- 17 Aralık 2016
- 3.297
- 5.937
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
- #62.161
Yalnız değilsin arkadaşım. Bulutta 10 kg olmadı daha zayıf diyen oluyor ama doktoru gayet sağlıklı diyor diyorum devamını getirmiyorlar neyseki. Kilosuna üzülmüyorum baştan beri tek önceliğim boyunun uzuyor olmasıydı çünkü. Doktoru da kendi yumruğu kadar yiyorsa dert etme diyor bende etmiyorum. Tabii ki demiri düşük çıktı ona biraz canım sıkıldı ama onun dışında pek dert etmiyorum demek ki yediği yetiyor. Birde emiyor ama artık doyurmuyordur tamamen duyusal olduğunu düşünüyorum.
Geceleri saat başı uyanıyoruz. Odasını ayırmadım 20-21 aylıkken buna yönelik adımlar atacağım 2-3 ayda ancak alışır oda en iyi ihtimalle en azından 2 yaşında ayırmış olurum diye umutlanıyorum ama pek planladığım şeyleri yapamadığım için oğluş kabul etmediği için ne olur ne biter bilmiyorum.
Sinir hali bebecikkende vardı şimdi de var. Arkadaşlarımla konuşuyoruz 2 yaş sendromonu anlatıyolar eee aynısı bizde de var diyorum. Daha erken diyorlar ama var yani. Geçen gün muz istedi. Soydum verdim ben nasıl soyarım diye yerden yere vurdu kendini. Soyulmamış verdim. Mundar etti muzu yiyeceğinden değildi zaten de işte paşabeyimizin gönlü olsun.
Oyuncak oynamama bizde de var ama bence bu normal. Ev eşyalarından kendisine oyuncak yapmaktan daha çok keyif alıyor. Onun dışında oyuncaklarına ilgili 3 bilemedin 5 dk. Sonra yüzüne bile bakmıyor. Yığınla kitap aldım buluta ilk alışverişlerimden ne heveslerle aldım. Hiçbirisinin yüzüne bakmıyor. Kitap sevmeyen bir bambam oldu kendisi anlamadım. Umarım yaşı gelmemiştir daha. Yaşı gelince sevecektir hdjdj
Kelimelerle de başımız dertte. Doğduğundan beri konuşacağım diye ağzım ayrıldı ama ney istediğim ölçüde bir kelimeydi, konuşmaydı yok. Ancak emir veriyor beden diliyle sizlerde kelime durumları nasıl?
Festimm valla benim ilki de böyle kolay bir bebek değildi ama Miray kuşum daha da zor bir bebek gibi geliyor yada 2 çocuk olunca benim tahammül daha az oluyor
En basit örnek ablası masasında ders yapıyor diye o da kalem defter istiyor, sonra ona verdiğimiz defteri beğenmeyip mutlaka ablasının kitabına yazacağım diye kendini sağa sola atıyor (ablası rahat ders yapsın diye ayrı odaya alıyoruz, ablasının olmadığının farkında ya gidiyor ablasının odasının kapısında kapıyı yumrukluyor) birde diyelim ki birşey istedi evde yada dışarıda dikkati dağılsın diye başka yere aldım diyelim örnek salonda birşey istedi ben onu oynayarak aldım mutfağa falan götürdüm unutsun diye bir hışım mutfaktan salona koşar adım geliyor onu geri istemeye devam ediyor....
Konuşma bizimki de herkese tane tane çok tatlı Baba diyor en güzel kelimesi o
Uykular yine düzgün değil eşim ne zaman düzelecek diyor vallaha ben tarih veremiyorum