- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.515
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #6.141
Vallahi canım ya sorma konu Bursa’dan açılınca anılar depreştiRedapp. Bu gece senin için anılar geçesi oldu arkadaşım
Tabi tabi bide arkadaşınızdır çoğu kişi ev ortamı gibi ay ne güzel maşallahEvet iyi oluyor gerçekten herşeyin elinin altında olması güzel birşey
Öyle gerçekten doktorumda çok tatlı bi kadınTabi tabi bide arkadaşınızdır çoğu kişi ev ortamı gibi ay ne güzel maşallah
Kim doktorunuz? Şuan için doktorumdan memnunum ama memnuniyet olan diğer doktorlarıda bilmek güzel oluyorÖyle gerçekten doktorumda çok tatlı bi kadın
Özlem ballı çok tatlı ve çok güzel ilgilenen bi doktor benim çalıştığım hastahanede diye demiyorum inanın hastalarıda çok memnunKim doktorunuz? Şuan için doktorumdan memnunum ama memnuniyet olan diğer doktorlarıda bilmek güzel oluyor
Bende hala karar veremedim hangi hastane hangi doktor diye bu cuma gitmeyi düşünüyorumBen esencan Hastanesine gidiyorum. Esenyurtta ama bayagı yakın Haramidere metrobüs durağına, fiyatı uygun ve ilgilenmleri iyi bencee
Ayyyy ne güzelll2017 mayıs haziran anneleri grubunda idim, yine hayırlısı ile aynı gruba denk geldik desene
Bende 2017 mayıs ve haziran ikisini de takip ediyordum, aslında haziran annesi olacaktım ama 31 mayıs annesi oldumBende hala karar veremedim hangi hastane hangi doktor diye bu cuma gitmeyi düşünüyorumhangi doktora gidiyorsun peki
Ayyyy ne güzelllisim hafızam yok ama pek hatırmalıyorum
Kızlar bugün felaketim bulantı kusmafeleğim şaştı resmen
Doktorlar daha iyi bilgilendirecktir inşallah yanılırım ama benim bildiğim beta değeri azalınca işler yolunda gitmiyor demek, vücut düşük yapmaya hazırlanıyor demek inşallah yanılıyorumdur (benim düşüklerim oldu ama beta değerine bakmamışlardı benim benim kalp atışları durmuştu ondan anlamışlardı, yanlış da biliyor olabilirim)Merhaba deneyimlerinize ihtiyacım var.
20 aralık 4982
25 aralık 3215
6 haftalık gebeyim ilk gebeliğim. 22 aralıkta doktor kontrolünde keseyi gördük hatta kalp atışı dinledik. Şimdi çok az kahverengi lekelenmem oldu diye acile geldik ve değerimin düştüğünü öğrendik. Bilgisi olanlar yazabilir mi korkuyorum bu tam olarak ne demek
Bebeğinize güç kuvvet versin Allahım. Doktorlar birşey dedi mi?Merhaba deneyimlerinize ihtiyacım var.
20 aralık 4982
25 aralık 3215
6 haftalık gebeyim ilk gebeliğim. 22 aralıkta doktor kontrolünde keseyi gördük hatta kalp atışı dinledik. Şimdi çok az kahverengi lekelenmem oldu diye acile geldik ve değerimin düştüğünü öğrendik. Bilgisi olanlar yazabilir mi korkuyorum bu tam olarak ne demek
Korkulacak birşey yok yarın kadın doğuma gel dediler prolutor diye bi iğne oldum şimdiBebeğinize güç kuvvet versin Allahım. Doktorlar birşey dedi mi?
Hah tamam o zaman strese girip onuda zorlamayın üzülmesin bebek desteğe ihtiyacı olabilir şuanda. Güzel güzel olumlamalar yapın bence iyi gelecektirKorkulacak birşey yok yarın kadın doğuma gel dediler prolutor diye bi iğne oldum şimdi
Çok haklısınız bende olsam endişeye kapılırdım ama şu da bir gerçek ki o endişe ona hiç iyi gelmeyecek bu bilinçle bakarsanız eminim ki stresiniz azalacaktırŞaşkınım korkuyorum bilgimde yok ama deneyeceğim teşekkür ederim
Çok çok teşekkür ederim size inşallah inşallah kötü bişey yokturÇok haklısınız bende olsam endişeye kapılırdım ama şu da bir gerçek ki o endişe ona hiç iyi gelmeyecek bu bilinçle bakarsanız eminim ki stresiniz azalacaktır
Geçti ya ondan sonra geri olmadı olursa ama yaptırırm sağol canimÇok benziyor belirtileri sende içim rahat etsin diyorsan yaptır bir test
575 ya da 615 ti sanırım canımBen ilk doğumumu jimer de yaptım dr um Deniz Güleryüz çakmak tı fsm de kliniği var , yine ona gitmek istiyorum ama ocakta sigorta yaptırıcam o zamana kadar şehir hastanesine gidicem bu gebeliğimde daha hiç gitmedim yeni diye , 4 ocak randevum. Medicana muayene ne kadar oldu canım?
Bende Bursa dayımBende bursadayımAyrıca hayat hastahanesinde çalışıyorum doğumlrı nerede yapmayı düşünüyorsunuz kızlar ?
BenAa ne güzelbursalı arkadaşların hepsine selam olsun, birkaç kişi daha vardı yanılmıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?