2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Ben benimkini anlamaz oldum kucağa alıyorum istemiyor oturtuyorum istemiyor emeklesin diye yüz üstü koyuyorum istemiyor yürüteyim diyorum istemiyor 😂😂
Sadece istemıyor... Bunlar hıc bırsey ıstemıyor ki. Bnde anlamadım. Herseyden memnunsuzlar... Camdan bakıyoruz kedıler mart geldı mırlıyo anladım da bnmkı nıye mırlıyo😂😂

Ben hep aktivia ile yapıyorum canımm tadı da kıvamı da çok güzel oluyor🤌🏻🤌🏻

Ben ilk activa ile mayalamaya başladımcok guzel oluyor sonra zaten hep yaptigim yogurttan ayirarak mayalamaya devam ettim bir de jersey ırkı olan inek sutunu deneyin inanilmaz lezzetli oluyor tadi ve kivami
İnşallah benimki de güzel olur kızlar gece uyanınca buz dolabına koydum sert görünüyordu küçük kavanozlarda yaptım akşam 7 gibi mayalamıştım ne zaman yedirebilirim
Ben benimkini anlamaz oldum kucağa alıyorum istemiyor oturtuyorum istemiyor emeklesin diye yüz üstü koyuyorum istemiyor yürüteyim diyorum istemiyor 😂😂
Aynı benim kızımda delirtiyor beni bu aralar kucakta durmuyor yerde durmuyor kafayı yemek üzereyim 🥲

İnşallah yaa. Doktordan gelıyoruz. Ikı kulakta ıltıhaplanma yapmıs.
Ne bıberon kullanıyor, ne yatarak emıyor nede su kacırıyoruz nersen buluyor bılmem
Geçmiş olsun bu yıl bi bitmedi hastalıklar ya kar yağsaydı belki hastalıklar biterdi benim ki de gece boyu öksürdü ama şu an bir şeyi yok sabah korkarak uyandım

İnşallah benimki de güzel olur kızlar gece uyanınca buz dolabına koydum sert görünüyordu küçük kavanozlarda yaptım akşam 7 gibi mayalamıştım ne zaman yedirebilirim

Aynı benim kızımda delirtiyor beni bu aralar kucakta durmuyor yerde durmuyor kafayı yemek üzereyim 🥲
Süreçtir inşallah bitmesini bekliyorum 😄

Bugun yedırebılırsın. Ben ertesı gunu verıyorum hemen
Geçmiş olsun bu yıl bi bitmedi hastalıklar ya kar yağsaydı belki hastalıklar biterdi benim ki de gece boyu öksürdü ama şu an bir şeyi yok sabah korkarak uyandım
Rabbım korusun. Kar yagmıyor, vırusler artttı. Neden cok aalında bagısıklıklar zayıf. Vıtamınler kar etmiyor artık
Memnun etmek için kırk takla atıyoruz 😂
😂 Ondan da memnun olmuyor😂 canıma cok tak edınce bakkal amca acıp oynuyorum 2 dakkıa sonra ondam da sıkılıyor. Köçek mi olalım napalım. Yenı fıgur mu bulalım

Bugun yedırebılırsın. Ben ertesı gunu verıyorum hemen

Rabbım korusun. Kar yagmıyor, vırusler artttı. Neden cok aalında bagısıklıklar zayıf. Vıtamınler kar etmiyor artık

😂 Ondan da memnun olmuyor😂 canıma cok tak edınce bakkal amca acıp oynuyorum 2 dakkıa sonra ondam da sıkılıyor. Köçek mi olalım napalım. Yenı fıgur mu bulalım
Köçek mi :))))

Köçek mi :))))
Heran hersey olabılır
Bacımsu abileri oyalamıyor mu? Sen köçek olacaksan ben ne olsam acaba bilemiyorum. Bugün 8 aylık oldu tam hala bir yaka iğnesi modunda.
5 dakıka sonra onlardan da sıkılıyo. Cok sıkılıyo yıkatcem puklu bezlerını ona o olcak..
Yaka ıgnesı gene ıyı bnmkı kene. Sureklı yapısıyo dıslerınle

Kucuk pasa cık da sevıyor🙈😂
En son kendi nikahımda izledim köçek. Karşılıkli 2 köçek oynarsa daha güzel oluyor izlemek anılarım canlandı :)
Valla bende o modlara giriyorum arada . Bizimde üst yan dişler patladı bugün. 2 gündür fena idi kucakta beraber oynar olduk artık bide siritiyo ..
Sonuçta gene iyi olsunlarda diyerek günü bitiriyoruz :KK70:

En son kendi nikahımda izledim köçek. Karşılıkli 2 köçek oynarsa daha güzel oluyor izlemek anılarım canlandı :)
Valla bende o modlara giriyorum arada . Bizimde üst yan dişler patladı bugün. 2 gündür fena idi kucakta beraber oynar olduk artık bide siritiyo ..
Sonuçta gene iyi olsunlarda diyerek günü bitiriyoruz :KK70:
Ust önler cıktı mı sıızn
Bzıım önler cıkmadan yan cıktı. Simdi de ön patladı.
Resmen sebek yaptı beni buda. Sabh ogle aksam ya camdayız yada müzik eslıgınde arizona kertenkelesı nıdasunda salınıyoruz.
Köçeklerın yerden para alma fıgurune bayılıyorum bu arada

Ust önler cıktı mı sıızn
Bzıım önler cıkmadan yan cıktı. Simdi de ön patladı.
Resmen sebek yaptı beni buda. Sabh ogle aksam ya camdayız yada müzik eslıgınde arizona kertenkelesı nıdasunda salınıyoruz.
Köçeklerın yerden para alma fıgurune bayılıyorum bu arada
Evet şuan 4 minnak dişimiz var. Yanlar çıkıyor 6 olacak.. zor ve değişik gelişim süreçleri olan bebeklere sahibiz sanırım.
Ama çok ilginçtir ki hala sadece oturuyor. Dönmek vs yok...

Evet geri geri dönüp almaları sonra göbeğine sıkıştırmaları zevkli ya ben seviyorum köçekleri...

X