- 2 Temmuz 2022
- 164
- 480
- 23
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #6.201
Kaçıncı haftandasın canım benim de aynı senin gibi Bir kutu bitene kadar kullanmayı düşünüyorum ama ben bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş çünküKızlar benim lekelerim falan oluyordu ilk tutunma haftalarında . Bebeği kalp atışını gördüm cuma günü çok az lekeler normal diyodu doktorum kalp atışını görmeden ilaç yazmıyorum demişti cuma günü lekem oluyor diyince progwstan yazdı . Ama benim cumadan beri hiç lekem olmuyor. Kullanmalımıyım napsam ?
HoşgeldinizMrb kızlar bende tüp Bebek ile hamileyim 5+3 oldum bugünen son HCG 1000 çıkınca doktorum 10 gün sonra muayene ye git dedi hafif bulantılar başladı iki gündür de sindirim sistemi kötü durumda hem ishal gibiyim hem kabız normal mi böyle olması inşallah sağlıkla ilerliyordur Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Merhaba son adet tarihiniz neydiProgestan başladık iki gündür kötü oldum perşembe kontrolüm var soracağım inşallah 6+0 bugün, sizin var mı bulantı
6+6 canım sen ?Kaçıncı haftandasın canım benim de aynı senin gibi Bir kutu bitene kadar kullanmayı düşünüyorum ama ben bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş çünkü
Fitil mi seninkide ? Ya şimdi lekem bitti bide ilaç yüzünden tekrar başlamasın hani durduk yere kullanmim dedimKaçıncı haftandasın canım benim de aynı senin gibi Bir kutu bitene kadar kullanmayı düşünüyorum ama ben bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş çünkü
benide eklermisinizDiğer bilgilerinizi de eklerseniz listeye ekleyelim sizi de :)
Son adet tarihi
Beklenen doğum tarihi
Yaşadığınız şehir
Doktorunuz
5+2 kese gördük 28 inde kalp atışı için gidicez@p
benide eklermisiniz
İlk bebek
Sat: 14.11.2022
Bdt: 21.08.2023
Bursa
Özlem Ballı
Canim doktora danisma imkanin varsa bi danis istersen. Sonra tekrar lekelenmen baslarsa neden kullanmadim diye kendini suclar misin kiKızlar benim lekelerim falan oluyordu ilk tutunma haftalarında . Bebeği kalp atışını gördüm cuma günü çok az lekeler normal diyodu doktorum kalp atışını görmeden ilaç yazmıyorum demişti cuma günü lekem oluyor diyince progwstan yazdı . Ama benim cumadan beri hiç lekem olmuyor. Kullanmalımıyım napsam ?
6+6 canım sen ?
7+4 benim fitil olarak kullan dedi bana da bi sonraki kontrolüm bir ay sonra o zamana kadar ilacım zaten bitmiş oluyor, sen yakın zamanda gideceksen eğer sor istersen canım dediğin gibi bi etkisi olurmu hiç bilmiyorum ben deFitil mi seninkide ? Ya şimdi lekem bitti bide ilaç yüzünden tekrar başlamasın hani durduk yere kullanmim dedim
Ben öyleyim çok yağlandıcildim berbat durumda sizdede oldumu daha 6 haftalığız bütün suratım sivilcelensi ergenliğimde bile ben sivilcelenmemiştim
Başıma geldiği için yazayım da siz de korkmayın Daha önce geçirildiyse bile pozitif çıkıyor. Ama igm negatif çıkarsa hiçbir sıkıntı yok demek. Pazar günü panikle ağlayarak doktorumu rahatsız ettim siz etmeyinkizlar günaydin benim bulanti esime gecti adam geceden beri bulanti yasiyorya bu arada sabah kahvalti delisi olan ben o kdr istahsizimki yulaf lapasi ve bir elma yedim sadece. yarin toxoplasma ve diger bikac test yaptircam. korkuyorum. cunku hamile kalmadan 1 ay once bagirsak enfejsiyonu gecirdk esimle. disarda kahvalti yaptgmz gununn sonrasnda olmustu 3 4 gun kusma ishal yasadik. ama onun sonrasnda son reglmi oldm ondan 1 ay sonra hamile.kaldm. bu toxoplasma testimi.yuksek cikarir mi endiseliyim...ve doktoruma bu durumdan bahsetmedm cunku bilmiyodum ne oldugunu bu testin
Hamilelikte cildin kötüleşmesini kız bebek habercisi olarak yorumlayan bir kocakarı inancı vardı bildiğim kadarıylacildim berbat durumda sizdede oldumu daha 6 haftalığız bütün suratım sivilcelensi ergenliğimde bile ben sivilcelenmemiştim
5 cm mi 5 mm mi canım ?Günaydın. 5+0 bugün 5 cmlik keseyi gördük şükür. 10 gün sonra da kalp atışışimdilik yolunda gidiyor. Önceki kayıplar nedeniyle aspirin ve progestan kullanacağım. Hepimiz için hayırlısını diliyorum
Vallaha icimden bir cinsiyet tahmiji yaptımBen öyleyim çok yağlandı
bazı inanışlara göre Kız bebek annesini güzelleştirir, erkek bebek çirkinleştirir derler bilemicem :)cildim berbat durumda sizdede oldumu daha 6 haftalığız bütün suratım sivilcelensi ergenliğimde bile ben sivilcelenmemiştim
ay oylemi cok sagolun bilgilendirdignz icinBaşıma geldiği için yazayım da siz de korkmayın Daha önce geçirildiyse bile pozitif çıkıyor. Ama igm negatif çıkarsa hiçbir sıkıntı yok demek. Pazar günü panikle ağlayarak doktorumu rahatsız ettim siz etmeyin
anladim canim cok sagol bilgilendirme icinToxoplazma az pişmiş et tavuk gibi yada çiğ ete dokunma yoluyla falan bulaşan bişey bildiğim kadarıyla canım bir de kedi köpeklerde falan oluyor endişe etme ben 5 senedir evimde kediyle yaşıyorum sokakta her gördüğüm kediyi resmen kucaklıyordum ama ne hikmetse kapmamışım hiççiğ tükettiğin birşey yoksa endişelenme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?