- 22 Mayıs 2012
- 10.863
- 29.963
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #6.121
Çok şükür bin şükürAynen öyle canım nereye gitsek oraya alışıyoruz sevmeye çalışıyoruz önemli olan ev içi huzur yoksa nerede olursan ol
Çok şükür Rabbim bebeğimizi verdi artık nere olsa sorun değil tamamlanacağız inşallah
Ben de Bursa Nilüfer de oturuyorumNilüfer bölgesindeyiz. Bursalı olupta bursayı sevmeyen hiç görmedimmuhtemelen burda doğup büyüsem bende çok severdim. Dışarıdan gelince böyle bir ne oldum dedirtiyor dağınık bir yapısı var. Birde ben işimden dolayı çok fazla keşfedemedim yoğun çalışıyorum. Ama maneviyatı ile hepsini kapatıyor. Yemin ediyorum böyle aşırı dindar birisi değilimdir ama o ulucaminin yeşilin ve o muhitin insanın içine verdiği histen dolayı bile buralarda yaşanır.
Ben de Uludağ mezunuyum ve bursalıyım hangi fakülte ben iktisadi idari bilimler 2012 çıkışlıyımTadını çıkarın her köşesininUludağ Üni.de okudum ben de Nilüfer’den her gün geçerdim ahhh eski günler
Aa ne güzelBen de Bursa Nilüfer de oturuyorum
Gebelik takibi için nereye gidiyorsun? Başka kızlar da mı var süperAa ne güzelbursalı arkadaşların hepsine selam olsun, birkaç kişi daha vardı yanılmıyorsam
Canım ben medicana, volkan aksakallı ya gidiyorum. Gebelik öncesi doktorumda oydu o sebeple onunla devam ediyorum. Sen nereye gidiyorsun?Gebelik takibi için nereye gidiyorsun? Başka kızlar da mı var süper
Bende bursadayımGebelik takibi için nereye gidiyorsun? Başka kızlar da mı var süper
Bir değişiklik olmazsa ben medicana da yapacağımBende bursadayımAyrıca hayat hastahanesinde çalışıyorum doğumlrı nerede yapmayı düşünüyorsunuz kızlar ?
Evet doğal olarak burda yapıcamBir değişiklik olmazsa ben medicana da yapacağımsen hayat hastanesinde yaparsın diye düşünüyorum
Ben ilk doğumumu jimer de yaptım dr um Deniz Güleryüz çakmak tı fsm de kliniği var , yine ona gitmek istiyorum ama ocakta sigorta yaptırıcam o zamana kadar şehir hastanesine gidicem bu gebeliğimde daha hiç gitmedim yeni diye , 4 ocak randevum. Medicana muayene ne kadar oldu canım?Canım ben medicana, volkan aksakallı ya gidiyorum. Gebelik öncesi doktorumda oydu o sebeple onunla devam ediyorum. Sen nereye gidiyorsun?
Canım arkadaşa yazdım birinciyi jimer de yaptım bakalım bunda kısmetse sigorta yaptırayım sonra önüme bakıcam yine jimer olabilirBende bursadayımAyrıca hayat hastahanesinde çalışıyorum doğumlrı nerede yapmayı düşünüyorsunuz kızlar ?
Eğitim fakültesi benim 2018 çıkışlıyım farklı zamanlarBen de Uludağ mezunuyum ve bursalıyım hangi fakülte ben iktisadi idari bilimler 2012 çıkışlıyım
Siz şanslısınız bence çalışılan yerde doğum yapmak müthiş bir rahatlıkEvet doğal olarak burda yapıcamkaç haftalık bebişler
Valla canım sata göre 5+4 bakalım gidince dr ultrasona göre ne diyecekEvet doğal olarak burda yapıcamkaç haftalık bebişler
Ayyy o hastanede endoskopi olmuştum hep o hastaneye gideriz birşey olduğumuzdaBende bursadayımAyrıca hayat hastahanesinde çalışıyorum doğumlrı nerede yapmayı düşünüyorsunuz kızlar ?
Canım benim sağlık sigortam var şuan 15 tl veriyorum. Açıkcası sormadım normalde ne kadar diye.Ben ilk doğumumu jimer de yaptım dr um Deniz Güleryüz çakmak tı fsm de kliniği var , yine ona gitmek istiyorum ama ocakta sigorta yaptırıcam o zamana kadar şehir hastanesine gidicem bu gebeliğimde daha hiç gitmedim yeni diye , 4 ocak randevum. Medicana muayene ne kadar oldu canım?
Aynı muhtemelen seninle benim bebişEvet doğal olarak burda yapıcamkaç haftalık bebişler
Redapp. Bu gece senin için anılar geçesi oldu arkadaşımAyyy o hastanede endoskopi olmuştum hep o hastaneye gideriz birşey olduğumuzda
Evet bugün tam 6 yızAynı muhtemelen seninle benim bebiş6
Evet iyi oluyor gerçekten herşeyin elinin altında olması güzel birşeySiz şanslısınız bence çalışılan yerde doğum yapmak müthiş bir rahatlık6+2 yim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?