi keseyi görsem bide kalp atışını duysam o kadar çok rahatlicam ki anlatamam
Ah ah hepimizama duyucaz inşallah tez vakitte içinizi ferah tutun gözükücek inşallahh sizin yine iyi az kalmış beni haftaya pazartesi çağırdı ama çalıştığım için mecburen haftaya cumartesi gidicem nasıl dayanıcam bakalım
24 kasımda benim de 63 dü değerimSizin yine iyiymiş :) 24 ünde baktırdım 56 ydı :) bu perşembe yeniden yaptırıcam kan testi ona göre randevu alacağım, herhalde önümüzdeki hafta iyice yükselmiş olur kese görünür diye düşünüyorum Allahın izniyle. Şu anda kaset testle takip ediyorum koyulaşmayı :)
24 kasımda benim de 63 dü değerimbence sizinde benim kadar olmuştur
Rabbim sonunu güzel etsinde biz bekleyelimİnşallah duyucaz inanıyorum günler geçmek bilmiyo vallahi size hiç geçmez şimdi
Rabbim sonunu güzel etsinde biz bekleyelim
Günaydın aynıyız 4+5 oldumGünaydın kızlarrbugün 4+5 olduk hayırlısıyla cumartesi doktor randevum var ama içim içimi yiyor. Ya kese gözükmezse ya dış gebelikse diye çok korkuyorum sizde durumlar nasıl? Kasık ağrınız oluyo mu benim sol kasığım ağrıyo sürekli
Evet benim de adet ağrısı gibi değilGünaydın aynıyız 4+5 oldum
Dün gece sabaha kadar sol kasığım battı ağrıdı adet ağrısı gibi değildi ama çok değişikti benimde demek ki normal
GünaydınGünaydın güzel anneler, kasıklarım ağrıyor ,ay hayırlısıyla şu ağrılı günler bir gecseydi
Günaydın aynıyız 4+5 oldum
Dün gece sabaha kadar sol kasığım battı ağrıdı adet ağrısı gibi değildi ama çok değişikti benimde demek ki normal
Benim pazartesi 57 , cuma 609 çıkmıştıEvet benim de adet ağrısı gibi değilsizinle haftamızın günümüzün aynı olması çok iyi sizin doktor randevunuz ne zaman acaba beta değerleriniz kaç