2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kızlar ben o anneşik duygusuna henüz giremedim. Aranızda benim gibi olan var mı? Hbir mutluluk heyecan yok varsa yoksa kaygı
Benim planlı bir gebelik değildi.Ben istiyordum ama eşim daha vakti var diyordu nasıl bakarız,ne yaparız,yeter mi ,nasıl büyütürüz soruları vardı.Ama ben duyduğum andan beri tam anlamıyla anne gibi hissediyorum.Yengeç burcuyum ya ondan galiba 🥹🫠

Valla beklerim ne zaman gelirsen Kayseri'ye kapım açık 😍 ne güzel bebişlerde aynı yaşta olacaklar senin 2 oğlun daha vardı dimi😇
Ay inşallah ben de beklerim , kimin yolu nereye düşer belli olmaz Adana da işin olursa mutlaka beklerim 🤭 evet iki abisi olacak sipanin 🤭

Benim planlı bir gebelik değildi.Ben istiyordum ama eşim daha vakti var diyordu nasıl bakarız,ne yaparız,yeter mi ,nasıl büyütürüz soruları vardı.Ama ben duyduğum andan beri tam anlamıyla anne gibi hissediyorum.Yengeç burcuyum ya ondan galiba 🥹🫠
Bizim de öyle değildi eşim cekimserdi. Hatta söyleniyordu falan, bugün keseyi görünce her arayana 3. Geliyor deyip durdu 🤭 çocuk iyidir çocuk candır bilmem ne 😂 o da yengeç 😂

Ay inşallah ben de beklerim , kimin yolu nereye düşer belli olmaz Adana da işin olursa mutlaka beklerim 🤭 evet iki abisi olacak sipanin 🤭

Bizim de öyle değildi eşim cekimserdi. Hatta söyleniyordu falan, bugün keseyi görünce her arayana 3. Geliyor deyip durdu 🤭 çocuk iyidir çocuk candır bilmem ne 😂 o da yengeç 😂
Benim eşimde yaza yapalım çocuk diyordu işi yoğun biraz saatleri düzenlemek için ama hamilelik testini gördüğünde bir anda iyi oldu erkenden yaptık diyo 🤣 artılarını sayıp duruyo herkese şimdi

Ben iki gündür tursu suyu ama boyle aklima bile geldikce agzimi sulandircak sekilde ictikce iciyorum mideme dokuncak 😂
ben nedense hamile oldugumu ogrendgmden beri tatli istegim sifirlandi. normalde paketli cikolata va bayilirim ama kesildi o istek. acili ekşi seyler istiyoorum😊😊

Eşler genelde bi çekimser oluyor galiba .Benimki oğlak 😢Bir de ilk olunca herkes ne yapacağını bilemez bir halde kalakalıyor 😀 ben bi de keseyi görürsem beni kimse tutamaz hahahahah 😀

Benim eşimde yaza yapalım çocuk diyordu işi yoğun biraz saatleri düzenlemek için ama hamilelik testini gördüğünde bir anda iyi oldu erkenden yaptık diyo 🤣 artılarını sayıp duruyo herkese şimdi
Benimki yaza bile demiyordu hahahahah 😀

Ya düşün benimkine soruyorlar istediğinizi bilmiyordum istiyor muydunuz diyorlar. İstiyorduk da diyor zaman biraz öne gelmiş oldu diyor 😂

Eşler genelde bi çekimser oluyor galiba .Benimki oğlak 😢Bir de ilk olunca herkes ne yapacağını bilemez bir halde kalakalıyor 😀 ben bi de keseyi görürsem beni kimse tutamaz hahahahah 😀
Oğlak erklerinden çok iyi baba oluyor genelde 🤗🤗 bebiş doğsun gör bak

bende 2 yillik evliyim cocuk konusunda cok kararsizdm esim hep.istiyodu ben bu kdr erteleyebildm😊 ama.ogrendgm gunden beri annelik rolune burundm sanki balik burcuyum bende 🤓🤓

X