Geceler olay, gündüzler de bizde böyle geçiyor ayrılık kaygısı mı ne yaşıyormuş, bilmem kaç hafta ayağı içindeymiş, falan filan
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kadınlar Kulübü'ne ücretsiz üye olmak için tıklayın...
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi ffestinalente
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İşte biliniyor ondan bir şeyler izlenip görüldüğünü okadar alışık ki artık uyanınca kapıp getirdi bana çok durmayacada abisi babadır evdeyken genelde tvden acıtırırim alk baba açsınlar diyom ışık hızıyla gidiyo birde bir güzel izliyor anlatamamTelefon olayına sinir oluyorum yanında ellemiyoruz sadece telefon çalınca bakıyoruz mesaj atıyoruz arada telefon istiyor vermeyince bagriyor apartman inletiyor
Geceler olay, gündüzler de bizde böyle geçiyor ayrılık kaygısı mı ne yaşıyormuş, bilmem kaç hafta ayağı içindeymiş, falan filan
Aynısı ni çok kez yaşadım ahahahhaha
2 defa sezeryan yapmış biri olacak
2 defa sezeryan yapmış biri olacak
güzel eleştiri olmuş
Kızlar annem ameliyat olunca 1 gün şehir dışında kalmam gerekiyordu oğlumu babaannesine biraktim babası da yanında ama bana küstü kuzenime telefonda gülücükler saçıyor beni görünce surat asip kafasını çeviriyor 1 gün sonra akşam geldi hiç suratıma bakmadı hep başka şeylerle ilgilendi aradan 3 saat falan geçti uykusu geldi o zaman barıştı çok kötü oldum ise giderken sorun yok
Buraya gırmeyelı uuzn zamn oldu.. Sıra da gelmıyorkı kosturmaktan. Uykusuzluk ıstahsızlık sınır bagırma hersey var. Dogdu dogalı sendromlu bunlar
Geçmiş olsun canım içgüdusel hazır değilmiştir sensiz kalmaya belki o gününe denk kalmıştır belki canımKızlar annem ameliyat olunca 1 gün şehir dışında kalmam gerekiyordu oğlumu babaannesine biraktim babası da yanında ama bana küstü kuzenime telefonda gülücükler saçıyor beni görünce surat asip kafasını çeviriyor 1 gün sonra akşam geldi hiç suratıma bakmadı hep başka şeylerle ilgilendi aradan 3 saat falan geçti uykusu geldi o zaman barıştı çok kötü oldum ise giderken sorun yok
Al bendende okadar okul o bu okullar açıldı açılalı hep hastayız ya iki hafta bi kaldık hasta olmadan ama öksürük vardı o sırada da vallahi nolcak böyle bakalımBuraya gırmeyelı uuzn zamn oldu.. Sıra da gelmıyorkı kosturmaktan. Uykusuzluk ıstahsızlık sınır bagırma hersey var. Dogdu dogalı sendromlu bunlar
Geçmiş olsun cnm gündüz sorunumuz yok çalışınca alıştı akşam ayrılmıyor bendenAl bendende okadar okul o bu okullar açıldı açılalı hep hastayız ya iki hafta bi kaldık hasta olmadan ama öksürük vardı o sırada da vallahi nolcak böyle bakalım
De gercı bn cozemedım hep bır uyku sorunu. Yememe sorunu da var. Olmadı bunlar gerı verelımYine bir uyku gerilemesi mi var bu civarda?
Yemek zaten ayrı bi olay bugün derdi neyse 6 da kalktık ne uyudu ne yedi bi şey 1 e kadar. Keyfi de yok.De gercı bn cozemedım hep bır uyku sorunu. Yememe sorunu da var. Olmadı bunlar gerı verelım
Hava bis sıcak bir soguk olmayan dengemiz de bozuldu nolcek bunlar boyleYemek zaten ayrı bi olay bugün derdi neyse 6 da kalktık ne uyudu ne yedi bi şey 1 e kadar. Keyfi de yok.
Kahvaltı bide bizde cok sıkıntı. Yumurta yıyordu artık ıstemıyo corba ıstemıyo çıkolata ekmek krem peynır sut toplarına dadandı. Daha konusma yı bılmeden ver, ac sureklı bunlara yoneldı. Market zrvkı bıle var aldıgı secılı urunlerı var yenı nesıl cok fenaYemek zaten ayrı bi olay bugün derdi neyse 6 da kalktık ne uyudu ne yedi bi şey 1 e kadar. Keyfi de yok.
Versem benimki de hiç reddetmez paketli, şekerli goda ve boş ekmeği yumurta ben de yediremiyorjm bayadırKahvaltı bide bizde cok sıkıntı. Yumurta yıyordu artık ıstemıyo corba ıstemıyo çıkolata ekmek krem peynır sut toplarına dadandı. Daha konusma yı bılmeden ver, ac sureklı bunlara yoneldı. Market zrvkı bıle var aldıgı secılı urunlerı var yenı nesıl cok fena
Yok bu 2023 luler olmadı var bunlarda bır terslık aksılıkVersem benimki de hiç reddetmez paketli, şekerli goda ve boş ekmeği yumurta ben de yediremiyorjm bayadır
3-4 gündür bizim de geceleri fena sürekli uyanıyor sabaha doğru uyanıp uyumamalar başladıYemek zaten ayrı bi olay bugün derdi neyse 6 da kalktık ne uyudu ne yedi bi şey 1 e kadar. Keyfi de yok.
Benimkinin derdi diş galiba..diğerlerinde bu kadar zor olmamıştı bu kez fena3-4 gündür bizim de geceleri fena sürekli uyanıyor sabaha doğru uyanıp uyumamalar başladı