- 4 Temmuz 2013
- 5.187
- 12.264
- Konu Sahibi ffestinalente
Kim bilir belki bir gün sana çaya gelirim
Bende orada oturuyordum tam pazar yeri çok çok yakın bana aaayyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende orada oturuyordum tam pazar yeri çok çok yakın bana aaayyy
Valla beklerim ne zaman gelirsen Kayseri'ye kapım açık ne güzel bebişlerde aynı yaşta olacaklar senin 2 oğlun daha vardı dimiKim bilir belki bir gün sana çaya gelirim
Benim planlı bir gebelik değildi.Ben istiyordum ama eşim daha vakti var diyordu nasıl bakarız,ne yaparız,yeter mi ,nasıl büyütürüz soruları vardı.Ama ben duyduğum andan beri tam anlamıyla anne gibi hissediyorum.Yengeç burcuyum ya ondan galibaKızlar ben o anneşik duygusuna henüz giremedim. Aranızda benim gibi olan var mı? Hbir mutluluk heyecan yok varsa yoksa kaygı
erken onun için 2000 ya da 2500 beta hgc görünür diye biliyorumTeşekkürler ama ultrasonda görünmedi hiç doktorum tahlile göre çağıracağım dedi bekliyorum hayırlısı artık
Ay inşallah ben de beklerim , kimin yolu nereye düşer belli olmaz Adana da işin olursa mutlaka beklerim evet iki abisi olacak sipaninValla beklerim ne zaman gelirsen Kayseri'ye kapım açık ne güzel bebişlerde aynı yaşta olacaklar senin 2 oğlun daha vardı dimi
Bizim de öyle değildi eşim cekimserdi. Hatta söyleniyordu falan, bugün keseyi görünce her arayana 3. Geliyor deyip durdu çocuk iyidir çocuk candır bilmem ne o da yengeçBenim planlı bir gebelik değildi.Ben istiyordum ama eşim daha vakti var diyordu nasıl bakarız,ne yaparız,yeter mi ,nasıl büyütürüz soruları vardı.Ama ben duyduğum andan beri tam anlamıyla anne gibi hissediyorum.Yengeç burcuyum ya ondan galiba
Ben de artik gecmeyecegimKızlar aklıma geldi Avm de artık x ray cihazından geçmiyoruz dimi
benim canim siyah zeytib cekmisti sabah kokusu burnuma geldi yemedigim halde normaldeKizlar aseren canı bisey isteyen var mi
Benim eşimde yaza yapalım çocuk diyordu işi yoğun biraz saatleri düzenlemek için ama hamilelik testini gördüğünde bir anda iyi oldu erkenden yaptık diyo artılarını sayıp duruyo herkese şimdiAy inşallah ben de beklerim , kimin yolu nereye düşer belli olmaz Adana da işin olursa mutlaka beklerim evet iki abisi olacak sipanin
Bizim de öyle değildi eşim cekimserdi. Hatta söyleniyordu falan, bugün keseyi görünce her arayana 3. Geliyor deyip durdu çocuk iyidir çocuk candır bilmem ne o da yengeç
Ben iki gündür tursu suyu ama boyle aklima bile geldikce agzimi sulandircak sekilde ictikce iciyorum mideme dokuncakbenim canim siyah zeytib cekmisti sabah kokusu burnuma geldi yemedigim halde normalde
ben nedense hamile oldugumu ogrendgmden beri tatli istegim sifirlandi. normalde paketli cikolata va bayilirim ama kesildi o istek. acili ekşi seyler istiyoorumBen iki gündür tursu suyu ama boyle aklima bile geldikce agzimi sulandircak sekilde ictikce iciyorum mideme dokuncak
Ay inşallah ben de beklerim , kimin yolu nereye düşer belli olmaz Adana da işin olursa mutlaka beklerim evet iki abisi olacak sipanin
Bizim de öyle değildi eşim cekimserdi. Hatta söyleniyordu falan, bugün keseyi görünce her arayana 3. Geliyor deyip durdu çocuk iyidir çocuk candır bilmem ne o da yengeç
Ay kız geliyo galibaben nedense hamile oldugumu ogrendgmden beri tatli istegim sifirlandi. normalde paketli cikolata va bayilirim ama kesildi o istek. acili ekşi seyler istiyoorum
Benimki yaza bile demiyordu hahahahahBenim eşimde yaza yapalım çocuk diyordu işi yoğun biraz saatleri düzenlemek için ama hamilelik testini gördüğünde bir anda iyi oldu erkenden yaptık diyo artılarını sayıp duruyo herkese şimdi
Benim eşimde yaza yapalım çocuk diyordu işi yoğun biraz saatleri düzenlemek için ama hamilelik testini gördüğünde bir anda iyi oldu erkenden yaptık diyo artılarını sayıp duruyo herkese şimdi
Oğlak erklerinden çok iyi baba oluyor genelde bebiş doğsun gör bakEşler genelde bi çekimser oluyor galiba .Benimki oğlak Bir de ilk olunca herkes ne yapacağını bilemez bir halde kalakalıyor ben bi de keseyi görürsem beni kimse tutamaz hahahahah
Ay kız geliyo galiba
SatEvet kızlar an itibariyle topic sorumlusu ben olmaktayız ay inşallah becerebilirim tabloya ne ekliyoruz görüşleri alalım
bende 2 yillik evliyim cocuk konusunda cok kararsizdm esim hep.istiyodu ben bu kdr erteleyebildm ama.ogrendgm gunden beri annelik rolune burundm sanki balik burcuyum bendeBenim planlı bir gebelik değildi.Ben istiyordum ama eşim daha vakti var diyordu nasıl bakarız,ne yaparız,yeter mi ,nasıl büyütürüz soruları vardı.Ama ben duyduğum andan beri tam anlamıyla anne gibi hissediyorum.Yengeç burcuyum ya ondan galiba