2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Ay ben de daha önce kullandım tetagil hatta benimki tadını falan seviyordu niyeyse şimdi hiç pek bir şey yok elimde dişle ilgili diş macununa güvendim sanırım diş çıkarma döneminde rahatlatır yazıyor diye

Herkese selam..
Uzay anca uyudu.. Sizin bebelerdede var mı uykuya direnme?
Ve yemiyorda 10 kilo olamadık daha.
Denemediğim şeyler kalmadı. Koklayıp kafasını çeviriyor. Şehriye çorbası yiyor onuda 4 tatlı kaşığı ve sonrasında 5 gün birşey yemiyor.
Bu yeme işi beni çok üzüyor her gören bu çocuk çok zayıf diyor..
Hala gece çok sık uyanıyor.
Oyuncakları ile oynamıyor.

Uyku hiç düzelmedi sık uyanma aynı devam. Yemek olarak pilav makarna tarhana çorbasını bi sorunsuz içiyor diğer çorbaları isterse sebzenin hiçbir halini yemez hemen çıkarır her şeyi önce dilinin ucuyla tadar isterse yer
1 haftadır aşırı aşırı huysuz sürekli ağlıyor istediği şey olmayınca daha çok ağlıyor bir dakika yerinde durmaz oyuncakları sadece döker
her gittiğimiz ortamda Allah yardımcın olsun diyip uğurlanan bir anne oldum durumumuz kısaca bu

Benimki 9 bile olamadı, yeme içme bizde de sıkıntı maalesef sinirlerim yıprandı artık. Hele cumadan beri rezalet ötesi..

Bu arada hiç tv izletmeyen var mı nasıl başarıyorsunuz merak ediyorum gerçekten bizimkinde mi sorun var anlamıyorum
0 dk diyemem ama izletmiyorum, arada çok çok zorda kalırsam kitap okuma videosu açıyorum ona bakıyor 5-10 dk, bir de bir iki çocuk şarkısı klibi onları da hep aynılarını açıyorum.

Bu arada hiç tv izletmeyen var mı nasıl başarıyorsunuz merak ediyorum gerçekten bizimkinde mi sorun var anlamıyorum
Bizde de sorun 2 3 defa leo araba actim telefon getiriyor aç diye babası yakaladım yabancı müzik izletiyor ondada istedikleri olmayınca bağırıyor birde sorunumuz olan var mı banyo çok seviyordu 2 haftadır kriz gecirtiyor sürekli bagris aglama

Yalnız değilsin arkadaşım. Bulutta 10 kg olmadı daha zayıf diyen oluyor ama doktoru gayet sağlıklı diyor diyorum devamını getirmiyorlar neyseki. Kilosuna üzülmüyorum baştan beri tek önceliğim boyunun uzuyor olmasıydı çünkü. Doktoru da kendi yumruğu kadar yiyorsa dert etme diyor bende etmiyorum. Tabii ki demiri düşük çıktı ona biraz canım sıkıldı ama onun dışında pek dert etmiyorum demek ki yediği yetiyor. Birde emiyor ama artık doyurmuyordur tamamen duyusal olduğunu düşünüyorum.

Geceleri saat başı uyanıyoruz. Odasını ayırmadım 20-21 aylıkken buna yönelik adımlar atacağım 2-3 ayda ancak alışır oda en iyi ihtimalle en azından 2 yaşında ayırmış olurum diye umutlanıyorum ama pek planladığım şeyleri yapamadığım için oğluş kabul etmediği için ne olur ne biter bilmiyorum.

Sinir hali bebecikkende vardı şimdi de var. Arkadaşlarımla konuşuyoruz 2 yaş sendromonu anlatıyolar eee aynısı bizde de var diyorum. Daha erken diyorlar ama var yani. Geçen gün muz istedi. Soydum verdim ben nasıl soyarım diye yerden yere vurdu kendini. Soyulmamış verdim. Mundar etti muzu yiyeceğinden değildi zaten de işte paşabeyimizin gönlü olsun.

Oyuncak oynamama bizde de var ama bence bu normal. Ev eşyalarından kendisine oyuncak yapmaktan daha çok keyif alıyor. Onun dışında oyuncaklarına ilgili 3 bilemedin 5 dk. Sonra yüzüne bile bakmıyor. Yığınla kitap aldım buluta ilk alışverişlerimden ne heveslerle aldım. Hiçbirisinin yüzüne bakmıyor. Kitap sevmeyen bir bambam oldu kendisi anlamadım. Umarım yaşı gelmemiştir daha. Yaşı gelince sevecektir hdjdj

Kelimelerle de başımız dertte. Doğduğundan beri konuşacağım diye ağzım ayrıldı ama ney istediğim ölçüde bir kelimeydi, konuşmaydı yok. Ancak emir veriyor beden diliyle sizlerde kelime durumları nasıl?

İstedikleri olmayınca bizimkide çıldırıyor yeni moda çıkardı bir de ağlarken elini ağzına sokuyor iyice midesini bulandırıyor
ıh ıh diyerek her şeyi çözüyor ne gerek var kelimeye

Benim oğlan da bazı kelimeleri söylüyor bir müddet sonra onlar lafa kalkıyor kullanmıyor ah o emirler hiç bitmiyor

ıh ıh diyerek her şeyi çözüyor ne gerek var kelimeye

Çocuklarda haklı neden kendilerini yorsunlar ki diii mi ama

Benim oğlan da bazı kelimeleri söylüyor bir müddet sonra onlar lafa kalkıyor kullanmıyor ah o emirler hiç bitmiyor

Tek rafa kaldırmadığı kelimesi meme, methiyeler düzdü meme diye gerisi keyfi gelince gelmezse no asla söylemiyor anlamıyorum da öğrenmiyor mu yoksa beni mi kanırtıyor bilemiyorum

Tek rafa kaldırmadığı kelimesi meme, methiyeler düzdü meme diye gerisi keyfi gelince gelmezse no asla söylemiyor anlamıyorum da öğrenmiyor mu yoksa beni mi kanırtıyor bilemiyorum
Benimki yeni öğrendiklerini ilk benimle paylaşmıyor, babasına, anennesine gösteriyor yeni yeteneklerini. Resimli kitapları vardı bana göstermezdi sorunca şunu göster diye ben de öğrenmedi sanıyordum öğrenmiş ama benden gizlemiş

Merhaba kızlar nasılsınızzz bayadır giremedimmm derin kuştan cok fırsat kalmıyor maleseff kesınlıkle 2 yas sendromuna aıt ne varsa yasıyoruz galibaiştahımız malesef sıfır bi yoğurt yerdi önceden onu bile yemiyor artıkk bende kasmamaya calısıyorum yoksa üzülüyorum

Bizimki başlarda dede baba derdi artık herkese anne diyor ama tonlayarak babasına bağırarak anne diyor ama bugün deneme yaptım babaya bunu götür oğlum dedim babasına bırakıp geldi başka konuşma yok bagriyor sürekli ve çok yaramaz artık zapdedemiyoruz ortalığı inletiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…