- 22 Mayıs 2012
- 10.715
- 29.582
-
- Konu Sahibi ffestinalente
- #60.521
Kutlu olsun 8. Ayınız.
Bizimde perşembe günü 8. Ayımız doluyo.
Bu ay kontrolüne gittiniz mi?
Bızde son gaz yetsııyoruz sıze dişlerde.. Bu grubun bebeklerı nevi şahsına munhasır hepsı de masllh.Evet şuan 4 minnak dişimiz var. Yanlar çıkıyor 6 olacak.. zor ve değişik gelişim süreçleri olan bebeklere sahibiz sanırım.
Ama çok ilginçtir ki hala sadece oturuyor. Dönmek vs yok...
Evet geri geri dönüp almaları sonra göbeğine sıkıştırmaları zevkli ya ben seviyorum köçekleri...
Teşekkür ederim..Teşekkür ederim
Uzayın da şimdiden kutlu olsun
Yok canım gitmeyeceğiz biz bu ay.
burcumsu12 6 ustu 1 anne nurkeri Sirius2023 @DuckQueen inşallah dediğiniz gibi diştir. Alt dişler çıkarken hiç anlamamıştık o yüzden hiç aklıma diş gelmedi. Peki böyle ne kadar sürecek çocuk ağla ağla içi çıktı aslında geçen hafta doktoru üstler kabarmış ama daha patlamaz henüz demişti.
Bide kızlar sizin bebekler de emekleme durumu nasıl? Bizim ki dizlerinin üzerine bile yükselmiyor hiç emekleyesi yok
Otizm olmasın o dediginizAtladaşlar geçem gün oğlum için fizik tedavi bölümüne gittik. Benim minnoş oğlumda çok nadir dönüyor ve daha henüz basamıyor. Bir takım egzersizler gösterdiler. Bu arada ekran kesinlikle yasak dedi. Şu an 7 çocuktan biri dovn sendromu görüşebiliyormuş ve 2 yaşından sonra ortaya çıkıyormuş ekran ise bu durumu tetikliyormuş.
Down sendromu genlerle alakalı bir sorun TV izletmeyle olmaz. Doğru soyledinizDown sendromu zaten anne karnındayken belli olmuyor mu sonradan olan bir şey değil sanırım
Bir de otizm ile ekranı ilişkilendiriyorlar genelde o da çocuk tv izledi diye otizm olmuyor otizm olan çocuğun durumunu kötüleştiriyormuş tv izletmek ablamın oğlunda otizm var benim de
2 yaşından önce verilmiyor diye biliyorumKızlar bıldırcın yumurtası almış eşim marketten. bebişine veren var mı nasıl vericem bunu?
Benimki dansöze bayılıyor Ramazandan önce aciyordum zerrin ablayı geceler haram oldu bu aralar... Nasıl tepiniyor nasıl kanat çırpınıyor yani demem o ki işe yarayabilirBugun yedırebılırsın. Ben ertesı gunu verıyorum hemen
Rabbım korusun. Kar yagmıyor, vırusler artttı. Neden cok aalında bagısıklıklar zayıf. Vıtamınler kar etmiyor artık
Ondan da memnun olmuyor canıma cok tak edınce bakkal amca acıp oynuyorum 2 dakkıa sonra ondam da sıkılıyor. Köçek mi olalım napalım. Yenı fıgur mu bulalım
Öncelikle başın sağolsun , Allah'a şükürler olsun ki yeniden bir bebeğin olmuş güle güle sağlıcakla büyütBu gruptaydım 10 haftalıkken bebeğime veda ettim sonra tekrar hamile kaldım 3 aylık bebişim var şimdi kaybettiğim bebeğim doğmuş olsaydı neler yapıyor olurdu acaba diye bi bakayım dedim topiğe emekliyor ve ek gıdaya geçmiş olacakmış. Hüzünleniyorum bazen aklıma gelince Allah bana tekrar nasip ettiği için de şükrediyorum melek gibi uyuyor yanımda ponciğim
Bızde done done gidiyorduk yenı yontem bulduk şimdi. Oturuyoz yon degıstırıp ole donuyoz yada gerı gerı park edıyoz totosuBenimki 3 aylıkken dönmeye başladı fazla hareketli ama dizlerinin üzerine kalkmıyor önce sürünme ile başlıyor genelde el ve dirsek desteği ile kendini öne çekiyor arkadan ayaklarla itiyor guclendikce diz kapağı üzerine kalkar. Henüz sürünme safhasindayiz emeklemek istemiyor fildir fildir her yere yuvarlanarak daha hızlı gidiyor çünkü
Benimki dansöze bayılıyor Ramazandan önce aciyordum zerrin ablayı geceler haram oldu bu aralar... Nasıl tepiniyor nasıl kanat çırpınıyor yani demem o ki işe yarayabilir
Ek gıda bızde de aynı suam ama korkma baslarlar yıne. Bzıımkıde oturup yakama asılıyo acınca bı mutlu em bırak bak em bırak bak seklınde suan. Bazen begenmez seklınde ucunu sıkıyo yuzunde kotu bı ıfde ıyyy buda ne der gıbıMete beye yeni haller yüklendi , beyefendi ben yatağa sırt üstü yatınca üstüme çıkıp totosunu havaya kaldırarak emiyor puff puff nefesini vererek dırt dirt sesler çıkarıyoro da yetmiyor ucu dışında her yerini emerek morartiyor sıpa biri görse yanlış anlar
Teyzeleri bu hafta net emeklemeye başladı dört ayak üstünde
Hastalıklar olalı ek gıda dan soğudu yavrum ya
Evet öyleymiş bende burdan öğrendim2 yaşından önce verilmiyor diye biliyorum
Benim kızım da aynı sizinki gibi çok erken dönmeye başladı o gün bugündür dönüyor her yere döne döne gidiyor dün salondan mutfağı döne döne geldi düşünün yaniBenimki 3 aylıkken dönmeye başladı fazla hareketli ama dizlerinin üzerine kalkmıyor önce sürünme ile başlıyor genelde el ve dirsek desteği ile kendini öne çekiyor arkadan ayaklarla itiyor guclendikce diz kapağı üzerine kalkar. Henüz sürünme safhasindayiz emeklemek istemiyor fildir fildir her yere yuvarlanarak daha hızlı gidiyor çünkü
Başın sağ olsun canım nasip olacağı vakit bu zamanmış güzel günleriniz olsunBu gruptaydım 10 haftalıkken bebeğime veda ettim sonra tekrar hamile kaldım 3 aylık bebişim var şimdi kaybettiğim bebeğim doğmuş olsaydı neler yapıyor olurdu acaba diye bi bakayım dedim topiğe emekliyor ve ek gıdaya geçmiş olacakmış. Hüzünleniyorum bazen aklıma gelince Allah bana tekrar nasip ettiği için de şükrediyorum melek gibi uyuyor yanımda ponciğim
Bizde öyleyiz resmen ya bırakınca ne güzel oynardı kendi kendine ama şimdi rahatsız diye+hiç durmuyor benden başkasındaKoala gıbı oldu iyice. İnmiyor kucagımdan. Ne iş ne yemk yapamıyoruz. Kucak kucaga oturuyız
Bizimkilerde oynamıyor ya durmuyor artık onlar gel dedikçe ağlıyor bende onla bir yere yatıyorum anca öyle bir emekleyip gidiyor onların yanına koltuğa oturunca geliyor al beni diye ağlıyorHeran hersey olabılır
5 dakıka sonra onlardan da sıkılıyo. Cok sıkılıyo yıkatcem puklu bezlerını ona o olcak..
Yaka ıgnesı gene ıyı bnmkı kene. Sureklı yapısıyo dıslerınle
Bizde öyleyiz resmen ya bırakınca ne güzel oynardı kendi kendine ama şimdi rahatsız diye+hiç durmuyor benden başkasında
Huyları degıstı ıyıce. Ne iş bıtıyor ne dinlenebılıyoruz. Kucucukler ama bı huysuzlarBizimkilerde oynamıyor ya durmuyor artık onlar gel dedikçe ağlıyor bende onla bir yere yatıyorum anca öyle bir emekleyip gidiyor onların yanına koltuğa oturunca geliyor al beni diye ağlıyor
İki gündür çok.guzel olan iştahımiz kapandı çok üzüldüm ya babasıda zayifliycak çocum diyor ay bitsin gari daaaMete beye yeni haller yüklendi , beyefendi ben yatağa sırt üstü yatınca üstüme çıkıp totosunu havaya kaldırarak emiyor puff puff nefesini vererek dırt dirt sesler çıkarıyoro da yetmiyor ucu dışında her yerini emerek morartiyor sıpa biri görse yanlış anlar
Teyzeleri bu hafta net emeklemeye başladı dört ayak üstünde
Hastalıklar olalı ek gıda dan soğudu yavrum ya
Basın sağolsun canım 9 Hf likti bende kaybettim anne karnında geçen Tv'de Nihat hoca vardı denk geldik bizi karşılıyacakmis ya orda koptum çok ağladım. Nokta kadardı ama öğrendiğim anda çok bağlanmıştım rabbim ondan sonra iki evlat nasıl etti birde oğlum var şükür 3 evladim birde meleğim var beni bekliyor.Bu gruptaydım 10 haftalıkken bebeğime veda ettim sonra tekrar hamile kaldım 3 aylık bebişim var şimdi kaybettiğim bebeğim doğmuş olsaydı neler yapıyor olurdu acaba diye bi bakayım dedim topiğe emekliyor ve ek gıdaya geçmiş olacakmış. Hüzünleniyorum bazen aklıma gelince Allah bana tekrar nasip ettiği için de şükrediyorum melek gibi uyuyor yanımda ponciğim