2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Telefon olayına sinir oluyorum yanında ellemiyoruz sadece telefon çalınca bakıyoruz mesaj atıyoruz arada telefon istiyor vermeyince bagriyor apartman inletiyor
İşte biliniyor ondan bir şeyler izlenip görüldüğünü okadar alışık ki artık uyanınca kapıp getirdi bana çok durmayacada abisi babadır evdeyken genelde tvden acıtırırim alk baba açsınlar diyom ışık hızıyla gidiyo birde bir güzel izliyor anlatamam

Kızlar annem ameliyat olunca 1 gün şehir dışında kalmam gerekiyordu oğlumu babaannesine biraktim babası da yanında ama bana küstü kuzenime telefonda gülücükler saçıyor beni görünce surat asip kafasını çeviriyor 1 gün sonra akşam geldi hiç suratıma bakmadı hep başka şeylerle ilgilendi aradan 3 saat falan geçti uykusu geldi o zaman barıştı çok kötü oldum ise giderken sorun yok

Kızlar annem ameliyat olunca 1 gün şehir dışında kalmam gerekiyordu oğlumu babaannesine biraktim babası da yanında ama bana küstü kuzenime telefonda gülücükler saçıyor beni görünce surat asip kafasını çeviriyor 1 gün sonra akşam geldi hiç suratıma bakmadı hep başka şeylerle ilgilendi aradan 3 saat falan geçti uykusu geldi o zaman barıştı çok kötü oldum ise giderken sorun yok
Geçmiş olsun canım içgüdusel hazır değilmiştir sensiz kalmaya belki o gününe denk kalmıştır belki canım

Yemek zaten ayrı bi olay 😭 bugün derdi neyse 6 da kalktık ne uyudu ne yedi bi şey 1 e kadar. Keyfi de yok.
Kahvaltı bide bizde cok sıkıntı. Yumurta yıyordu artık ıstemıyo corba ıstemıyo çıkolata ekmek krem peynır sut toplarına dadandı. Daha konusma yı bılmeden ver, ac sureklı bunlara yoneldı. Market zrvkı bıle var aldıgı secılı urunlerı var yenı nesıl cok fena

Kahvaltı bide bizde cok sıkıntı. Yumurta yıyordu artık ıstemıyo corba ıstemıyo çıkolata ekmek krem peynır sut toplarına dadandı. Daha konusma yı bılmeden ver, ac sureklı bunlara yoneldı. Market zrvkı bıle var aldıgı secılı urunlerı var yenı nesıl cok fena
Versem benimki de hiç reddetmez paketli, şekerli goda ve boş ekmeği 🫥 yumurta ben de yediremiyorjm bayadır 😐

Back
Yukarı
X