- 30 Haziran 2022
- 1.736
- 3.695
- 63
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #6.181
İnşallah canım ya nası kötüyüm anlatamamÜzülme canım ilk üç ay annenin depolarından besleniyor bebek diyolar zaten
Geçecek bu günler de inşallah
Şunu anladım anneler.. Ben sabah ne yesem yiyim tuzlu ekşi falan filan neyse artık ... Aç karnına kusmadıktan sonra kendime gelemiyorum. Midenix bulancak ama sabah kalkıp ilk işim kusmak oluyor ve beş dk sonra iyi oluyorum ve bütün işlerimi yapıyorum... Akşama kadar da yeşil elma ve ayvaya limon tuz atıyorum...
Yeni mi başladı sende bulantı Kaç haftalıksınİnşallah canım ya nası kötüyüm anlatamamkarnımın büyüyüp canımın yemek çektiği güzel günler gelsin hemen istiyorum
Yaş 41, 2. çocuk sat: 21.11.2022, bdt 28.08.2023 KayseriDiğer bilgilerinizi de eklerseniz listeye ekleyelim sizi de :)
Son adet tarihi
Beklenen doğum tarihi
Yaşadığınız şehir
Doktorunuz
Bebekten de olabilir. Bende önce tek seferlik ishal oldu, o günden beri de midem rahatsız. Tam bulantı diyemem ama midem ağzımda hissediyorum sürekli şişkinlik hiç geçmiyorBulantı bugun bende de var. Hastalandım mı bebekten mi bilemedim ama. Sabah ishaldim de kahve limon kesti şükür de. Bulantı devam ediyor.
Bebekten de olabilir. Bende önce tek seferlik ishal oldu, o günden beri de midem rahatsız. Tam bulantı diyemem ama midem ağzımda hissediyorum sürekli şişkinlik hiç geçmiyor
Progestan başladık iki gündür kötü oldum perşembe kontrolüm var soracağım inşallah 6+0 bugün, sizin var mı bulantıYeni mi başladı sende bulantı Kaç haftalıksın
Çok kötü olursan doktora git prilam yazar o iyiyimiş diye duydum
Yaş 41, 2. çocuk sat: 21.11.2022, bdt 28.08.2023 Kayseri
Mrb kızlar bende tüp Bebek ile hamileyim 5+3 oldum bugünen son HCG 1000 çıkınca doktorum 10 gün sonra muayene ye git dedi hafif bulantılar başladı iki gündür de sindirim sistemi kötü durumda hem ishal gibiyim hem kabız normal mi böyle olması inşallah sağlıkla ilerliyordur Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
İlk kontrol den sonra inşallah aranıza katılırım kuzumHoşgeldin hayırlı ugurlu olsun bebeğin cnm. İstediğin zaman ilk sayfadaki bilgileri paylaşırsan seni de tablomuza ekleyelim
Aynen en güzeli o bende öyle yapıyorum kusasim varsa bolca su içiyorum ki dahada migdem bulanıyor ve hemen çıkartıyorum sonrasında bir güzel yemek yiyorum mis küt yatıyorum sonra takii aksama yemekte fazla kaçırmazsam iyiyim gun iciŞunu anladım anneler.. Ben sabah ne yesem yiyim tuzlu ekşi falan filan neyse artık ... Aç karnına kusmadıktan sonra kendime gelemiyorum. Midenix bulancak ama sabah kalkıp ilk işim kusmak oluyor ve beş dk sonra iyi oluyorum ve bütün işlerimi yapıyorum... Akşama kadar da yeşil elma ve ayvaya limon tuz atıyorum...
cnm az onceki.msjimla onunla.ilgiliydi. bende hamile kalmadan once esimle ishal kusma yasadik bagirsak enfeksiyonu yada zehirlenme bilemiyoruz ama ishal kusma kramplar belirtilerimizdi bize kahve limon etki etmemisti hic. cok artarsa doktora gorunmende fayda var bi tahlil yaptirirsinBugune kdr hiç olmamıştı. Eşim de haftasonu böyleydi dedim acaba bir mikrop falan mı aldık.Bugünlük takipteyim artarsa yarın rapor alırım artık...
Toxoplazma az pişmiş et tavuk gibi yada çiğ ete dokunma yoluyla falan bulaşan bişey bildiğim kadarıyla canım bir de kedi köpeklerde falan oluyor endişe etme ben 5 senedir evimde kediyle yaşıyorum sokakta her gördüğüm kediyi resmen kucaklıyordum ama ne hikmetse kapmamışım hiçkizlar günaydin benim bulanti esime gecti adam geceden beri bulanti yasiyorya bu arada sabah kahvalti delisi olan ben o kdr istahsizimki yulaf lapasi ve bir elma yedim sadece. yarin toxoplasma ve diger bikac test yaptircam. korkuyorum. cunku hamile kalmadan 1 ay once bagirsak enfejsiyonu gecirdk esimle. disarda kahvalti yaptgmz gununn sonrasnda olmustu 3 4 gun kusma ishal yasadik. ama onun sonrasnda son reglmi oldm ondan 1 ay sonra hamile.kaldm. bu toxoplasma testimi.yuksek cikarir mi endiseliyim...ve doktoruma bu durumdan bahsetmedm cunku bilmiyodum ne oldugunu bu testin
Bende yok şuanlık çok şükürProgestan başladık iki gündür kötü oldum perşembe kontrolüm var soracağım inşallah 6+0 bugün, sizin var mı bulantı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?